Jump to content

ZIF drive για Acer Aspire One

MadBrainiac

Recommended Posts

Έκανα μια αναβάθμιση στην μνήμη του Aspire One σήμερα και είδα οτι το drive που έχει είναι SSD της Intel 8Gb τό οποίο και είναι τραγικά αργό. Είναι known issue με αυτή τη παρτίδα SSD οπότε και έψαχνα μια λύση για αλλάγη του SSD είτε με ενα 1.8" ZIF δίσκο ή με ενα πιο μεγάλο SSD. Η Transcend απο ότι είδα βγάζει ενα SSD 32Gb αλλά είναι και αρκετά λεφτά και σκεφτόμουν επίσης οτι ίσως το netbook να έπεφτε πάλι στην ίδια παγίδα με το πρόβλημα των random writes στα XP.

Γνωρίζει κανείς που μπορώ να βρώ ενα ZIF δίσκο 1.8" ΑΤΑ που να είναι συμβατός με το Aspire One?

Για όσους επίσης κάνανε την αλλαγή απο Linux->XP στo Aspire One συστήνω το FlashFire που κάνει άψογη δουλειά στο να μετατρέπει την χελώνα σε ενα πιο νορμάλ μηχάνημα γιατί είναι τραγικά αργό εξαιτίας του Intel SSD.

Για τσέκαρε προς Photofast μεριά...

Photofast G-Monster 1.8" ZIF V3

Performance

Felix άψογο!! θα ψάξω να βρώ προμηθευτή αν και το βλέπω να είναι απ'εξω.. στην Ελλάδα δεν νομίζω κανείς να κάνει τέτοιου είδους εισαγωγές..

Στο φορητό μου έχω τον G-monster 2.5" IDE V2 64GB με Ιndilinx και αυτός...

Τον πήρα από ebay.de...

--> H μανούρα μέχρι να τον σετάρω...Χαζο-Recovery Disk της Acer & Xαζο-drivers της Intel γαρ...

Επιδόσεις μετά από 2 μήνες ώς OS-disk :

Photofast15GBpartiWinXPHomeSP3Fresh.jpg

:T:

• 3 weeks later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.