Jump to content

madnes

Recommended Posts

γεια σας παιδια.....

εχω στο σπιτι μου (στο δωματιο του γραφειου) τους υπολογιστες μου και φυσικα και το router ειναι σε αυτο το δωματιο στο σαλονι εχω conx-tv, το μηχανημα για το conx-tv δεν ειναι wi-fi μονο με καλωδιο ethernet απο τον οτε μου δωσαν δικο τους router τις sagem το οποιο εχει θυρα για ethernet που γραφει STB .Στο γραφειο εχω ενα linksys το οποιο το εχω πληρωσει περιπου 80€ και με εχει βγαλει ασπροπροσωπο δεν εμπιστευομαι και τοσο το sagem . Το μεγαλυτερο προβλημα που εχω ειναι οτι οταν θελω να δω conx-tv πρεπει να κλεισω το internet στους υπολογιστες (αλλαζω router) και δεν μπορω να το κανω συχνα γιατι τα ακουω απο την γυναικα!!!

Μπορειτε να μου προτηνετε καποιες λυσεις να εχω και στα δυο internet!!!

Υ.Γ.1 εχω 24ΜΒ συνδεση

Υ.Γ.2 την γυναικα ειναι λιγο δυσκολο να την αλαξω

Από την μία ethernet θύρα του sagem θα συνδέσεις σε μία του linksys αλλά πρώτα στο linksys θα κάνεις τις ρυθμίσεις για να είναι bridge mode only.

φιλε ευχριστω αλλα το ενα ειναι σε αλλο δωματιο και το αλλο σε αλλο και στο linksys εχω ανοιξει πορτες για παιχνιδια

Αν θυμαμαι καλα ο ΟΤΕ δινει powerplugs για μεταφορα δικτυου μεσω ηλεκρικης πριζας. Κοστος περιπου στα ~80 Ευρω.

Εγω τα εχω παραγγειλει για τον πατερα μου, αλλα εχω κανει παρομοιο για την On Telecoms και την "ψηφιακη" τηλεοραση που δινει.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.