Dem Μάρτιος 23, 2010 #161 Κοινοποίηση Μάρτιος 23, 2010 Όχι δεν μπορείς ΕΚΤΟΣ αν εγκαταστήσεις DLC αφού τελειώσεις το Origins. Για παράδειγμα εγώ είχα τελειώσει το Origins αλλά ΔΕΝ είχα εγκαταστήσει το Return to Ostagar (μόνο αυτό, όλα τα άλλα τα είχα εγκαταστήσει και τα έπαιξα κατά την ροή του Origins). Mόλις το εγκατέστησα και φόρτωσα το παιχνίδι, με το που εμφανίστηκε το camp, εμφανίστηκε και το quest 'Return to Ostagar' το οποίο και έπαιξα κανονικά.A μαλιστα τωρα καταλαβα ωραιος..τελικα εβαλα τα JBtextures + το PATCH_1-15μετα εβαλα και το VHIGH_TERRAIN-15 + FIX_VHIGH_TERRAIN-15 του ιδιου αλλα μου φανηκε καπως βαρυκαι εμεινα με τα πρωτα..(JBtextures + το PATCH_1-15) Link to comment Share on other sites More sharing options...
FocusX Μάρτιος 23, 2010 #162 Κοινοποίηση Μάρτιος 23, 2010 το HDR Textures ομως τα δειχνει ετσι παντα? http://www.dragonagenexus.com/downloads/images/126-1-1269310193.gif....Όντως έχει πρόβλημα με το δέρμα που λύνεται με τη διαγραφή κάποιων αρχείων απο το mod αν δεις στα σχόλια. Όλα τα texture mods δυστυχώς έχουν προβλήματα ή ελλείψεις, αυτό έχει τα μικρότερα κατά τη γνώμη μου και κάνει αυτό που υπόσχεται. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hellboy Μάρτιος 23, 2010 #163 Κοινοποίηση Μάρτιος 23, 2010 Dragon Age Origins : Awakening? Καλούλι αλλά μικρό και λίγο buggy. Βέβαια, ακόμη κι έτσι, είναι μεγαλύτερο από άλλα παιχνίδια που δεν είναι expansions. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dem Μάρτιος 24, 2010 #164 Κοινοποίηση Μάρτιος 24, 2010 Όντως έχει πρόβλημα με το δέρμα που λύνεται με τη διαγραφή κάποιων αρχείων απο το mod αν δεις στα σχόλια. Όλα τα texture mods δυστυχώς έχουν προβλήματα ή ελλείψεις, αυτό έχει τα μικρότερα κατά τη γνώμη μου και κάνει αυτό που υπόσχεται.δοκιμασα τα JBtextures και οντως εχεις δικιο δεν ειναι και τιποτα σπουδαιο..θα δοκιμασω και αυτα που λες HDR texturesκαι παραθετω οτι βρηκα στα σχολια του nexus για να μεινει default το δερμα κτλ. για να ειναι συγκεντρωμενα καπου.All praise and blessings to Techniko who posted a solution that works earlier in this tread. Removing the file rmtst_probe_3915.dds from the textures stopped the crashing. Maker be with you all.In addition to the files techniko mentions in his post about removing textures, if you want to keep all the bodies as they were, you also need to remove the textures starting:df_arm_nuda_, dm_arm_nuda, ef_arm_nuda & em_arm nuda.These are the ones for dwarves and elves.Some people have expressed their desire to remove the textures for some items. Here's a list of what to delete if you don't like the improved texture on these items:Faces: Everything that starts with (uh_)Nude bodies: (hf_arm_nuda_) and (hm_arm_nuda_)BUT you may want to keep the sharper hair (uh_har) and eyes (uh_eye)Weapn: p_wpnArmor: pf_arm_ & pm_arm_ & pn_arm_Cloth: pf_cth_ & pm_cth_ & pn_cth_Robes: pf_rob_ & pm_rob_ & pn_rob_ Link to comment Share on other sites More sharing options...
gns Ιούνιος 12, 2010 #165 Κοινοποίηση Ιούνιος 12, 2010 καλησπερα αν και καπως αργα ειπα να το ξεκινησω και εγω.Θα επιλεξω dwarf warrior τι θα μου προτεινατε για main talent? Weapon & Shield ή Two Handed ή καποιο απο τα αλλα?επισης να βαλω και σε 2ο talent σαν backup talent και αν ναι σε πιο προτεινετε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.