Jump to content



Dragon Age: Origins


Samael

Recommended Posts

Ασχοληθηκε κανεις μαζι του ή ακομα? Εχει παρει φοβερες κριτικες απο οτι βλεπω κ ψηνομαι ασχημα :D

http://dragonage.bioware.com/

http://www.gamespot.com/pc/rpg/dragonage/review.html?om_act=convert&om_clk=gssummary&tag=summary;read-review

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 164
  • Created
  • Last Reply

Το έχω στο pre-order εδώ και δεν ξέρω πόσο καιρό, από Παρασκευή θα έχω update!

Έχω και μουσαφίρη σπίτι το ΣΚ και δεν θα το λιώσω αλλά θα σας κρατήσω ενήμερους, γενικά με το Mass Effect από πίσω, ο πήχης είναι πολύ ψηλά, και το setting δείχνει τρελό.

Αν έχει το μισό σεναριακό υπόβαθρο του Mass Effect θα σπέρνει ακόμα και με Wolfenstein γραφικά.

Link to comment
Share on other sites

να φτιάξουμε δηλαδή καμιά TheLab clan?...υπόσχομαι οτι δε θα ζητιανεύω για adena:P

Said the adena killer...!

Αν κ το παιχνιδι ειναι βασικα single player κ αν καταλαβα καλα δεν εχει καθολου multi.

PS:Mass Effect 2 κ τα μυαλα στα μονιτορ :hehe:

Link to comment
Share on other sites

Είναι αρκετά δύσκολος. Με την έκτη απόπειρα τον έβγαλα στο normal. Κανε πολλές παύσεις για να οργανώσεις την στρατηγική σου και χρησιμοποίησε ότι potion έχεις.

Τελικά τον έβγαλα. Όντως θέλει οργάνωση για να το κάνεις. Να ορίσεις που να είναι τοποθετημένος καθένας,με τί όπλα κλπ

Link to comment
Share on other sites

Και που εισαι ακομα... Γενικα ειναι αρκετα δυσκολο! Τι μια ξεμενεις απο συστατικα την αλλη απο λεφτα:mamba: Και στα dungeons το ξυλο της αρκουδας! Πολυ λιγες μαχες εχω καταφερει να βγαλω με την πρωτη:)

Ανεξαρτητα απ αυτο το παιχνιδι ειναι super! Καιρο ειχε να βγει τοσο καλο rpg!:fun:

Link to comment
Share on other sites

Εμένα σαν ένα βελτιωμένο Neverwinter Nights 2 μου θυμίζει με βάσει τι έχω δει ως τώρα. Ωραίο είναι βέβαια αλλά όχι κάτι διαφορετικό κατά την άποψή μου.

Πάντως οι μάχες δεν είναι τόσο δύσκολες όσο λέτε, αρκεί να χρησιμοποιείτε αρκετά το pause. ;)

Link to comment
Share on other sites

καμία σχέση το divinity II με αυτό...έχει dodgy γραφικά και το combat system είναι "κουλό"...το μόνο που μετράει είναι ολίγον το gameplay και το τι γίνετε μετά όταν αρχίζει το Morphing...θα καταλάβεις όταν το παίξεις:) πάντως δεν με ενθουσίασε κ πολύ...

όσο για το Dragon Age...δεν έμεινα κ πολύ ικανοποιημένος...δεν έχει ένα σωστό tracking για τα quests (κάτι το οποίο δυσκολεύει αφάνταστα το παιχνίδι), το combat system είναι ότι νάναι αφου χρειάζεσαι 1 ώρα για να "οργανώσεις" την μάχη και είναι κ παλούκι (πολύ ομως!) όπως και τα γραφικά τα οποία δεν είναι κ state of the art...το μόνο που κρατάει το παιχνίδι είναι μουσική, διάλογοι και γενικώς μια ατμόσφαιρα rpg που επικρατεί...αλλά προσωπικά βαρέθηκα μετά από λίγο γιατί καταντά κουραστικό...χάνεσαι στα quest ή sidequests και είναι κ λίγο αργό...βέβαια δεν ξέρω αν υπάρχουν τίποτα "ποτά" που σε κάνουν να τρέχεις γρήγορα..αυτό θα ήταν πολύ καλό...:fun:

Υ.Γ. on with Witcher 2 please!!! :) :)

Link to comment
Share on other sites

Το Pause που ακριβώς βοηθάει δηλαδή εκτός από το να χρησιμοποιείς healing potions?

Στο να οργανωσεις με καθε λεπτομερεια το party σου.Που θα καθεται ο καθε χαρακτηρας-πως θα επιτεθει και ποτε-αλλαγη οπλων-potions-στο να χρησιμοποιησεις ταυτοχρονα την πιο δυνατη κινηση απο τον καθενα χωριστα κ.α.

Link to comment
Share on other sites

Ναι το pause ειναι απαραιτητο! Απλα και παλι 2 αποστολες που κυνηγησα τις αφησα για πιο μετα που θα χω παραπανω level. Αγγουρι το "gauntlet" στο Ashes of Ursh (ή οπως το λενε δλδ :p) στο σημειο που πολεμας τους εαυτους σου... Αγγουρι και η αποστολη των Dalish Elves για να σκοτωσεις τον Whitefang (ή και παλι οπως τον λενε) εκει που πολεμας τον δρακο (το περασα με την χιλιοστη φορα) και λιγο πιο κατω που εμφανιζεται ενας αρχιερεας :rip: Στην πρωτη ειμουν level 6 και στην δευτερη level 8

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.