Jump to content

Πρόβλημα με το pc(άκυρα restart)

KostantinosGr

Recommended Posts

Καλησπερα παιδια.Εχω το εξης προβλημα...

Καθε φορα οταν ανοιγω το pc και φτανω στην login screen για να βαλω τον κωδικο,με το που τον πληκτρολογω και παταω enter κανει restart...καθε φορα συμβαινει αυτο και μαλιστα πολλες φορες συνεχομενα και μπαινω στα windows μετα απο 3-4 ακυρα restart..:wall:

Καμια ιδεα γιατι μπορει να συμβαινει αυτο?

Ευχαριστω..

κατι στο λειτουργικο σου πρεπει να ειναι! ειχα παθει το ιδιο αλλα εμενα δεν με αφηνε ουτε να πληκτρολογησω! με το που κλικαρα στο box εκανε restart! με format το ελυσα! αρχικα νομιζα οτι τα ειχε παιξει ο σκληρος αλλα του εκανα testατισμα και δεν ειχε ουτε ενα bad sector!

κατι στο λειτουργικο σου πρεπει να ειναι! ειχα παθει το ιδιο αλλα εμενα δεν με αφηνε ουτε να πληκτρολογησω! με το που κλικαρα στο box εκανε restart! με format το ελυσα! αρχικα νομιζα οτι τα ειχε παιξει ο σκληρος αλλα του εκανα testατισμα και δεν ειχε ουτε ενα bad sector!

Αυτο αρχισε να μου το κανει μετα απο φορματ..Δηλαδη δεν εχει ουτε εβδομαδα που εκανα clean install τα win και αρχισε να μου το κανει αυτο..

Ισως να χαθηκε καποιο αρχειο,να μην αντιγραφηκε καποιο...:boxed:

Εάν αφήσεις το μηχάνημα στη logon screen χωρίς να πληκτρολογήσεις κάτι, θα συνεχίσει να δουλεύει κανονικά;

Εάν ναι, τότε πες μας και ποια Windows έχεις γιατί σε αυτή τη περίπτωση το θέμα θα εντοπίζεται στο λειτουργικό.

Εάν αφήσεις το μηχάνημα στη logon screen χωρίς να πληκτρολογήσεις κάτι, θα συνεχίσει να δουλεύει κανονικά;

Εάν ναι, τότε πες μας και ποια Windows έχεις γιατί σε αυτή τη περίπτωση το θέμα θα εντοπίζεται στο λειτουργικό.

Εαν αφησω το μηχανημα στην logon screen συνεχιζει να δουλευει κανονικα..

win xp εχω

Όταν σου κάνει restart βλέπεις κάποια μπλε οθόνη έστω και για λίγο; Μήπως στο restart σου εμφανίζει αντίστροφη μέτρηση (ο υπολογιστής σας θα κλείσει σε x δευτερόλεπτα κτλ);

Δοκίμασε το παρακάτω άρθρο (δεν αναφέρεται επακριβώς στο πρόβλημά σου αλλά τα αίτια θεωρώ πως είναι τα ίδια).

Η οθόνη σύνδεσης των Windows XP δεν εμφανίζεται και ο υπολογιστής κάνει συνεχώς επανεκκίνηση

http://support.microsoft.com/kb/310396/el

Κάνε το ίδιο και για το αρχείο msgina.dll (όπως και για το Kernel32.dll που περιγράφεται στο άρθρο).

Μου θυμίζει και κάτι από μόλυνση το συγκεκριμένο πρόβλημα. Εάν τα παραπάνω δεν επιλύσουν το θέμα σου, τότε κάνε μια πλήρη σάρωση με ένα καλό πρόγραμμα (π.χ MalwareBytes).

Εάν και μετά από αυτό συνεχίζει το ίδιο πρόβλημα, το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι repair installation. Δεν χάνεις αρχεία, ρυθμίσεις προγράμματα κτλ.. Όλα μένουν όπως ήταν πριν. Αν θες βοήθεια για το πως να το κάνεις, εδώ είμαστε.

Οχι δεν βλεπω καμια αντιστροφη μετρηση τιποτα..

Σημερα που τον ανοιξα μου εβγαλε προβλημα winlogon.exe που λεει send/don't send κλπ...

Οποτε κανω ενα καλο scan με το kaspersky και μετα παω για recovery να δουμε αν στρωσουνε τα πραματα...

Ευχαριστω.:T:

Ξεκινησα να κανω recovery αλλα στην κονσολα δεν μπορω να πληκτρολογησω ολα τα γραμματα..

Δηλαδη μερικα γραμματα μονο εμφανιζονται ενω τα αλλα οχι...δεν μπορω να προχωρησω ετσι...:hmm:

κανε του ενα καλο φορματ και λογικα θα στρωσει! τρεξε και σε dos κανα διαγνωστικο μπας κ εχει τιποτα ο σκληρος σου...

Καλως τοτε θα προχωρησω σε φορματ το συντομοτερο...

Ο σκληρος σαν τι να εχει? Καινουριος ειναι μερικων ημερων intel ssd..:fie:

Καλως τοτε θα προχωρησω σε φορματ το συντομοτερο...

Ο σκληρος σαν τι να εχει? Καινουριος ειναι μερικων ημερων intel ssd..:fie:

απλα για να εχεις το κεφαλι σου ησυχο οτι οντως δεν ειχε γινει σωστη αντιγραφη αρχειων και μονο!

απλα για να εχεις το κεφαλι σου ησυχο οτι οντως δεν ειχε γινει σωστη αντιγραφη αρχειων και μονο!

Ειχα κανει restore point μετα το φορματ οταν δουλευαν ολα τελεια.Αν κανω επαναφορα σε εκεινο το σημειο υπαρχει περιπτωση να διορθωθει το προβλημα?

Αυτά που σου είπα τα έκανες ή μπα; : )

Αν εννοεις το scan εκανα με το kaspersky internet security και ειναι ολα οκ...

Recovery πηγα να κανω εφοσον διαβασα τις οδηγιες στο λινκ που μου εστειλες αλλα παω να γραψω τις εντολες που χρειαζεται και ΔΕΝ λειτουργουνε καποια κουμπια του keyboard..

Παω να πληκτρολογησω πχ την πρωτη εντολη cd system 32 και το d οπως και αλλα γραμματα οπως ειδα δεν τα δεχεται...

Επομένως σου κολλάει κάποιο service. Ξεκίνας και ενεργοποιείς ένα-ένα και κάνεις reboot για να δεις σε ποιο κολλάς.

Λίγο υπομονή και θα το βρεις.

Το format δεν είναι λύση, αν είναι πρόβλημα κάποιου προγράμματος/driver που θα ξαναβάλεις μπορεί να έχεις πάλι τα ίδια.

Επομένως σου κολλάει κάποιο service. Ξεκίνας και ενεργοποιείς ένα-ένα και κάνεις reboot για να δεις σε ποιο κολλάς.

Λίγο υπομονή και θα το βρεις.

Το format δεν είναι λύση, αν είναι πρόβλημα κάποιου προγράμματος/driver που θα ξαναβάλεις μπορεί να έχεις πάλι τα ίδια.

Καλως θα ξεκινησω το βραδακι το ψαξιμο γιατι τωρα χρειαζομαι το πισι για δουλεια...

Ευχαριστω:fun:

Σημερα καταφερα να ασχοληθω λιγο με το πισι.

Λοιπον απενεργοποιησα το event log απο τα services και τα ακυρα reboot μας τελειωσαν...

Καλως μεχρι εδω αλλα τωρα αργει πολυ η εκκινηση και μου βγαζει συνεχεια ενα παραθυρο με το που ξεκινανε τα windows οτι καποια services δεν εχουν ξεκινησει κλπ κλπ..δεν θυμαμαι τι ακριβως λεει...

Πρεπει να κανω κατι αλλο?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.