Jump to content

E6300 overclocking

theosdor

Recommended Posts

Θα ανεβάσω το vtt στο 1,31 πάλι....

Το msi tool φίλε δεν μπορώ να το βρω με τίποτα μέσω google... :(

Λίγη βοήθεια?

• Replies 65
  • Created
  • Last Reply

Εγώ χρησιμοποιούσα το ati tool και guru 3D που το ένα είχε κ scan for artifacts κ έβλεπες επιτόπου τι γίνεται....μου φαίνεται θα δοκιμάσω αυτά...αφού σε αυτό το msi και που ανέβαζα τιμές κ πάταγα apply δεν έβλεπα ούτε καν τη θερμοκρασία να ανεβαίνει.

Εγώ χρησιμοποιούσα το ati tool και guru 3D που το ένα είχε κ scan for artifacts κ έβλεπες επιτόπου τι γίνεται....μου φαίνεται θα δοκιμάσω αυτά...αφού σε αυτό το msi και που ανέβαζα τιμές κ πάταγα apply δεν έβλεπα ούτε καν τη θερμοκρασία να ανεβαίνει.

Δεβ ανεβαινει η θερμοκρασια γτ δεν αυξανεις το ρευμα(δεν το υποστηριζει η καρτα σ) και αυξανοντας μονο τους χρονισμους δεν αυξανεται η θερμοκρασια...(αντε3-4 βαθμους αλλα μονο σε πληρη φορτο).

Ειναι το καλυτερο προγραμμα αυτο τον καιρο ξερεις.Αν θες κλοκαρεις με αυτο και ανοιξε και ο atitool για να φορτωνεις την καρτα και να τσεκαρεις τη σταθεροτητα.

Σε ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ αυτο κανουν.:D

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.