Jump to content

Ερώτηση για Nvidia GT220

Hohenstaufen

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Γεία σας παιδιά. Με τα πολλά η ΑΤΙ 2900ΧΤ μου ψόφησε και είναι εκτός εγγύησης οπότε πάω για καινούρια κάρτα...

Θέλω κάτι οικονομικό (κάτω των 100€) και δεν θέλω να αγοράσω ΑΤΙ για ψυχολογικούς λόγους περισσότερο οπότε σκέφτηκα για την Nvidia GT220. Αξίζει για τα λεφτά της?

Επίσης δεν θα είχε και μεγάλο νόημα για πιο δυνατή κάρτα αφού υπάρχει πιθανότητα να έχω bottleneck.(Ε6550 γαρ :p) Απλά ήθελα να σας ρωτήσω αν αξίζει τα λεφτά της ώς οικονομική λύση. Η κάρτα θα προορίζεται και για gaming, αλλά δεν με νοιάζει να έχω τις υπερτέλεια φπς ούτε τα χιλιάδες φίλτρα στο τέρμα.

Ευχαριστώ.:):p

Για ψυχολογικούς λόγους μην αγοράσεις την GT220 αλλά πήγαινε σε 9600GT τουλάχιστον.

Ότι είπε και ο yanni...

Kαλύτερα όμως να πας σε 9800gt (κι αυτή κάτω από 100 ευρώ κάνει). Αν βρεις και καμιά factory overclocked ακόμα καλύτερα. Keep that in mind.

Για το δεύτερο σκέλος της ερώτησής σου, φυσικά και αξίζει. Οι επιδόσεις έναντι της 2900XT θα είναι αρκετά ανεβασμένες, όσο και να σε "κόβει" το cpu.

αφου σε εχουν πιασει τα ψυχολογικα σου http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/SVGA/MSI-9800GT-MD1G-SVGA-PCI-Express-1GB.htm
Ότι είπε και ο yanni...

Kαλύτερα όμως να πας σε 9800gt (κι αυτή κάτω από 100 ευρώ κάνει). Αν βρεις και καμιά factory overclocked ακόμα καλύτερα. Keep that in mind.

Προτείνω να πας στην Galaxy 9800gt. Εξαιρετική ποιότητα, καλύτερα ρολόγια από την MSI, και γενικά είναι εξαιρετικές κάρτες. Το 1gb σε τέτοιας κατηγορίας κάρτες δεν προσφέρουν και πολλά καθώς υψηλές αναλύσεις με high res textures δεν μπορούν να τα διαχειριστούν από άποψη ισχύος ακόμα και αν ο frame buffer επαρκεί.

Tech specs: http://www.galaxytech.com/en/productview.aspx?id=62

Εναλλακτικά θα πρότεινα να κοίταγες και την Gainward.

Σας ευχαριστώ πολύ παιδά για τις απαντήσεις σας. Μάλλον θα πάω για 9800GT όπως μου προτείνατε. Σας ευχαριστώ και πάλι.

Άλλη ερώτηση. Το τροφοδοτικό μου είναι ένα Seasonic της υπογραφής μου. Έχει μια εξάπινη και μια τετράπινη για ρεύματα. Θα "ταιριάξει" με την κάρτα?

EDIT- Στο site της nvidia αναφέρει για την κάρτα για τα ρεύματα

Supplementary Power Connectors 6-pin x2

Τα δύο εξάπινα είναι υποχρεωτικά? ή?

Ναι καλη και χρυση η 9800Gt aλλα στα 100€ κοντα.με αλλα 10-15€ πηρε GTS 250....

Ναι ξέρεις τι γίνεται όμως, δεν υπάρχει σάλιο για πάνω από 100 ευρώ δυστυχώς φίλε μου.

Έχεις δίκιο. Αυτό λέει το site της Nvidia αλλά προσωπικά δεν εχω δει ποτέ 8800gt/9800gt που να θέλει δυο εξάπινα.

Θα σου έλεγα 100% πως δε χρειάζεται, αλλά μπες και στο site της εταιρίας που θα κάνει την υλοποίηση που έχεις επιλέξει να δεις μήπως αναφέρει κάτι.

Ναι ξέρεις τι γίνεται όμως, δεν υπάρχει σάλιο για πάνω από 100 ευρώ δυστυχώς φίλε μου.

Κοιτα για 10 € κανε καλητερα υπομονη 10-15 μερες και κανε τη σωστη αγορα τοτε....

H παρε αυτην εδω

:p

Έχεις δίκιο. Αυτό λέει το site της Nvidia αλλά προσωπικά δεν εχω δει ποτέ 8800gt/9800gt που να θέλει δυο εξάπινα.

Θα σου έλεγα 100% πως δε χρειάζεται, αλλά μπες και στο site της εταιρίας που θα κάνει την υλοποίηση που έχεις επιλέξει να δεις μήπως αναφέρει κάτι.

Της MSI έχει ένα εξάπινο οπότε είμαστε κομπλέ :D

θα καταλήξω και θα ψωνήσω :)

Σας ευχαριστώ όλους :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.