f117 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 6, 2009 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 6, 2009 τσουυυυυυυυυπππ......πάω να μπώ τώρα στο msn και μου λέει πως πρέπει να κατεβάσω την καινουργια version...αλλιώς ΔΕΝ loggarei.... έβαλα συμβατότητα με windows 2000 αλλά loggarei και μετά απο 1 δευτερόλεπτο με κλείνει το msn......έχω win xp sp2.... ΔΕΝ ΘΕΛΩ το καινούργιο msn...... υπάρχει κάποιος τρόπος να κάνω log in? :help::help: Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Νοέμβριος 6, 2009 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 6, 2009 Δοκίμασε να κάνεις update μόνο το wllogin.msiΨάξε λίγο και θα το βρείς. Link to comment Share on other sites More sharing options...
f117 Νοέμβριος 6, 2009 Author #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 6, 2009 μπα..... :/ δεν έγινε τπτ :/ το πήρα μέσα από το τελευταίο msn και το έτρεξα αλλά και πάλι δεν με βάζει :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
oxide Νοέμβριος 6, 2009 #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 6, 2009 εχω τροποποιησει το δικο μου .exe και μπαινω κανονικα οταν μπαινω (σπανια) σε winτο ανεβαζω αν ειναι και πειτε μου αν δουλευει και σε σας..roadcrew.gr/oxide/msn.rar Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaco Νοέμβριος 6, 2009 #5 Κοινοποίηση Νοέμβριος 6, 2009 Αν και ντεν ξέρει από msn και τέτοια κόλπα, οπότε δεν ξέρω τι διαφορές μπορεί να έχει, σου προτείνω το aMSN, το οποίο είναι free, δεν θέλει install και δεν στέλνει τίποτα στην m$, ιφ γιου νόου γουάτ αϊ μιν... το είχα χρησιμοποιήσει σε περιπτώσεις που χρειάστηκε και μου φαίνεται υπερ-πλήρες... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Νοέμβριος 6, 2009 #6 Κοινοποίηση Νοέμβριος 6, 2009 Επίσης, Emesene, Pidgin είναι πολύ καλές εναλλακτικές. Προσωπικά προτιμώ το Emesene γιατί πλέον το ρημάδι το WLM σου περνάει ένα σκασμό φέτες που δεν θέλω/χρειάζομαι/ξέρω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
f117 Νοέμβριος 6, 2009 Author #7 Κοινοποίηση Νοέμβριος 6, 2009 @oxide http://img265.imageshack.us/img265/3936/lllllljjjjjjj.jpg :/ @Jaco δεν θέλω να αλλάξω το msn .... το εχω συνηθίσει....και δεν θέλω να της περάσει και της microsoft Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikpav Νοέμβριος 6, 2009 #8 Κοινοποίηση Νοέμβριος 6, 2009 Δές εδώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
oxide Νοέμβριος 6, 2009 #9 Κοινοποίηση Νοέμβριος 6, 2009 @oxidehttp://img265.imageshack.us/img265/3936/lllllljjjjjjj.jpg :/κριμα μαν...ισως εχουμε αλλες εκδοσεις..θα μπω μια στα win να δω μηπως και εβαλα λαθος αρχειο...παντως κυκλοφορει ενας οδηγος σε ξενο site ...με ακριβεις οδηγιες.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostas82 Νοέμβριος 6, 2009 #10 Κοινοποίηση Νοέμβριος 6, 2009 Αν δεν τα καταφέρεις με το MSN μπορείς να δοκιμάσεις και το trillian. Το χρησιμοποιώ αρκετό καιρό και δεν έχει παρουσιάσει κάνα πρόβλημα.http://filehippo.com/download_trillian_astra/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
f117 Νοέμβριος 6, 2009 Author #11 Κοινοποίηση Νοέμβριος 6, 2009 σας ευχαριστώ όλουςςςς! nikpav........ thanks........δούλεψε αρχηγέεεεεεε!!!!!!! :clap::clap::clap::clap::clap: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.