eleven Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 19, 2003 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 19, 2003 Μετ'α τν απόκτηση μιας 5900 FX η οποία μου ήρθε χωρίς ψύκτρα (κατα παραγελία απο τον Βαιο) και έτοιμη για υδρόψυξη έπρεπε να φτίαξω ένα μπλόκ για την σωστή και επαρκή της ψύξη. Φανταστέιτε την έκπληξη μου όταν έβαλα πάνω στο core ΄(ο οποίος είναι τεράστιος) ενα απο τα τελευταιά μπλόκ που φτίαχνω και έκατσε τέλεια Χωρεσε άνετα χωρίς να βρίσκει πουθενα στα γύρω εξαρτήματα Παραλίγο να ταιριάζαν και οι τρύπες που γίνονται στο μπλόκ για τοποθέτηση σε Αθλον αλλα μολις για 4μμ δεν ταίριαζαν Εφτιαξα λοιπόν ενα αλλο μπλόκ με την ίδια εσωτερική σχεδιάση αλλα μικρότερο σε μέγεθος για όσο το υνατό αναρτώμενο βάρος στην κάρτα Κολλήθηκαν και οι γωνίες (φυσικά τις επεξεργάστηκα λίγο) φτιάχτηκε και πλέξι συγκράτησης και είναι έτοιμη για τοποθέτηση Link to comment Share on other sites More sharing options...
eleven Οκτώβριος 19, 2003 Author #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 19, 2003 Εμποδίζουν λίγο οι χάλκινες ψύκτρες αλλα θα διορθωθεί εύκολα Link to comment Share on other sites More sharing options...
eleven Οκτώβριος 19, 2003 Author #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 19, 2003 Μένει να δω και απο απόδοση τι λεει το μπλόκ Θα γίνει μια σχετική σύγκριση με το προηγούμενο μπλόκ που φορούσε η κάρτα(οσο αυτό ειναι δυνατό και αξιόπιστο) ) Για να δουμε διαφορές Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonisk7 Οκτώβριος 19, 2003 #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 19, 2003 Αντε ενα για τσιπσετ και ενα για σκληρο και την εκλεισες τη σειρα !! Μπραβο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daidalos Οκτώβριος 19, 2003 #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 19, 2003 Ομορφο! Ευγε! Αγορασα ιδιες ψυκτρες για τις ram του επομενου project μου!(9800pro) Link to comment Share on other sites More sharing options...
eleven Οκτώβριος 19, 2003 Author #6 Κοινοποίηση Οκτώβριος 19, 2003 Αρχική απάντηση από antonisk7 [19-10-2003 και 23:30] Αντε ενα για τσιπσετ και ενα για σκληρο και την εκλεισες τη σειρα !! Μπραβο! Aντώνη για τσιπσέτ ηδη έχω φτιάξει..................... Αχ εκεί στα ξένα σε παρασέρνουν και δεν παρακολουθείς τα δρώμενα,σε ξεμυαλίσαν οι γαλιδούλες...................... Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonisk7 Οκτώβριος 19, 2003 #7 Κοινοποίηση Οκτώβριος 19, 2003 Αρχική απάντηση από eleven [20-10-2003 και 01:21] Aντώνη για τσιπσέτ ηδη έχω φτιάξει..................... Αχ εκεί στα ξένα σε παρασέρνουν και δεν παρακολουθείς τα δρώμενα,σε ξεμυαλίσαν οι γαλιδούλες...................... :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Οκτώβριος 20, 2003 #8 Κοινοποίηση Οκτώβριος 20, 2003 Ωραιος ο 11 για άλλη μια φορά :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
unstoppable Οκτώβριος 20, 2003 #9 Κοινοποίηση Οκτώβριος 20, 2003 Πολυ ωραιο.Και ποσο εφτασε η καρτα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
perlepes Οκτώβριος 20, 2003 #10 Κοινοποίηση Οκτώβριος 20, 2003 πολυ καλο!!να ρωτησω ρε,αυτες τις ψηκτρες για τισ μνημες που τις βρηκες??φοβερες Link to comment Share on other sites More sharing options...
eleven Οκτώβριος 20, 2003 Author #11 Κοινοποίηση Οκτώβριος 20, 2003 η κάρτα αδοκίμαστη ακομα Ελπίζω σήμεραΓια τις ψύκτρες νομίζω είναι Revoltec .Για ποιό σίγουρα ρωτήστε τον Βάιο Link to comment Share on other sites More sharing options...
soki Οκτώβριος 20, 2003 #12 Κοινοποίηση Οκτώβριος 20, 2003 Αυτες ειναι perpeles, οι χαλκινες.. http://www.hacshop.gr/hac/servlet/gr.hac.display.Visualiser?action=showproduct&item=1013Και οι αλουμινιενιες, πολυ καλες επισης στην μιση τιμη.... http://www.hacshop.gr/hac/servlet/gr.hac.display.Visualiser?action=showproduct&item=966 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sisman Οκτώβριος 20, 2003 #13 Κοινοποίηση Οκτώβριος 20, 2003 Ορτσα ωρε Μιχαλιο!! Αντε και θα τερματισει η καρτα Link to comment Share on other sites More sharing options...
perlepes Οκτώβριος 21, 2003 #14 Κοινοποίηση Οκτώβριος 21, 2003 thanx soki.θα τις τσιμπισω παρασκευη που θα ανεβω αθηνα Link to comment Share on other sites More sharing options...
eleven Οκτώβριος 23, 2003 Author #15 Κοινοποίηση Οκτώβριος 23, 2003 Τελικά μετά την εγκατάσταση των det 52.14 η κάρτα έτρεξε 505 /1010 Δοκιμάστηκε μονο σε 3d mark 2001 + 2003 απο 3-4 μετρήσεις έκαστο Σε παιχνίδι ( jedy Academy) δοκιμάστηκε με 480/980 και έτρεχε αψογα Εκείνο που δεν μου άρεσε (ισως με το συγκεκριμενο παιχνίδι ) ήταν η ποιοτητα με 6χAA kai 8x anisotropic Θα δοκιμάσω και με αλλους οδηγους και διαφορετικα παιχνίδια και βλέπουμε Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.