Jump to content

AMD Introduces Phenom II X4 965 BE RB-C3 Revision 125W

def

Recommended Posts

φιλε tsan βλέπω εχουμε την ίδια μητρική (παρατηρώ έχεις βάλει και το τελευταιο bios)..καλή για κλόκια?(δεν την εχω ψάξει πολύ εγώ..μονο multi εχω πειράξει(200*16)...) Με τι ψύξη είσαι?

Mωρε μακάρι να είναι συμβατή με τους 6 πύρηνους που θα βγουν γιατι δεν ξερω αν συμφέρει για μενα να μεταβώ απο 3 πύρηνο σε 4 πύρηνο αλλά λεω να περιμένω 6 πύρηνο... Νομιζω καίει πολύ ρευμα ο 965(εκός και αν βγάλουν 95W)...αλήθεια εχει δει κανεις ποσο καίει σε φουλ και idle?

Mωρε μακάρι να είναι συμβατή με τους 6 πύρηνους που θα βγουν γιατι δεν ξερω αν συμφέρει για μενα να μεταβώ απο 3 πύρηνο σε 4 πύρηνο αλλά λεω να περιμένω 6 πύρηνο... Νομιζω καίει πολύ ρευμα ο 965(εκός και αν βγάλουν 95W)...αλήθεια εχει δει κανεις ποσο καίει σε φουλ και idle?

Και γω περιμένω 6πύρηνους ή και παραπάνω... και να διαδωθεί το USB 3 και Sata 3 παντού για να αλλάξω μηχάνημα.

Το κουτί είναι πανέμορφο και υπερταχτοποιημένο.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.