Jump to content

Παρατεταμένα μπιπ με το άνοιγμα του pc!

petran_x13

Recommended Posts

παίδες έχουμε πρόβλημα με έναν από του κολλητούς μου το pc του με το που ανοίγει κάνει ένα παρατεταμένο μπιπ συνεχεια και δεν δίνη σήμα στην οθόνη σκέφτηκα απευφθιας την κάρτα γραφικών. Tο δεύτερο πρόβλημα είναι είναι ότι πρόσφατα μια εβδομάδα πριν αλλάξαμε κουτάκι και όλα ok και από θερμοκρασίες 7-8c κάτω σε όλα μονο η θύρες usb και τα ακουστικά μικρόφωνα δε λειτουργούσαν ενώ όλες η σύνδεσης ήταν ok. Το θέμα είναι ότι ήμασταν λυόμενη στην κουράσει και δεν είδαμε περαιτέρω έχει κανεις ιδέα τι άλλο μπορεί να είναι?:mamba:

μου πηρε οση ωρα διαφορα εχουν τα post μας να καταλαβω τι ειπες εδω

λυόμενη στην κουράσει

Κατα τ'αλλα δωσε σαφη περιγραφη των beep (διαρκεια πχ) και θα βρεθει η λυση.

μου πηρε οση ωρα διαφορα εχουν τα post μας να καταλαβω τι ειπες εδω

Κατα τ'αλλα δωσε σαφη περιγραφη των beep (διαρκεια πχ) και θα βρεθει η λυση.

τα μπιπ είναι ασταμάτητα δηλαδή μιλάγαμε κάνα 10 λεπτό στο τηλ. και στα πρώτα 3 του λέω κλισέ το pc δεν μπορώ άλλο τα μπιπ και τρία λεπτά άκουγες μπιπ μπιπ μπιπ μπιπ...

λύσε το κουτί και άρχισε απο την αρχή. Ξεκούμπωμα όλα, τσέκαρε μήπως γειώνει τίποτα στο κουτί και μετά, μητρική->μνήμες-> VGA-> καλώδια και πρώτο POST. Εάν δεν σου κάνει beep τότε δεν είχε κουμπώσει σωστά κάτι.

λύσε το κουτί και άρχισε απο την αρχή. Ξεκούμπωμα όλα, τσέκαρε μήπως γειώνει τίποτα στο κουτί και μετά, μητρική->μνήμες-> VGA-> καλώδια και πρώτο POST. Εάν δεν σου κάνει beep τότε δεν είχε κουμπώσει σωστά κάτι.

ok παιδιά ευχάριστω θα το λύσουμε από την αρχή το pc του παιδιού και θα δούμε αλλα με εντυπωσιάζει ότι στην αρχή και για μα εβδομάδα δούλευε κανονικότατα

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.