Jump to content

Αγορά laptop

draenar

Recommended Posts

Γεια σας, είμαι καινούργιο μέλος του forum και θα ήθελα την βοήθεια σας για αγορά laptop. Το ποσό που μπορώ να διαθέσω είναι εως 700 ευρώ. Το χρειάζομαι κυρίως για μουσική, ταινίες, internet και εργασίες για το πανεπιστήμιο. Εχω 2 βασικά ερωτήματα. Πρώτον, αν τα καταστήματα δίνουν την επιλόγη να αγοράσεις το laptop χωρίς OS και, δεύτερον, το θέμα αυτονομίας. Τα περισσότερα laptop που εχω κοιτάξει εχουν αυτονομία γύρω στις 2.5 ώρες και θα προτιμούσα γύρω στις 4 ώρες. Δεν γνωρίζω γενικά περι μπαταριών laptop μιας και πρώτη φορά αγοράζω. Οποιαδήποτε ιδέα ευπρόσδεκτη, περι εταιρειας μοντέλου κλπ, και ευχαριστώ εκ των προτέρων.

καταρχάς καλώς ορισες στο φόρουμ!

Οσον αφορα τις μπαταρίες υπάρχουν 2 είδη (τουλαχιστον αυτά ξέρω :Ρ)

3 cells & 6 cells

Προφανώς οι μπαταρίες με 6, έχουν μεγαλύτερη αυτονομία.

Γενικότερα, οσο μεγαλύτερη οθόνη έχει, τόσο μικρότερη διάρκεια ζωής της μπαταρίας.

Μείνε μακριά απο Acer γιατι είναι τραγικά απο θέμα μπαταρίας -αυτονομιας - πλαστικουρας :)

Για acer εχω ακούσει και εγώ τα χειρότερα. Γενικά είμαι μεταξύ HP και Dell απλά τα πληκτρολόγια του HP μου φαίνονται ποιο βολικά. Οθόνη σκεφτόμουνα για 15αρα. Τα turbox απο πλαίσιο αξίζουν γιατί μου έχουν πει οτι έχουν πολλά προβλήματα?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.