MUL Δεκέμβριος 12, 2009 #21 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 12, 2009 φιλε tsan βλέπω εχουμε την ίδια μητρική (παρατηρώ έχεις βάλει και το τελευταιο bios)..καλή για κλόκια?(δεν την εχω ψάξει πολύ εγώ..μονο multi εχω πειράξει(200*16)...) Με τι ψύξη είσαι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsan Δεκέμβριος 12, 2009 #22 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 12, 2009 με αερα ειμαι με μια cooler master v8 ωραια μητρικη μονο ειναι λιγο περιεργη με τις μνημες για να ανεβασεις ht Link to comment Share on other sites More sharing options...
MUL Δεκέμβριος 12, 2009 #23 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 12, 2009 Mωρε μακάρι να είναι συμβατή με τους 6 πύρηνους που θα βγουν γιατι δεν ξερω αν συμφέρει για μενα να μεταβώ απο 3 πύρηνο σε 4 πύρηνο αλλά λεω να περιμένω 6 πύρηνο... Νομιζω καίει πολύ ρευμα ο 965(εκός και αν βγάλουν 95W)...αλήθεια εχει δει κανεις ποσο καίει σε φουλ και idle? Link to comment Share on other sites More sharing options...
deNordic Δεκέμβριος 18, 2009 #24 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 18, 2009 Mωρε μακάρι να είναι συμβατή με τους 6 πύρηνους που θα βγουν γιατι δεν ξερω αν συμφέρει για μενα να μεταβώ απο 3 πύρηνο σε 4 πύρηνο αλλά λεω να περιμένω 6 πύρηνο... Νομιζω καίει πολύ ρευμα ο 965(εκός και αν βγάλουν 95W)...αλήθεια εχει δει κανεις ποσο καίει σε φουλ και idle?Και γω περιμένω 6πύρηνους ή και παραπάνω... και να διαδωθεί το USB 3 και Sata 3 παντού για να αλλάξω μηχάνημα.Το κουτί είναι πανέμορφο και υπερταχτοποιημένο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.