RootX Νοέμβριος 5, 2003 #21 Κοινοποίηση Νοέμβριος 5, 2003 Μόλις τους έβαλα..... Βέβαια, είναι νωρίς για σχόλια, αλλά σε πρώτη φάση εξαφανίστηκαν τα διπλά monitor από την διαχείριση συσκευών, έχουμε μία νέα συντόμευση που σε πάει αμέσως στο control panel και μία πιο καθαρή(κατά τη γνώμη μου) απεικόνιση στο desktop.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
voudas Νοέμβριος 5, 2003 #22 Κοινοποίηση Νοέμβριος 5, 2003 downloading... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ikonsgr Νοέμβριος 6, 2003 #23 Κοινοποίηση Νοέμβριος 6, 2003 kι εγώ ρε παιδιά με 9700Pro δεν είδα διαφορά στην θερμοκρασία με τους 3.8 Τώρα βγήκαν και οι 3.9... καλα κάθε 10 μέρες καινούριους οδηγούς βγάζουν? Απο το καλοκαίρι που έβαλα ATI έχω αλλάξει 4 φορές οδηγούς Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Νοέμβριος 6, 2003 #24 Κοινοποίηση Νοέμβριος 6, 2003 Αρχική απάντηση από ikonsgrΤώρα βγήκαν και οι 3.9... καλα κάθε 10 μέρες καινούριους οδηγούς βγάζουν? Απο το καλοκαίρι που έβαλα ATI έχω αλλάξει 4 φορές οδηγούς Κάποτε παραπονιόμασταν ότι η ATI δεν έβγαζε συχνά drivers.. και τώρα παραπονιόμαστε που βγάζει πολύ συχνά Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kostas7GTR Νοέμβριος 6, 2003 #25 Κοινοποίηση Νοέμβριος 6, 2003 Εμένα πάλι δεν έχει πρόβλημα υπερθέρμανσης... τα ίδια με τους 3.7 .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.