Jump to content

Ποσο καλοι Hackers ειστε?

soki

Recommended Posts

Ενημερωτικα, πρεπει να ξερεις και λιγα γερμανικα γιατι στις τελευταιες πιστες χρειαζεται.

Αν εννοείς την τελευταία απάντηση ... ναι .. αλλά τη βρίσκεις εύκολα σε οποιοδήποτε μεταφραστήρι, αλλού πάντως δε νομίζω ότι χρειάζονται

:) Μπα... αν δεν ήταν ο αδερφός μου να μου θυμίσει λίγο τη σύνταξη της java ,(ειδικά για το 14ο) @... θα είχα φτάσει

Πάντως ,δεν έχουν καμιά αξία σαν Security - Holes examples.. παρά σαν προβληματάκια ,για να περάσει η ώρα,όσο και για να σε ψυλλιάσει -λίγο-, γιατί δεν το θεωρώ ασφάλεια (μη φανεί ότι ξέρω.Τπτ δεν ξέρω περί αυτής.) στο 15ο να πρέπει απλώς να βρείς το αντίστοιχο passwd αρχείο, - ούτε καν shadowed - και να το βάλεις στο "John the ripper" για να σου βρει τον κωδικό (σε 10" τον βρίσκει)

καλα ολα αυτα αλλα ενα site πχ κατι.com πως θα το χακεψουμε?

μαλλον ειναι λιγο δυσκολο ε?

μπααα δεν ειναι δυσκολο, υπαρχουν ακομα και online scanners που ψαχνουν για "τρυπες" σε οποιο site θες, δεν συνεχιζω γιατι δεν κανει..... :o

• 2 weeks later...
Αρχική απάντηση από Kostas7GTR

Εγώ είμαι Level 4 και σταματάω γιατι βαρέθηκα...:sick:

lol και γω ειμαι στο "1" και σταματαω γιατι ειναι πολυ ευκολο!;)

ζορίσου λίγο κι εσύ βρε παιδί μου.

τι θα γίνει ρε παιδιά θα μου πει κανείς την λύση του 10; έχω δοκιμάσει τα πάντα.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.