flash_st Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 18, 2003 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 18, 2003 Καλησπερα...Βλεποντας εδω μεσα ολα τα cases που εχετε "εξελιξει" δεν μπορεσα και κολλησα και εγω το μικροβιο...και εχω καποιες ερωτησεις να κανω σε εσας που γνωριζεταιΨαχνω για ενα κουτακι καλο, μαυρο, που να εχει 5-6 εσωτερικα φατνια για δισκους (3,5') με 1-2 8μμ ανεμιστηρες για ψυξη και 4 5,25'' για cd drives...θα ηθελα πολυ να υπαρχει και καπακι στα 5,25 γιατι δεν θα ηθελα να βαψω τα drives μου...Ακομα θα ηθελα να εχει αρκετο χωρο για 4 8μμ ανεμιστηρες τουλαχιστον και για λαμπες + others...ακομα και για 2ο τροφοδοτικο...(αυτο ειναι ακομα σε πολυ σκεψη και πιθανον να μην γινει)Θα ηθελα να μου προτινεται κατι με αυτα τα specs, φυσικα να το βρισκω σε ελλαδα και αν υπαρχει κανενα site να το δω και να το θαυμασω...;-)Ευχαριστω πολυ για οποιες απαντησεις και αν τελικα το ξεκινησω το project θα βαλω και photos να δειτε...εχω πολλες φιλοδοξιες να γινει πολυ καλου.γ για psu γυρω στα 450-500W τι μου προτεινετε??υ.γ2 εχω ακουσει οτι τα τροφοδοτικα για τις λαμπες (μετασχηματιστες) κανουν διαφορες παρεμβολες και τετοια...ισχυει κατι τετοιο και αν ναι τι μπορει να συμβει και πως θα το διορθωσω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Οκτώβριος 18, 2003 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 18, 2003 Καλησπέρα, διόρθωσε σε παρακαλώ την καταχώρησή σου, γράφοντας ελληνικά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonisk7 Οκτώβριος 18, 2003 #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 18, 2003 http://www.antec-inc.com/pro_details_enclosure.php?ProdID=90510 Link to comment Share on other sites More sharing options...
flash_st Οκτώβριος 18, 2003 Author #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 18, 2003 πολυ καλο και σε ευχαριστω για την απαντηση...αλλα που το βρισκω στην ελλαδα???p.s καμμια αλλη προταση παιδια? Link to comment Share on other sites More sharing options...
flash_st Οκτώβριος 18, 2003 Author #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 18, 2003 χεχε...γκαβομαρα...το βρηκα ποιος τα φερνει...ευχαριστω Link to comment Share on other sites More sharing options...
alex_000 Οκτώβριος 18, 2003 #6 Κοινοποίηση Οκτώβριος 18, 2003 Συμφωνώ με antonisk και εγώ το ιδιο έχω. Αν θες να βαλεις νερο καποτε και το θες απαραίτητα μεσα στο κουτι καλυτερα να πάρεις κανα chieftek full απο το πλαισιο που ειναι αριστο σε τιμη-αποδοση .Εμφανισιακά ειναι ιδιο με το antec χωρίς το τζάμι.. Αν Θες απαραίτητα 2ο τροφοδοτικό παρε full tower. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vagouridis Οκτώβριος 18, 2003 #7 Κοινοποίηση Οκτώβριος 18, 2003 Εαν εχει τα λεφτα δες και τα Lian-Li.Εαν οχι οι λυσεις των παιδιων για τα λεφτα τους ειναι πολυ καλες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
flash_st Οκτώβριος 18, 2003 Author #8 Κοινοποίηση Οκτώβριος 18, 2003 χμμμ...lian-li ειναι το κουτι που εχω τωρα και δεν μου παει η καρδια να το κοψω και να το φτιαξω...για αυτο θελω ενα ακριβως για αυτον τον σκοπο...ωστε αν δεν μου αρεσει να εχω και το lian-li σε καβατζα...:-Pτι τιμη παιζει γενικα το antec και το chieftek???υ.γ για τα υστερογραφα μου εχετε να μου πειτε τιποτα??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
alex_000 Οκτώβριος 18, 2003 #9 Κοινοποίηση Οκτώβριος 18, 2003 το antec ειναι γύρω στα 90-100 με φπα. To chieftec ειναι στα 90 χωρις ΦΠΑ αλλά περιλαμβάνει και ενα καλο τροφοδοτικο (Νoμίζω 360W) που μπορείς να πουλησεις καμια 30ρα χαλαρα.. To antec εχει παράθυρο plexi , το chiefteck εχει και αυτό σαν εξτρα όμως (+30e).Το antec ειναι super midi το chieftec ειναι full.το antec ειναι σκέτο το chieftech ειναι με PSU. Εμφανισιακά ειναι σχεδόν ολοιδια (αν εξερέσεις την διαφορά μεγέθους)...Στο πλαισιο στην καλαμαρια πηρε το μάτι μου ενα midi chieftek που ειναι ολοιδιο με το antec χωρις το plexi αλλα πιο φτηνο .. Αυταπαντως όπως ειπα αν θες 2ο τροφοδοτικό (μεσα στο κουτι) το Full ειναι μονόδρομος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shidokanjohn Οκτώβριος 18, 2003 #10 Κοινοποίηση Οκτώβριος 18, 2003 αμα πιανουν τα χερια σου αξιζει μα ασχοληθεις με το λιαν λι Link to comment Share on other sites More sharing options...
kingrim Οκτώβριος 19, 2003 #11 Κοινοποίηση Οκτώβριος 19, 2003 εχω το plus view και ειναι αριστο τα λεφτα τα ξανα δινω για αυτο το Case ανετα και το προτινω σε ολους παρα πολυ ανετο αρκετα μεγαλο αααααα η διαφορα με αυτα απο το πλαισιο ειναι οτι το antec εχει 4 φαν μεσα του πλαισιου 0 fan οποτε συμφερει antec Link to comment Share on other sites More sharing options...
alex_000 Οκτώβριος 19, 2003 #12 Κοινοποίηση Οκτώβριος 19, 2003 το antec εχει 2 φανς και θέσεις για 5 ενώ το chieftec θέσεις γι 4 ...τι εννοεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
flash_st Οκτώβριος 19, 2003 Author #13 Κοινοποίηση Οκτώβριος 19, 2003 χμμμ....μαλλον προς antec με βλεπω...δεν πολυ γουσταρω τα full...για τροφοδοτικο τι να βαλω παιδια? Link to comment Share on other sites More sharing options...
alex_000 Οκτώβριος 19, 2003 #14 Κοινοποίηση Οκτώβριος 19, 2003 Eξαρτάται τι θέλεις να στήσεις και αν θές να κάνεις o/c. Γενικά όπως εχουν γίνει τα πράγματα καλο ειναι να έχεις κανα 400W . Καλά ειναι τα antec τα enermax (ειναι και τελειως αθόρυβα και τα δυο) αλλά και τα helrochi ή hec που ειναι λίγο πιο θορυβόδη αλλά και πιο φτηνά ...Αν δεν καίγεσαι για το plexi πολύ καλη φάση ειναι το antec 1080AMG που ουσιαστικά ειναι ίδιο με το antec που λέμε παραπάνω χωρις τζάμι και περιλαμβάνει το πολύ καλο τροφοδοτικο antec truepower 430Whttp://www.entercom.gr/products/plus1080.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
flash_st Οκτώβριος 22, 2003 Author #15 Κοινοποίηση Οκτώβριος 22, 2003 τελικα ρε παιδια δεν βρισκω πουθενα το κουτακι της antec με το plexi...ρωτησα στον πουλιαδη και στο ram shop και δεν υπαρχει πουθενα...εχω παρει ολα τα πραγματα και δεν εχω κουτι να τα βαλω μεσα...:-(υ.γ τελικα για τροφοδοτικο πηρα το truecontrol 550 της antec...:-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
alex_000 Οκτώβριος 22, 2003 #16 Κοινοποίηση Οκτώβριος 22, 2003 Wow καλή επιλογή mr Moneybags Link to comment Share on other sites More sharing options...
flash_st Οκτώβριος 22, 2003 Author #17 Κοινοποίηση Οκτώβριος 22, 2003 δεν το πολυ καταλαβα το τελευταιο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
alex_000 Οκτώβριος 22, 2003 #18 Κοινοποίηση Οκτώβριος 22, 2003 Το καλύτερο τροφοδοτικό αλλά και το ακριβότερο.. Δεν υπονοούσα τιποτα .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
perlepes Οκτώβριος 22, 2003 #19 Κοινοποίηση Οκτώβριος 22, 2003 το κουτι της antec με το plexi το φερνει το ram-shop το πηρα απο εκει πριν 2 μηνες... και μερα ο αντιπροσωπος της antec www.entercom.gr Link to comment Share on other sites More sharing options...
flash_st Οκτώβριος 22, 2003 Author #20 Κοινοποίηση Οκτώβριος 22, 2003 alex...sorry τοτε...σε παρεξηγησα...perlepes... πηγα σημερα το μεσημερι στο ram-shop και δεν το ειχανε...ειχε τελειωσει...και μου ειπανε οτι θα το εχουν απο το τελος της αλλης βδομαδας...περιπου τοσο μου ειπε και ο πουλιαδης...γαμωτο...εχω κ@υλωσει να το φτιαξω και τωρα περιμενω απραγος! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.