def Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 5, 2009 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 5, 2009 http://www.techpowerup.com/107569/AMD_Introduces_Phenom_II_X4_965_BE_RB-C3_Revision_125W.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikolakisr Νοέμβριος 17, 2009 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 17, 2009 Άλλο ένα review με μια MSI 785GM-E65 εύκολα στα 4ghz αέρα με την OCZ Vendetta 2.(Αφού δεν ντράπηκαν αυτοί εμάς μας περισσεύει..:whistle2:)Τα πρώτα κομμάτια είναι διαθέσιμα και στην Ελλάδα.(HDZ965FBGMBOX) <---google it για επιβεβαίωση! :drool: Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikolakisr Νοέμβριος 30, 2009 #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 30, 2009 Έσπασε το ρεκόρ με χρήση υγρού άζοτου..7040Mhz!!:worship:Αναλυτικά, το setup που χρησιμοποίησαν ήταν:• AMD Phenom II 965 BE C3 CPU• MSI 790FX-GD70 mobo• MSI R4890 Cyclone video• G.Skill Perfect Storm F3-16000CL7T-6GBPS memory (μία μνήμη, χρησιμοποιήθηκε όμως το OCZ Flex waterblock για την ψύξη της)• Western Digital WD1500HLFS σκληρός δίσκος• Enermax Revolution 85+ 1250W PSU Link to comment Share on other sites More sharing options...
LevelOne Δεκέμβριος 5, 2009 #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 5, 2009 Αυτον πέτυχα, αυτον πήρα... Πάνω στην MSI 790FX-GD70 παίζει @ 4GHz με την στοκ ψυκτρα... Τρελό value for money αν και μην επαναπαυθείτε στο RAID με SSD πάνω στην MSI, θελει ακόμα βελτιώσεις... Μαζι με μια ATi 5750, 2x2GB DDDR3 @ 2000MHz , παίζουν ολα +(2 x HDD @ RAID + Optical) με ενα Enermax 425 Watt το οποίο οριακά λες "χλιαρό"... Link to comment Share on other sites More sharing options...
adpanos Δεκέμβριος 5, 2009 #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 5, 2009 Δώσε καμιά φώτο από το μηχάνημα και κανένα screen να μας τρελάνεις ....Για το raid θα ήθελα να μάθω λεπτομέρειες! Ειδικά με ssd....! Link to comment Share on other sites More sharing options...
LevelOne Δεκέμβριος 5, 2009 #6 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 5, 2009 Όλες δικές σου... Δεν εχω ασχοληθεί ακόμα με κλοκάρισμα και λοιπά, το εφτιαξα για το σπίτι μιας και το "τέρας" το εχω στο μαγαζί... Αξιοπρεπέστατο μηχανάκι, οσο για την MSI & το RAID με SSD, δεν ξερω λεπτομέρειες, απλα με τους δυο SLC Samsung 64GB που έχω, μου έκανε κατι τζιριτζάντζουλες (μπλε οθόνες οταν έτρεχα HDTach)... Εικάζω οτι ειναι απλα κάποιο bug στους οδηγούς μιάς και με τους δυο δισκους @ RAID-0 δεν έχει κάνει κιχ... Τωρα, μένει να λύσω ενα ζήτημα το οποίο είναι το overvolt που κάνει η μητρική ΑΝ και εφόσον αυτο ισχύει. Αν δείς στο CPU-Z θα δεις ενα αρκετά ανεβασμένο νουμερο... Οταν θα έχω χρόνο να ασχοληθω παραπάνω θα σε εχω ενήμερο... Αν σκεφτεσαι/σκεφτόσουν να αγοράσεις ενα τέτοιο συστημα και σε αποθαρρύνει το RAID, κακώς. Μεχρι στιγμής δεν έχει κάνει κιχ το μηχάνημα και προσωρινά οδηγεί αξιοπρεπέστατα την 30" Samsung 305T @ 2560x1600.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkaL- Δεκέμβριος 5, 2009 #7 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 5, 2009 Πάνε πολύ καλά! και εγώ πήρα έναν C3 0945 εβδομάδας με μια spinq της thermaltake με 1.55v έχει τα 4Ghz στο χαλαρό, πριν είχα έναν Ε8400 δεν λέω καλός ηταν αλλά ο 965 έχει άλλον αέρα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ερνεστος Δεκέμβριος 6, 2009 #8 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 6, 2009 ........ Να ρωτήσω κάτι παραφιλολογικό? ΑΝ έχεις παρατηρήσει, η στοκ ψήκτρα πως τα πάει από θερμοκρασίες και θόρυβο? Εντάξει ο θόρυβος είναι κάτι το υποκειμενικό, αλλά οι temps είναι καθαρά νούμερα. Πρέπει να ομολογήσω ότι η σύνθση με τον C3 μου αρέσει πάρα πολύ... :worship: Link to comment Share on other sites More sharing options...
onty1416003331 Δεκέμβριος 6, 2009 #9 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 6, 2009 Καλη φαση ο C3..Παντως το κουτακι σου ειναι ερωτευσημο φιλε.. Πεντακαθαρο, τα παντα τακτοποιημενα ...+ 1:devil::devil: Link to comment Share on other sites More sharing options...
qbiefox Δεκέμβριος 6, 2009 #10 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 6, 2009 @LevelOne: Πως με 200 bus παιζεις τις μνημες 2000? O imc εχει dividers gia mexri 1600... Κανω λαθος? Απο temps πως πας με την stock ψυκτρα? Το CnQ παιζει κανονικα οταν εισαι κλοκαρισμενος? Σε παλαβωσα στις ερωτησεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
LevelOne Δεκέμβριος 7, 2009 #11 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 7, 2009 Χαχα κανένα προβλημα! Απλά οταν τραβηξα το screenshot δεν τον είχα στα 4 (Giga ) και τις μνήμες στα 2000 αλλά στα 3,8 τον επεξεργαστη και τις μνήμες στα 1600... Απλά δεν θέλω να τον ζοριζω πολύ με την στοκ ψυκτρα και προς το παρών το κέρδος στα 4 σε σχέση με τα 3.8 δεν αξίζει την διάφορα θερμοκρασίας ανάμεσα σε αυτές τις δυο ταχύτητες... Από θερμοκρασίες είναι λίγο στριμοπωπα τα πράγματα στα 4.0ghz... Δεν έχω τρέξει πολλά bench μέχρι στιγμή να σου πω την αλήθεια καθώς δεν βλέπω την στοκ να μένει για πολύ ακόμα και όσο για το cnq... Απλά το έχω πάντα off γιατί δεν με απασχολεί ιδιαίτερα... Ότι άλλη απορία εχεις θα χαρώ να σε διαφωτισω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
MV040 Δεκέμβριος 7, 2009 #12 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 7, 2009 @levelone:αξίζει τελικά η αγορά του 965? σε ρωτάω γιατί τον σκέφτομαι σαν λύση και δεν κολλάω στα review με τον ι7 860 να είναι καλύτερος, αλλά στην πλατφόρμα... μου φαίνεται ότι θα αντέξει λίγο παραπάνω με usb 3.0 κτλ, πιο χαμηλές θερμοκρασίες και επίσης ξέρω από intel... (δεν είχα ποτέ amd). Στα παιχνίδια θα είναι στα ίδια με 1 5970 είτε με την μια είτε με την άλλη εναλλακτική? Link to comment Share on other sites More sharing options...
qbiefox Δεκέμβριος 7, 2009 #13 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 7, 2009 @levelone:Δλδ τα 2000 στις μνημες που λες τα ειχες πιασει με 250 bus ε? Σε ρωταω γιατι ενω ολες οι μητρικες γραφουν οτι σηκωνουν 1600 μνημες. η MSI λεει οτι παιρνει μεχρι 2133. Μου φανηκε λιγο κουλο γιατι ειναι θεμα επεξεργαστη, ετσι δεν ειναι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
LevelOne Δεκέμβριος 8, 2009 #14 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 8, 2009 @levelone:αξίζει τελικά η αγορά του 965? σε ρωτάω γιατί τον σκέφτομαι σαν λύση και δεν κολλάω στα review με τον ι7 860 να είναι καλύτερος, αλλά στην πλατφόρμα... μου φαίνεται ότι θα αντέξει λίγο παραπάνω με usb 3.0 κτλ, πιο χαμηλές θερμοκρασίες και επίσης ξέρω από intel... (δεν είχα ποτέ amd). Στα παιχνίδια θα είναι στα ίδια με 1 5970 είτε με την μια είτε με την άλλη εναλλακτική? Φυσικά και αξίζει για τα λεφτά του. Το μόνο real-life παράδειγμα που μπορώ να σου αναφέρω και ευελπιστώ να σου δώσει μια ένδειξη ειναι οτι αυτη τη στιγμή παίζω DiRT 2 @ 2560x1600 με την 5750 σε High Settings & 4xFSAA.... Ειλικρινά δεν το περίμενα... @levelone:Δλδ τα 2000 στις μνημες που λες τα ειχες πιασει με 250 bus ε? Σε ρωταω γιατι ενω ολες οι μητρικες γραφουν οτι σηκωνουν 1600 μνημες. η MSI λεει οτι παιρνει μεχρι 2133. Μου φανηκε λιγο κουλο γιατι ειναι θεμα επεξεργαστη, ετσι δεν ειναι? Δεν είπα ποτέ οτι τα έπιασα, ανέφερα απλά τις μνήμες που φοράει επάνω ... Η συχνότητα της μνήμης ειναι καθαρά θέμα επεξεργαστή καθώς οι ΑΜ3 οπως οι περισσότεροι AMD και οι σύγχρονοι Intel έχουν ενσωματωμένο τον ελεγκτή των μνημών... Η MSI λέει βλακείες και το 2133ΜΗz είναι θέμα μάρκετινγκ, καμία επαφή με την πραγματικότητα μιάς και η πλειοψηφία των AM3 χτυπάει ταβάνι περίπου στα ~1800-1900MHz... Ουτε καν διαιρέτη δεν έχει για να παίξει εκει πάνω... Μόνο στα όνειρα που λέει και ο Χατζηγιάννης... Παρ' ολα αυτά δεν εχω πειραματιστεί ακόμα με τις μνήμες για να δώ τι & πόσο αντέχουν, αν και δεν θα έδινα ελπίδες για παραπάνω... Θεωρητικά τα 2000MHz τα πιάνεις με 250 bus και με καλή ψύξη στον επεξεργαστή... Link to comment Share on other sites More sharing options...
qbiefox Δεκέμβριος 8, 2009 #15 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 8, 2009 Αυτο πιστευα και εγω... Και νομιζα οτι επαιζες τις μνημες στα 2000 και λεω wtf... Παντως η γνωμη μου ειναι οτι κακως εχεις βγαλει το CnQ. Ριχνει 0.4volt καθως σε idle δεν υπαρχει λογος να δουλευει full Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsan Δεκέμβριος 10, 2009 #16 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 10, 2009 :giveup::fun: Link to comment Share on other sites More sharing options...
LevelOne Δεκέμβριος 11, 2009 #17 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 11, 2009 Γειά σου ρε Τσανέ... Τίμιο το μηχανάκι, ε; Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsan Δεκέμβριος 11, 2009 #18 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 11, 2009 για 24/7 απλα αψογο Link to comment Share on other sites More sharing options...
qbiefox Δεκέμβριος 11, 2009 #19 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 11, 2009 Πολυ ωραιος tsan. Αντε να βλεπουμε να κινειτε η AMD πλευρα του lab. Στην μητρικη τι ρευματα δινεις για το 300αρι στο bus? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsan Δεκέμβριος 12, 2009 #20 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 12, 2009 :giveup::magic: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.