JiMk Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 19, 2003 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 19, 2003 Το εν λόγω dvd-rw τι λέει? το έχω βρει σε τιμή λίγο κάτω απο τα 200ευρώ. Αξίζει μια τέτοια αγορά? το θέλω για back up και που και που κανένα dvd-copy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
akiss Οκτώβριος 19, 2003 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 19, 2003 αρκετα καλο.εαν δεν θες να διαθεσης πολλα λεφτα ειναι μια χαρα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vadergr Οκτώβριος 19, 2003 #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 19, 2003 Εχει βγει και μετατροπη που το κανει pioneer ,αλλα εμενα τα γραφει ολα οποτε το αφηνω οπως ειναι Link to comment Share on other sites More sharing options...
mortisboy Οκτώβριος 19, 2003 #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 19, 2003 Δεν ξερω για το συγκεκριμενο Teac (γενικα ειναι πολυ αξιοπιστα) Εγω παντως προσφατα πηρα το AOpen DVRW4410R απο εδω : http://www.polygon.gr/online/shop_product_details.asp?PID=346και ειμαι πολυ ευχαριστημενος !!!!και εχει πολυ καλη τιμη,απο ταχυτητες ειναι πολυ ΟΚ πανω απο 20min για full dvd δεν εχει κανει και στο read ειναι πολυ καλο επισης!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vadergr Οκτώβριος 19, 2003 #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 19, 2003 Φτηνο ειναι,καλη μαρκα αλλα μονο +R δυστυχως.Με τιποτα δεν θα το αγοραζα την δτιγμη που κυκλοφορει το πολυ καλο Nec1300A με 145ευρω τελικη.Καλοριζικο παντως φιλτατε! Link to comment Share on other sites More sharing options...
cherryman Οκτώβριος 19, 2003 #6 Κοινοποίηση Οκτώβριος 19, 2003 Κοίτα, εγώ έχω το W54E, το οποίο δεν είναι DVD-RW, αλλά CD-RW. Όμως έχει αποδειχτεί σκυλί. Το έχω κάτι παραπάνω από 2 χρόνια και δεν καταλάβαίνει τίποτα. Οπότε μάλλον μπορείς να εμπιστευτείς την TEAC. Link to comment Share on other sites More sharing options...
unstoppable Οκτώβριος 20, 2003 #7 Κοινοποίηση Οκτώβριος 20, 2003 Την στιγμη που υπαρχουν τα Toshiba με 137 και Nec με 148 δεν βλεπω το λογο να δωσεις 200 για το Teac οσο καλο κι αν ειναι Link to comment Share on other sites More sharing options...
JiMk Οκτώβριος 20, 2003 Author #8 Κοινοποίηση Οκτώβριος 20, 2003 το toshiba δεν είναι όμως +/- Link to comment Share on other sites More sharing options...
unstoppable Οκτώβριος 20, 2003 #9 Κοινοποίηση Οκτώβριος 20, 2003 Δεν πιστευω οτι ειναι σημαντικο μειονεκτημα η ελειψη dvd+r . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vadergr Οκτώβριος 20, 2003 #10 Κοινοποίηση Οκτώβριος 20, 2003 Ειναι σημαντικο!Το +R αποδυκνειεται οτι ειναι το πιο συμβατο με τις περισσοτερες συσκευες.Το teac παντως ειναι φτηνοτερο απο 200ευρω... Φερει και την εγγυηση της teac/pioneer στο κατω κατω.Αν δεν το θελει καποιος μπορει να παρει το Nec1300A Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.