AGRIMI Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 5, 2009 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 5, 2009 έχω βάλει την έκδοση 9.10 της ubuntu και προσπαθώ να εγαταστήσω το europoker αλλά δεν μπορώ. είμαι άσχετος από linux. και μια τελευταία ερώτηση μπορώ να βάλω macosx στο σύστημα της υπογραφής μου?όλα σε virtual machine λειτουργούν Link to comment Share on other sites More sharing options...
eleozz Νοέμβριος 5, 2009 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 5, 2009 η εφαρμογη που θες να εγκαταστησεις ειναι εκτελεσιμο τυπου .exe?αν ναι τοτε ο μονος τροπος να το κανεις ειναι μεσω του wine ή cedegaαλλα πρωτα πρεπει να ψαξεις αν μπορις να το εγκαταστησεις απο εκει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AGRIMI Νοέμβριος 6, 2009 Author #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 6, 2009 επειδή είμαι τελείως αρχάριος από linux αυτές οι εφαρμογές εγκαθειστούνται πάνω από το ubuntu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
eleozz Νοέμβριος 6, 2009 #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 6, 2009 οχι δεν μπορεις να εγκαταστησεις .exe εφαρμογες στο linux Link to comment Share on other sites More sharing options...
darien Νοέμβριος 6, 2009 #5 Κοινοποίηση Νοέμβριος 6, 2009 Δοκίμασε τo pokerth , το εγκαθιστάς από το synaptic αυτόματα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.