Jump to content

E6300 overclocking

theosdor

Recommended Posts

• Replies 65
  • Created
  • Last Reply

Λοιπον ακουστε και μενα π ειχα τον 6300 στα 3500 24/7...Αντεχει αρκετα βολτ με καλη ψυκτρα.εγω ειχα μια 1283 και πηγαινε μια χαρα δωσε μεχρι 1,48 βολτ στον πυρηνα και 1,5 vtt.Τα 350 fsb ειναι πολυ λιγα για να μην τα πιανεις...Βεβαια σιγα σιγα θα πρεπει να ρχισεις να πειραζεις και τα GTL...εκει ειναι το δυσκολο και θελει πολυ πειραματισμο για να πετυχεις σωστο συνδιασμο...Παντως δεν βλεπω τον λογο να μην παει μεχρι 420fsb το παιδι χωρις ιδιαιτερη δυσκολια...

Λοιπον ακουστε και μενα π ειχα τον 6300 στα 3500 24/7...Αντεχει αρκετα βολτ με καλη ψυκτρα.εγω ειχα μια 1283 και πηγαινε μια χαρα δωσε μεχρι 1,48 βολτ στον πυρηνα και 1,5 vtt.Τα 350 fsb ειναι πολυ λιγα για να μην τα πιανεις...Βεβαια σιγα σιγα θα πρεπει να ρχισεις να πειραζεις και τα GTL...εκει ειναι το δυσκολο και θελει πολυ πειραματισμο για να πετυχεις σωστο συνδιασμο...Παντως δεν βλεπω τον λογο να μην παει μεχρι 420fsb το παιδι χωρις ιδιαιτερη δυσκολια...

αυτο λεω κι εγω! ας τον σταθεροποιησουμε πρωτα στα 400χ7 να το εχει σιγουρο και μετα το ανεβαζουμε κι αλλο!

Theo.rw καπως πολυ δεν ειναι το 1.5vtt?

Ειναι αρκετο οντως αλλα δεν ειναι προβλημα για 65νμ τσιπακια.Τα 45αρια εχουν θεμα εκει...

Παντως με 1,5 δεν ειχα προβλημα.Επισης ομως και στα 1,35-36vtt οταν το κατεβασα παλι δεν ειχα προβλημα οποτε ας το βαλει 1,5 και αν δεν δει βελτιωση ας το ξανακατεβασει...:D

Εγω πιστευω οτι πρεπει να ωαξει λιγο τα GTL αν και τα 350-400 τα πιανει νομιζω ΜΟΝΑΧΑ με λιγο ρευμα σε Northbridge και πυρηνα χωρις πολλα πολλα...Ετσι θυμαμαι εχω στην P35DS4...

Ειναι αρκετο οντως αλλα δεν ειναι προβλημα για 65νμ τσιπακια.Τα 45αρια εχουν θεμα εκει...

Παντως με 1,5 δεν ειχα προβλημα.Επισης ομως και στα 1,35-36vtt οταν το κατεβασα παλι δεν ειχα προβλημα οποτε ας το βαλει 1,5 και αν δεν δει βελτιωση ας το ξανακατεβασει...:D

Εγω πιστευω οτι πρεπει να ωαξει λιγο τα GTL αν και τα 350-400 τα πιανει νομιζω ΜΟΝΑΧΑ με λιγο ρευμα σε Northbridge και πυρηνα χωρις πολλα πολλα...Ετσι θυμαμαι εχω στην P35DS4...

τα 400 fsb τα εχει μονο με λιγο ρευμα! ας μην μπλεξει ακομη με τα gtl o φιλος μας κ μπερδευτει! τα p35 chipakia ειναι πολυ ελαστικα και βοηθανε αρκετα στο oc! vtt ας ξεκινησει καλυτερα απο τα 1.35-1.36 (κριμα να τρωει αδικα παραπανω!) και αν δεν ειναι σταθερο του δινουμε αργοτερα κι αλλο! για τα 400 ειναι αρκετο το 1.36 πιστευω! θελει ψαξιμο!:pleasantry:

τα 400 fsb τα εχει μονο με λιγο ρευμα! ας μην μπλεξει ακομη με τα gtl o φιλος μας κ μπερδευτει! τα p35 chipakia ειναι πολυ ελαστικα και βοηθανε αρκετα στο oc! vtt ας ξεκινησει καλυτερα απο τα 1.35-1.36 (κριμα να τρωει αδικα παραπανω!) και αν δεν ειναι σταθερο του δινουμε αργοτερα κι αλλο! για τα 400 ειναι αρκετο το 1.36 πιστευω! θελει ψαξιμο!:pleasantry:

Συμφωνω...:p

Καλησπέρα,ορίστε η αναφορά:

External clock: 400MHz

Multiplier factor: 7

DRAM Speed(Cpu: DRAM): 1:1.00 (DDR2-800)

PCI Express Clock: 100MHz

VOLTAGES

CPU Core Voltage : 1.4050V

DDR2 Voltage : 2V

CPU VTT Voltage : 1,31V

MCH 1,25V Voltage : 1,41V

ICH 1,05V Voltage : 1.05V

ICHIO 1,5V Voltage : 1,5V

DDR2 Reference Voltage : 0%

CPU GTLREF 0&2 : 67%

CPU GTLREF 1&3 : 67%

RAM

tCL: 4

tRCD: 4

tRP: 4

tRAS: 12

tRFC: Auto

tWR: Auto

tWTR: Auto

tRRD: Auto

tRTP: Auto

Command Rate: Auto

PCIe Compliancy Mode: V1.0a

PEG Force X1: disabled

Init Display First: PCI Slot

BOOT FREQUENCE

First Boot Device: Hard Disk

Second Boot Device : Sata CDROM

Third Boot Device : Floppy

*Επίσης αντί για Sata CDROM έχει και τις επιλογές usb CDROM Και HL-DT-ST D (όταν έκανα format για να μπορέσει να διαβάσει πρώτα από το cd rom,σαν first boot device έπρεπε να βάλω το HL-DT-ST D )!!!

Ποιο πρέπει να έχω κανονικά???

δεν ειναι ιδιαιτερα σταθερο το συστημα σου φιλε μου!

edit: δωσε ενα κλικ πανω σε mch και ασε το prime να τρεξει μεχρι να βγαλει error!

edit2: vtt 1.2

Ρε παιδια τι μητρικη εχει το παιδι???Μου φαινεται αδιανοητο να μην ειναι σταθερος στο 2,8+!!!!!Για την 8600 κατεβασε το MSI TOOL δουλευει για ολεσ τος καρτες!

ip35 pro μας εχει πει ο φιλος μας!

Μαυτην τη μητρικη απ οσο θυμαμαι ειχαν σπασει αρκετα ρεκορ...

Μαλλον ο φιλος μας εχει ακομα να μαθει αρκετα στο OCING!

Αλλιως πρεπει να εχει πεσιε σε μαπα επεξεργαστη!:p

Δωσε ρευματα φιλε μη φοβασαι!!Το πολυ πολυ να φας RESTART!Πλεον πρεπει να εισαι μεγαλος ΜΑΓΟΣ για να καψεις επξεργαστη!!!

Μαυτην τη μητρικη απ οσο θυμαμαι ειχαν σπασει αρκετα ρεκορ...

Μαλλον ο φιλος μας εχει ακομα να μαθει αρκετα στο OCING!

Αλλιως πρεπει να εχει πεσιε σε μαπα επεξεργαστη!:p

Δωσε ρευματα φιλε μη φοβασαι!!Το πολυ πολυ να φας RESTART!Πλεον πρεπει να εισαι μεγαλος ΜΑΓΟΣ για να καψεις επξεργαστη!!!

για μονο 2.8ghz δεν νομιζω να θελει τοσα πολλα ρευματα!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.