Vasot Δεκέμβριος 30, 2009 #121 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 30, 2009 Έλεος πια με το wow, δεν έχει την παραμικρή σχέση - και ευτυχώςΣΩΣΤΟΣ !!Ειναι προσβολη να συγκρινεται αυτη την multiplayer μπουρδιτσα το WoW με το Dragon Age Origins Link to comment Share on other sites More sharing options...
ManolisX Δεκέμβριος 31, 2009 #122 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 31, 2009 Εδώ τα μωράκια που δώσαν τα κορμάκια τους για τα 3D μοντέλα!!! :inlove: Ωχ αμάν αμάν :help1: Link to comment Share on other sites More sharing options...
μανος1980 Ιανουάριος 2, 2010 #123 Κοινοποίηση Ιανουάριος 2, 2010 άστο man, στραβομάρα, την golem μορφή δεν την είχα πάρει ακομα, απλά έπρεπε να πάρω την μορφή της φωτιάς για να περάσω απο τις φλόγες. Και μετα τι πρεπει να κανω ρε αδερφε εχω χαθει γυριζω σαν τον τρελο εχω ανοιξει ολες τις πορτες.:wall: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arxagelos Ιανουάριος 3, 2010 #124 Κοινοποίηση Ιανουάριος 3, 2010 Πρέπει να χρησιμοποιήσεις όλες τις μορφές για να πας στις πίστες να ξεκλειδώσεις όλα τα σημεία και να ελευθερώσεις τους συντρόφους σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
μανος1980 Ιανουάριος 3, 2010 #125 Κοινοποίηση Ιανουάριος 3, 2010 Πρέπει να χρησιμοποιήσεις όλες τις μορφές για να πας στις πίστες να ξεκλειδώσεις όλα τα σημεία και να ελευθερώσεις τους συντρόφους σου. Νταξει μολις το εκανα τι παλουκι ειναι αυτο ημαρτον ξεχασα σε ποιο κτιριο ημουνα μεχρι να τελειωσει αυτο το θεμα με τον εφιαλτη :wall: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arxagelos Ιανουάριος 3, 2010 #126 Κοινοποίηση Ιανουάριος 3, 2010 Ηταν ωραίο ρε συ, πολύ καλή φάση Link to comment Share on other sites More sharing options...
μανος1980 Ιανουάριος 3, 2010 #127 Κοινοποίηση Ιανουάριος 3, 2010 Ναι πολυ προσεγμενο γενικα και το λεει καποιος που η μονη του επαφη με τα rpg ηταν το oblivion και αυτο γιατι ηταν πολυ γνωστο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ManolisX Ιανουάριος 3, 2010 #128 Κοινοποίηση Ιανουάριος 3, 2010 Έχω πάει στους Νάνους έκανα το quest και σκότωσα ένα νανάκι γυναίκα που ήταν στην Sand Town που έπρεπε να βρώ ένα κλείδι και και και...Τώρα μου είπε ο άλλος να περιμένω μέχρι να εκλεκχθει νέος βασιλιάς!Άστα βράστα δηλαδή!Καμμιά λύση;Επίσης Είχα πάει σε ένα κάστρο Redcliff νομίζω το έλεγαν και έπρεπε να βρούμε τον βασιλιά που ήταν βυθισμένος στο Fade και στο τέλος πρέπει να σκοτώσει ένα boss που αλλάζει μορφές.Βγήκα όλα οκ απ'το fade αλλά μετά ο βασιλιάς δεν ξυπνάει και δεν μπορώ να το τελειώσω!Μήπως πρέπει να πάω αργότερα;Άντε παιδιά γιατί 2 μέρες τώρα δεν έχω παίξει και έχω ξενερώσει! Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Chris_ Ιανουάριος 3, 2010 #129 Κοινοποίηση Ιανουάριος 3, 2010 Για να ξυπνησει πρεπει να βρεις το ashes of urn...Για να εκλεχθει βασιλιας στους νανους πρεπει να περασεις απο deep roads.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ManolisX Ιανουάριος 4, 2010 #130 Κοινοποίηση Ιανουάριος 4, 2010 Α ναί μου είπε να βρώ μιά γυναίκα η οποία αν γυρίσει θα πείσει όλους τους άλλους να τον ψηφίσουν για βασιλιά!Σωστό!Το ashes of urn που το βρίσκω; Link to comment Share on other sites More sharing options...
μανος1980 Ιανουάριος 4, 2010 #131 Κοινοποίηση Ιανουάριος 4, 2010 Α ναί μου είπε να βρώ μιά γυναίκα η οποία αν γυρίσει θα πείσει όλους τους άλλους να τον ψηφίσουν για βασιλιά!Σωστό!Το ashes of urn που το βρίσκω;Στο haven.Και καλη τυχη ειναι πολυ δυσκολο ειναι σε ενα ναο που γινετε πανικος γεματο μαγους δρακους κτλ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arxagelos Ιανουάριος 4, 2010 #132 Κοινοποίηση Ιανουάριος 4, 2010 Ρε σεις τον δράκο στο urn of sacred ashes τον έβγαλα πολύ εύκολα με alistar,morrigan και wynie, στο normal, Μόνο ο κυρίως χαρακτήρας μου ψόφησε. γενικά αυτός ο συνδυασμός με έχει βολέψει παρα πολύ και σπάνια μου πεθαίνουν οι χαρακτήρες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kallileo Ιανουάριος 4, 2010 #133 Κοινοποίηση Ιανουάριος 4, 2010 E αν έχεις τον Alistair tank και τοποθετήσεις τους άλλους σωστά να ρίχνουν Cone Of Cold βγαίνει έυκολα. Εγώ με Leliana, Wynne και Alistair τον βγάζω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ManolisX Ιανουάριος 4, 2010 #134 Κοινοποίηση Ιανουάριος 4, 2010 Ποιός είναι ο Wynne;Πότε τον παίρνω;Εγώ μέχρι τώρα έχω την Λελιάνα την Μόριγκαν τον Άλιστερ και ένα τούμπανο αράπη που ήταν σεε ένα κελί! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arxagelos Ιανουάριος 4, 2010 #135 Κοινοποίηση Ιανουάριος 4, 2010 H wynne είναι healer, την παίρνεις στο Circle of magi. http://dragonage.bioware.com/characters/wynne Link to comment Share on other sites More sharing options...
ManolisX Ιανουάριος 4, 2010 #136 Κοινοποίηση Ιανουάριος 4, 2010 Εγώ νομίζω την σκότωσα αν είναι αυτή πρίν μπώ στο Fade Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arxagelos Ιανουάριος 5, 2010 #137 Κοινοποίηση Ιανουάριος 5, 2010 http://dragonage.bioware.com/awakening Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hellboy Ιανουάριος 6, 2010 #138 Κοινοποίηση Ιανουάριος 6, 2010 Ωραία. Και βγαίνει Μάρτη λένε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ManolisX Ιανουάριος 6, 2010 #139 Κοινοποίηση Ιανουάριος 6, 2010 ...Στην θεϊκή τιμή των 40 ευρώ:flag: Link to comment Share on other sites More sharing options...
μανος1980 Ιανουάριος 6, 2010 #140 Κοινοποίηση Ιανουάριος 6, 2010 εγω αμφιβαλω αν θα το εχω τελειωσει αυτο μεχρι το μαρτη.Τι παλουκι ειναι αυτο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.