Jump to content

Πρόβλημα με το pc(άκυρα restart)

KostantinosGr

Recommended Posts

Πήγαινε στο msconfig και επανέφερε τα services στην αρχική τους κατάσταση.

Ενδέχεται να χρειάζεται και ενα reboot πριν πας στο επόμενο βήμα.

Μετά γράψε στο run : services.msc

Kάνεις δεξί κλίκ πάνω στο service που θες να σταματήσεις (event log), πατάς properties, και στην ταμπέλλα startup type το κάνεις disabled και πατάς apply.

Πήγαινε στο msconfig και επανέφερε τα services στην αρχική τους κατάσταση.

Ενδέχεται να χρειάζεται και ενα reboot πριν πας στο επόμενο βήμα.

Μετά γράψε στο run : services.msc

Kάνεις δεξί κλίκ πάνω στο service που θες να σταματήσεις (event log), πατάς properties, και στην ταμπέλλα startup type το κάνεις disabled και πατάς apply.

Το εχω κανει ηδη disable..disabled φαινεται και στα services.msc..απλα ρωτησα αν χρειαζεται να κανω κατι αλλο..:T:

Καλως μεχρι εδω αλλα τωρα αργει πολυ η εκκινηση και μου βγαζει συνεχεια ενα παραθυρο με το που ξεκινανε τα windows οτι καποια services δεν εχουν ξεκινησει κλπ κλπ..δεν θυμαμαι τι ακριβως λεει...

Πρεπει να κανω κατι αλλο?

Το ξέρω ότι φαίνεται disabled.

Το παράθυρο που πρεριγράφεις ότι σου βγάζει, πιστεύω ότι οφείλεται στο γεγονός πως η κατάργηση του service έγινε μέσα από το msconfig. Από εκεί δεν την έκανες ;

Αν ναι, επανέφερε το μέσω του msconfig και κατήργησε το μεσω του services.msc.

δηλ. αυτό που σου λεω να δοκιμάσεις είναι : η κατάργηση του event log service, μέσω του services.msc και μόνο.

Το ξέρω ότι φαίνεται disabled.

Το παράθυρο που πρεριγράφεις ότι σου βγάζει, πιστεύω ότι οφείλεται στο γεγονός πως η κατάργηση του service έγινε μέσα από το msconfig. Από εκεί δεν την έκανες ;

Αν ναι, επανέφερε το μέσω του msconfig και κατήργησε το μεσω του services.msc.

δηλ. αυτό που σου λεω να δοκιμάσεις είναι : η κατάργηση του event log service, μέσω του services.msc και μόνο.

Το παραθυρο επαψε να εμφανιζεται ολα οκ..εγω φταιω που ξεχασα να το αναφερω..:)

Εχει μια καθυστερηση η εκκινηση των win αλλα anyway εφοσον δουλευουν ολα ρολοι κανω τα στραβα ματια στην καθυστερηση..

Ευχαριστω:T:

Το format δεν λυνει το προβλημα....

Ακολουθησε τις οδηγιες απο το πρωτο ποστ του jpavly και μετα και θα το λυσεις το προβλημα...

E άμα δεν μπορεί να κάνει αυτά τα παραπάνω τι να του κάνουμε να τον πάρουμε απο το χεράκι? :baby:

E άμα δεν μπορεί να κάνει αυτά τα παραπάνω τι να του κάνουμε να τον πάρουμε απο το χεράκι? :baby:

Εαν δεν μπορει να κανει τα παραπανω θα του τα εξηγησουμε εμεις...

Οχι ομως να του λεμε φορματ,πραμα το οποιο δεν λυνει το προβλημα...θα συνεχισει να εχει ακυρα ρεσταρτ..

Ο ανθρωπος θελει να λυσει το προβλημα..οχι να κανει κατι και να συνεχισει να το εχει...

• 4 weeks later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.