Jump to content



Dragon Age: Origins


Samael

Recommended Posts

  • Replies 164
  • Created
  • Last Reply
άστο man, στραβομάρα, την golem μορφή δεν την είχα πάρει ακομα, απλά έπρεπε να πάρω την μορφή της φωτιάς για να περάσω απο τις φλόγες. :sarcastic:

Και μετα τι πρεπει να κανω ρε αδερφε εχω χαθει γυριζω σαν τον τρελο εχω ανοιξει ολες τις πορτες.:wall::wall:

Link to comment
Share on other sites

Πρέπει να χρησιμοποιήσεις όλες τις μορφές για να πας στις πίστες να ξεκλειδώσεις όλα τα σημεία και να ελευθερώσεις τους συντρόφους σου.

Νταξει μολις το εκανα τι παλουκι ειναι αυτο ημαρτον ξεχασα σε ποιο κτιριο ημουνα μεχρι να τελειωσει αυτο το θεμα με τον εφιαλτη :wall::wall:

Link to comment
Share on other sites

Έχω πάει στους Νάνους έκανα το quest και σκότωσα ένα νανάκι γυναίκα που ήταν στην Sand Town που έπρεπε να βρώ ένα κλείδι και και και...Τώρα μου είπε ο άλλος να περιμένω μέχρι να εκλεκχθει νέος βασιλιάς!Άστα βράστα δηλαδή!Καμμιά λύση;Επίσης Είχα πάει σε ένα κάστρο Redcliff νομίζω το έλεγαν και έπρεπε να βρούμε τον βασιλιά που ήταν βυθισμένος στο Fade και στο τέλος πρέπει να σκοτώσει ένα boss που αλλάζει μορφές.Βγήκα όλα οκ απ'το fade αλλά μετά ο βασιλιάς δεν ξυπνάει και δεν μπορώ να το τελειώσω!Μήπως πρέπει να πάω αργότερα;Άντε παιδιά γιατί 2 μέρες τώρα δεν έχω παίξει και έχω ξενερώσει!

Link to comment
Share on other sites

Α ναί μου είπε να βρώ μιά γυναίκα η οποία αν γυρίσει θα πείσει όλους τους άλλους να τον ψηφίσουν για βασιλιά!Σωστό!

Το ashes of urn που το βρίσκω;

Στο haven.Και καλη τυχη ειναι πολυ δυσκολο ειναι σε ενα ναο που γινετε πανικος γεματο μαγους δρακους κτλ.

Link to comment
Share on other sites

Ρε σεις τον δράκο στο urn of sacred ashes τον έβγαλα πολύ εύκολα με alistar,morrigan και wynie, στο normal, Μόνο ο κυρίως χαρακτήρας μου ψόφησε. γενικά αυτός ο συνδυασμός με έχει βολέψει παρα πολύ και σπάνια μου πεθαίνουν οι χαρακτήρες.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.