Samael Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 3, 2009 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 3, 2009 Ασχοληθηκε κανεις μαζι του ή ακομα? Εχει παρει φοβερες κριτικες απο οτι βλεπω κ ψηνομαι ασχημα http://dragonage.bioware.com/ http://www.gamespot.com/pc/rpg/dragonage/review.html?om_act=convert&om_clk=gssummary&tag=summary;read-review Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dolly Νοέμβριος 3, 2009 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 3, 2009 Το έχω στο pre-order εδώ και δεν ξέρω πόσο καιρό, από Παρασκευή θα έχω update!Έχω και μουσαφίρη σπίτι το ΣΚ και δεν θα το λιώσω αλλά θα σας κρατήσω ενήμερους, γενικά με το Mass Effect από πίσω, ο πήχης είναι πολύ ψηλά, και το setting δείχνει τρελό.Αν έχει το μισό σεναριακό υπόβαθρο του Mass Effect θα σπέρνει ακόμα και με Wolfenstein γραφικά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Νοέμβριος 3, 2009 #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 3, 2009 ψήνομαι άμα μαζευτούμε για warm up μέχρι να βγει το diabloIII:D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daidalos Νοέμβριος 3, 2009 #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 3, 2009 Το παιχνιδακι ειναι απλα τρομερο. Αξιζε την αναμονη. Γραφικα ειναι λιγο μετριο αλλα απο σεναριο, voice acting, soundtrack και ατμοσφαιρα ειναι σε άλλο επιπεδο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Νοέμβριος 3, 2009 #5 Κοινοποίηση Νοέμβριος 3, 2009 να φτιάξουμε δηλαδή καμιά TheLab clan?...υπόσχομαι οτι δε θα ζητιανεύω για adena:P Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dolly Νοέμβριος 3, 2009 #6 Κοινοποίηση Νοέμβριος 3, 2009 LOL, καλά ναι, famous last words!Εγώ πάντος αν δεν καταλήξω να κοιμάμε στην δουλειά θα το λιώσω, τέτοια rpg είναι το ψωμί μου! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cupras Νοέμβριος 3, 2009 #7 Κοινοποίηση Νοέμβριος 3, 2009 Καλο αν και δεν τρελαθηκα να πω την αληθεια. Το κατεβασα χθες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Νοέμβριος 3, 2009 #8 Κοινοποίηση Νοέμβριος 3, 2009 Λίγο που έπαιξα το training δεν εντυπωσιάστηκα. Τα γραφικά ειναι πολύ μέτρια... Θα το δοκιμάσω ξανά... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samael Νοέμβριος 4, 2009 Author #9 Κοινοποίηση Νοέμβριος 4, 2009 να φτιάξουμε δηλαδή καμιά TheLab clan?...υπόσχομαι οτι δε θα ζητιανεύω για adena:P Said the adena killer...! Αν κ το παιχνιδι ειναι βασικα single player κ αν καταλαβα καλα δεν εχει καθολου multi. PS:Mass Effect 2 κ τα μυαλα στα μονιτορ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsunami Νοέμβριος 5, 2009 #10 Κοινοποίηση Νοέμβριος 5, 2009 Το πρώτο boss,το Ogre το έχει βγάλει κανείς? Μου έχει βγάλει την πίστη ανάποδα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daidalos Νοέμβριος 5, 2009 #11 Κοινοποίηση Νοέμβριος 5, 2009 Είναι αρκετά δύσκολος. Με την έκτη απόπειρα τον έβγαλα στο normal. Κανε πολλές παύσεις για να οργανώσεις την στρατηγική σου και χρησιμοποίησε ότι potion έχεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsunami Νοέμβριος 5, 2009 #12 Κοινοποίηση Νοέμβριος 5, 2009 Είναι αρκετά δύσκολος. Με την έκτη απόπειρα τον έβγαλα στο normal. Κανε πολλές παύσεις για να οργανώσεις την στρατηγική σου και χρησιμοποίησε ότι potion έχεις.Τελικά τον έβγαλα. Όντως θέλει οργάνωση για να το κάνεις. Να ορίσεις που να είναι τοποθετημένος καθένας,με τί όπλα κλπ Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Chris_ Νοέμβριος 5, 2009 #13 Κοινοποίηση Νοέμβριος 5, 2009 Και που εισαι ακομα... Γενικα ειναι αρκετα δυσκολο! Τι μια ξεμενεις απο συστατικα την αλλη απο λεφτα:mamba: Και στα dungeons το ξυλο της αρκουδας! Πολυ λιγες μαχες εχω καταφερει να βγαλω με την πρωτη Ανεξαρτητα απ αυτο το παιχνιδι ειναι super! Καιρο ειχε να βγει τοσο καλο rpg!:fun: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Candyman Νοέμβριος 5, 2009 #14 Κοινοποίηση Νοέμβριος 5, 2009 Εμένα σαν ένα βελτιωμένο Neverwinter Nights 2 μου θυμίζει με βάσει τι έχω δει ως τώρα. Ωραίο είναι βέβαια αλλά όχι κάτι διαφορετικό κατά την άποψή μου. Πάντως οι μάχες δεν είναι τόσο δύσκολες όσο λέτε, αρκεί να χρησιμοποιείτε αρκετά το pause. Link to comment Share on other sites More sharing options...
steve_m Νοέμβριος 6, 2009 #15 Κοινοποίηση Νοέμβριος 6, 2009 Μακαρι να δουμε και αλλους κλωνους nwn2 στο μελλον.Η ιδια πετυχημενη συνταγη.Ελπιζω και το ego dragonis να εχει παρομοιο χειρισμο-ιστορια-gameplay.Πολυ "pause"...το λατρευω!:dance3: Link to comment Share on other sites More sharing options...
raven_g20 Νοέμβριος 6, 2009 #16 Κοινοποίηση Νοέμβριος 6, 2009 καμία σχέση το divinity II με αυτό...έχει dodgy γραφικά και το combat system είναι "κουλό"...το μόνο που μετράει είναι ολίγον το gameplay και το τι γίνετε μετά όταν αρχίζει το Morphing...θα καταλάβεις όταν το παίξεις πάντως δεν με ενθουσίασε κ πολύ... όσο για το Dragon Age...δεν έμεινα κ πολύ ικανοποιημένος...δεν έχει ένα σωστό tracking για τα quests (κάτι το οποίο δυσκολεύει αφάνταστα το παιχνίδι), το combat system είναι ότι νάναι αφου χρειάζεσαι 1 ώρα για να "οργανώσεις" την μάχη και είναι κ παλούκι (πολύ ομως!) όπως και τα γραφικά τα οποία δεν είναι κ state of the art...το μόνο που κρατάει το παιχνίδι είναι μουσική, διάλογοι και γενικώς μια ατμόσφαιρα rpg που επικρατεί...αλλά προσωπικά βαρέθηκα μετά από λίγο γιατί καταντά κουραστικό...χάνεσαι στα quest ή sidequests και είναι κ λίγο αργό...βέβαια δεν ξέρω αν υπάρχουν τίποτα "ποτά" που σε κάνουν να τρέχεις γρήγορα..αυτό θα ήταν πολύ καλό...:fun: Υ.Γ. on with Witcher 2 please!!! :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
kallileo Νοέμβριος 6, 2009 #17 Κοινοποίηση Νοέμβριος 6, 2009 Έχω κολλήσει στο Dungeon του Castle Εrl Eamon. Μιλάμε οι undead είναι πανδύσκολοι...Το Pause που ακριβώς βοηθάει δηλαδή εκτός από το να χρησιμοποιείς healing potions? Link to comment Share on other sites More sharing options...
steve_m Νοέμβριος 6, 2009 #18 Κοινοποίηση Νοέμβριος 6, 2009 Το Pause που ακριβώς βοηθάει δηλαδή εκτός από το να χρησιμοποιείς healing potions?Στο να οργανωσεις με καθε λεπτομερεια το party σου.Που θα καθεται ο καθε χαρακτηρας-πως θα επιτεθει και ποτε-αλλαγη οπλων-potions-στο να χρησιμοποιησεις ταυτοχρονα την πιο δυνατη κινηση απο τον καθενα χωριστα κ.α. Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Chris_ Νοέμβριος 6, 2009 #19 Κοινοποίηση Νοέμβριος 6, 2009 Ναι το pause ειναι απαραιτητο! Απλα και παλι 2 αποστολες που κυνηγησα τις αφησα για πιο μετα που θα χω παραπανω level. Αγγουρι το "gauntlet" στο Ashes of Ursh (ή οπως το λενε δλδ ) στο σημειο που πολεμας τους εαυτους σου... Αγγουρι και η αποστολη των Dalish Elves για να σκοτωσεις τον Whitefang (ή και παλι οπως τον λενε) εκει που πολεμας τον δρακο (το περασα με την χιλιοστη φορα) και λιγο πιο κατω που εμφανιζεται ενας αρχιερεας Στην πρωτη ειμουν level 6 και στην δευτερη level 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samael Νοέμβριος 6, 2009 Author #20 Κοινοποίηση Νοέμβριος 6, 2009 Πολλα αγγουρια ακουω, θα βαλω λιγη βαζελινη πριν κατσω να το παιξω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.