Jump to content

Υπολογιστης μεχρι 600€..η αποψη σας

buggie

Recommended Posts

To 770chipset δεν εχει ενσωματωμενη καρτα γραφικων. θα πας σε μητρικη με 785G chipset, που εχει HD4200.

H MSI και η Asrock έχουν ταυτόσημες επιδόσεις, με την ΜSI να έχει επίσης e-sata και ελαφρώς καλύτερο ελεγκτή για τους δίσκους. Στο θέμα των γραφικών, οι 2 μητρικές είναι ταυτόσημες (785g). Προσωπικά θεωρώ την msi ελαφρώς καλύτερη σε αυτή την υλοποίηση, αλλά όποια και να επιλέξεις από τις 2 δεν πρόκειται να κάνεις λάθος. Θα σε καλύψουν μια χαρά.

Από εκεί και πέρα, η μόνη διαφορά μας στην δικιά μου σύνθεση είναι το κουτί. Το asgard είναι καινούριο κουτάκι στην αγορά, ρίξε μια ματιά στα specifics τού.

http://www.xigmatek.com/product/chassis-asgard.php

Τώρα όσον αφορά το 310 σε σχέση με αυτό, το asgard φαίνεται ελαφρώς πιο προσεγμένο (cable management, φίλτρα, tooless, τρύπα στο mobo tray για ψύκτρα, βάψιμο εσωτερικά). Αλλά και πάλι, όποιο και να επιλέξεις κομπλέ θα είσαι...εξάλλου, το ζήτημα κουτί έχει να κάνει και με προσωπικά κριτήρια όσον αφορά την εμφάνιση του οπότε....καλές αγορές...:cool:

ps: Όσον αφορά την οθόνη τέλος, προτίμησε οπωσδήποτε την 23αρα. 1920x1080 σε 21,5 δίνουν dot pitch που στραβώνει εύκολα...αν δεν σε παίρνει το budget, προτίμησε μια 22αρα στα 1680x1050.

LG W2254TQ-PF TFT Monitor 22''

LG W2271TC-PF TFT Monitor 22''

H MSI και η Asrock έχουν ταυτόσημες επιδόσεις, με την ΜSI να έχει επίσης e-sata και ελαφρώς καλύτερο ελεγκτή για τους δίσκους. Στο θέμα των γραφικών, οι 2 μητρικές είναι ταυτόσημες (785g). Προσωπικά θεωρώ την msi ελαφρώς καλύτερη σε αυτή την υλοποίηση, αλλά όποια και να επιλέξεις από τις 2 δεν πρόκειται να κάνεις λάθος. Θα σε καλύψουν μια χαρά.

Από εκεί και πέρα, η μόνη διαφορά μας στην δικιά μου σύνθεση είναι το κουτί. Το asgard είναι καινούριο κουτάκι στην αγορά, ρίξε μια ματιά στα specifics τού.

http://www.xigmatek.com/product/chassis-asgard.php

Τώρα όσον αφορά το 310 σε σχέση με αυτό, το asgard φαίνεται ελαφρώς πιο προσεγμένο (cable management, φίλτρα, tooless, τρύπα στο mobo tray για ψύκτρα, βάψιμο εσωτερικά). Αλλά και πάλι, όποιο και να επιλέξεις κομπλέ θα είσαι...εξάλλου, το ζήτημα κουτί έχει να κάνει και με προσωπικά κριτήρια όσον αφορά την εμφάνιση του οπότε....καλές αγορές...:cool:

ps: Όσον αφορά την οθόνη τέλος, προτίμησε οπωσδήποτε την 23αρα. 1920x1080 σε 21,5 δίνουν dot pitch που στραβώνει εύκολα...αν δεν σε παίρνει το budget, προτίμησε μια 22αρα στα 1680x1050.

LG W2254TQ-PF TFT Monitor 22''

LG W2271TC-PF TFT Monitor 22''

Eυχαριστω και παλι dante80 για τον χρονο σου και τις διευκρινησεις σου!

Για την μητρικη θα το σκεφτω αν και μου φαινεται λιγο πιο αξιοπιστη η assrock ειναι και θυγατρικη της asus και εχω διαβασει τα καλυτερα!

Τα κουτια και τα 2 πολυ καλα θα δω απο εμφανιση πιο μου κανει πιο πολυ το κλικ!

Μαλιστα οποτε 21.5 και 1920χ1080 δεν ειναι το ιδανικο

Η αληθεια ειναι ειμαι της αποψης 1680x1050 ή 1920χ1200 και οποτε καλοβλεπω της 22" αρες lg που προτεινες αλλα κυριως αυτην στα 153 ευρο...αχ να μην ειχα λεφτα να επαιρνα κανα isp panel της dell,nec ή το new της lg:bye:

Aπο 17αρα οθονη σε 22" αρα μια χαρα θα ειμαι δεν εχω αναγκη κατι μεγαλυτερο:yes2:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.