theosdor Νοέμβριος 30, 2009 Author #61 Νοέμβριος 30, 2009 Θα ανεβάσω το vtt στο 1,31 πάλι.... Το msi tool φίλε δεν μπορώ να το βρω με τίποτα μέσω google... Λίγη βοήθεια?
Theorw Νοέμβριος 30, 2009 #62 Νοέμβριος 30, 2009 Λαθος το εγραφα...οριστε http://event.msi.com/vga/afterburner/index.htm
redbighunter Νοέμβριος 30, 2009 #64 Νοέμβριος 30, 2009 Δεν μου φαίνεται βολικό το πρόγραμμα... ποσο πιο απλο να γινει φιλε μου? με μπαρες ειναι!
theosdor Δεκέμβριος 1, 2009 Author #65 Δεκέμβριος 1, 2009 Εγώ χρησιμοποιούσα το ati tool και guru 3D που το ένα είχε κ scan for artifacts κ έβλεπες επιτόπου τι γίνεται....μου φαίνεται θα δοκιμάσω αυτά...αφού σε αυτό το msi και που ανέβαζα τιμές κ πάταγα apply δεν έβλεπα ούτε καν τη θερμοκρασία να ανεβαίνει.
Theorw Δεκέμβριος 1, 2009 #66 Δεκέμβριος 1, 2009 Εγώ χρησιμοποιούσα το ati tool και guru 3D που το ένα είχε κ scan for artifacts κ έβλεπες επιτόπου τι γίνεται....μου φαίνεται θα δοκιμάσω αυτά...αφού σε αυτό το msi και που ανέβαζα τιμές κ πάταγα apply δεν έβλεπα ούτε καν τη θερμοκρασία να ανεβαίνει. Δεβ ανεβαινει η θερμοκρασια γτ δεν αυξανεις το ρευμα(δεν το υποστηριζει η καρτα σ) και αυξανοντας μονο τους χρονισμους δεν αυξανεται η θερμοκρασια...(αντε3-4 βαθμους αλλα μονο σε πληρη φορτο). Ειναι το καλυτερο προγραμμα αυτο τον καιρο ξερεις.Αν θες κλοκαρεις με αυτο και ανοιξε και ο atitool για να φορτωνεις την καρτα και να τσεκαρεις τη σταθεροτητα. Σε ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ αυτο κανουν.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.