Jump to content

LOR

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Hello σε ολους.

Ψαχνω ενα router το οποιο θα μπορει να κατεβαζει απο rapidshare(εαν δεν κανω λαθος client) με το pc κλειστο.

Ακoμα να ειναι ασυρματο και να εχει usb connection.

Υπαρχει κατι αναλογο out there?

Τι πρεπει να κοιταξω να υποστηριζει? (Web-based manager)??

εχω δει και αυτα ASUS's RT-N13U και LINKSYS WRT160NL

Το υποστηριζουν?

το asus wl600wl έχει usb και μπορείς να σώνεις αρχεία σε usb stick ή εξωτερικο σκληρό δίσκο,Διαχείριση: Web-based manager, UPnP Internet Gateway Device, QoS bandwidth management.

μια ερωτηση...ειναι δυνατον με μοντεμ ρουτερ παρομοιου κοστους +εξωτερικο σκληρο να κατεβαζω torrent?

Τι εννοεις? ειναι το ιδιο με αυτο που εχεις φανταζομαι.

ΝΑΙ μπορεις {HTTP, FTP, BT (BitTorrent) download protocols} εχει και usb port για να συνδεεις εξωτερικους

Τι εννοεις? ειναι το ιδιο με αυτο που εχεις φανταζομαι.

ΝΑΙ μπορεις {HTTP, FTP, BT (BitTorrent) download protocols} εχει και usb port για να συνδεεις εξωτερικους

πολυ καλο...υποθετω πως μπορω να το συνδεσω και πανω στο υπαρχον μοντεμ-ρουτερ με ethernet...και να κανω την δουλεια μου...

Μα ειναι modem router αρα γιατι να το συνδεσεις με το προηγουμενο

δεν ειμαι σιγουρος οτι μπορω να αλλαξω την σταθεροτητα us robotics...γιαυτο ρωταω..μια δοκιμη θα κανω σιγουρα..

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.