Hurricane38 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 5, 2009 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 5, 2009 Για μενα η κορυφαια στην αεροψυξη αυτη τη στιγμη αν και τεραστια και μπαινει δυσκολα σε κουτι. Η τοποθετηση της ειναι γ.........σι αλλα παταει πολυ καλα πανω στον επεξεργαστη.Βαση καθρεφτης και καταισια επειδη την μετρησα με αλφαδι Θερμοκρασιες στον ακλοκαριστο ι7920 κατασταση ηρεμιας 31-28-31-27 μετα απο 2 ωριτσες prime95 δινει 55-53-55-52 Χρησιμοποιησα την παστα που δινει η cythe στο φακελακι Εμενα οι θερμοκρασιες αυτες μου φαινονται πολυ καλες για αερα. Αν υπαρχει καποια αεροψυκτρα με καλυτερη αποδοση σε αυτα τα λεφτα(εκτος βεβαια απο την true copper σιγα μη δωσω 100 Ε) ας αναφερθει εδω ετσι ωστε να δουμε αν ειναι καλυτερη απο την true black-xigmatek-prolimateck Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ερνεστος Νοέμβριος 13, 2009 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 13, 2009 Φίλε μου, ίσως να σου ακούγεται και παράξενο, αλλά η Megahalems είναι η καλύτερη όλων όσον προανέφερες (ακόμη και της Cooper)... Φτηνή δεν είναι, όμως δεν κοστίζει και 100€. Η Xigmatek απλώς δεν υπάρχει σε αυτή την κατηγορία, ενώ αυτή τη στιγμή η Mugen ΙΙ αποτελεί μακρά τον καλύτερο συμβιβασμό μεταξύ επιδόσεων και κόστους, χωρίς όμως να καταφέρνει να εισχωρήσει στο club των κορυφαίων. Link to comment Share on other sites More sharing options...
deNordic Νοέμβριος 16, 2009 #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 16, 2009 Φίλε μου, ίσως να σου ακούγεται και παράξενο, αλλά η Megahalems είναι η καλύτερη όλων όσον προανέφερες (ακόμη και της Cooper)... Φτηνή δεν είναι, όμως δεν κοστίζει και 100€. Η Xigmatek απλώς δεν υπάρχει σε αυτή την κατηγορία, ενώ αυτή τη στιγμή η Mugen ΙΙ αποτελεί μακρά τον καλύτερο συμβιβασμό μεταξύ επιδόσεων και κόστους, χωρίς όμως να καταφέρνει να εισχωρήσει στο club των κορυφαίων.Αν και έχω απογοητευτεί από μια Xigmatek S1284 Achilleus, θέλω να πω οτι η Xigmatek έχει μια πολύ καλή hi-end ψύχτρα την Thor's Hammer http://www.xigmatek.com/product/air-thorshammers126384.php . Σε κάποιο συγκριτικό μάλιστα είναι λίγο καλύτερη από την TRUE Black 120 σε full load θερμοκρασίες του i7 920. Link to comment Share on other sites More sharing options...
l2phile Νοέμβριος 16, 2009 #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 16, 2009 Φίλε μου, ίσως να σου ακούγεται και παράξενο, αλλά η Megahalems είναι η καλύτερη όλων όσον προανέφερες (ακόμη και της Cooper)... Φτηνή δεν είναι, όμως δεν κοστίζει και 100€. Η Xigmatek απλώς δεν υπάρχει σε αυτή την κατηγορία, ενώ αυτή τη στιγμή η Mugen ΙΙ αποτελεί μακρά τον καλύτερο συμβιβασμό μεταξύ επιδόσεων και κόστους, χωρίς όμως να καταφέρνει να εισχωρήσει στο club των κορυφαίων.Η Scythe Mugen 2 είναι μία από τις κορυφαίες και πιστεύω καλύτερη επιλογή για την ώρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.