Jump to content

Αξιζει η μεταβαση ή οχι?

redbighunter

Recommended Posts

Η κυρια χρηση του desktop μου ειναι παιχνιδια! τωρα ειμαι με εναν Ε8500, την M2F, 4gb ram! ο επεξεργαστης ειναι στα 500χ9 (4.5ghz) και οι μνημες στα 1250mhz με 5αρια! η οθονη μου ειναι 24'' και λειτουργικο vista 64bit! θα εχω αξιοσημειωτη βελτιωση στα παιχνιδια αν παω σε ι7 920 και 6gb ram 1600αρες? την 285 που εχω τωρα, θα αλλαχθει οταν με το καλο ερθει η 380!

Παρε ενα Q και χτυπα ενα 4αρι-4.2 και θα εισαι κομπλε (q9550 or q9650) σε παιχνιδια οπως το GTA 4, EMPIRE TOTAL WAR, FAR CRY 2 θα δεις μεγαλη διαφορα!

O I7 δεν θα σου προσφερει κατι παραπανω απο τον Q .... μονο στο bench vantage!!!

Παρε ενα Q και χτυπα ενα 4αρι-4.2 και θα εισαι κομπλε (q9550 or q9650) σε παιχνιδια οπως το GTA 4, EMPIRE TOTAL WAR, FAR CRY 2 θα δεις μεγαλη διαφορα!

O I7 δεν θα σου προσφερει κατι παραπανω απο τον Q .... μονο στο bench vantage!!!

κυριως παιζω fps k race games! φανατικα crysis!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.