Jump to content

ερωτηση για εγακτασταση windows 7

johnymag

Recommended Posts

για να κανω εγκατασταση στα 7 με upgrade χρειαζετε να αντιγραψω ολα τα αρχεια μου σε αλλο δισκο??και αν τα βαλς σε εναν αλλο δισκο του pc 8α επιρεαστουν?επισης εχω και εναν δισκο με xp θα υπαρξει κανενα προβλημα?και τελος χρεαζεται να κανω στο bios reset to defaults?(εχω vista αυτη την στιγμη)

ευχαριστω εκ των προτερων και σορρυ για τις πολλες και χαζες ισως ερωτησεις..

λοιπον..τελικα εκανα το update..δεν χαθηκε τιποτα μονο που μου ζητησε στην εγκατασταση να σβησω τα itunes..τωρα τα κατεβασα αλλα δεν ανοιγουν γιατι λεει the file "library.lt" was created with a newer version fo itunes..και εχω μεσα στην βιβλιιοθηκη εκατονταδες τραγουδια και πολλες εφαρμογες πληρωμενες..τι να κανω?

λοιπον..τελικα εκανα το update..δεν χαθηκε τιποτα μονο που μου ζητησε στην εγκατασταση να σβησω τα itunes..τωρα τα κατεβασα αλλα δεν ανοιγουν γιατι λεει the file "library.lt" was created with a newer version fo itunes..και εχω μεσα στην βιβλιιοθηκη εκατονταδες τραγουδια και πολλες εφαρμογες πληρωμενες..τι να κανω?

άποψη μου να μην χρησιμοποιείς της τσαμπουκιες :hang3: της apple και να αντικαταστήσεις το itunes με κανέναν σοβαρό player (αν το θέλεις για συγχρονισμό υπάρχουν κ άλλοι που κάνουν την ιδία δουλεία κ καλυτέρα)

τώρα στο πρόβλημα σου..

νομίζω ότι είχες έκδοση itunes ποιο καινούργια και τώρα κατέβασες την ποιο παλια η το χειρότερα παει η παλιά βιβλιοθήκη (τουλαχιστον αυτο λεει η πληροφορία που μας δίνεις (was created with a newer version))

δοκίμασε να κατεβάσεις την ποιο καινούργια κ αν δεν πιάσει.

θα πας στον φάκελο

My Documents\My Music\ στον φάκελο του iTunes βρες το iTunes Library.itl και μετονόμασε το σε iTunes Library.itl.old

βρες τώρα το παλιό αρχείο iTunes Library.itl (από το iTunes πριν κάνεις την αναβάθμιση αν δεν το εσβησες)

κοίτα μήπως είναι εδω

MyDocuments\MyMusic\Previous iTunes Libraries\ εκεί θα έχει πολλά αρχειακά με το όνομα ITunes Library.itl , κάνε αντιγραφή αυτό με την ποιο καινούργια ημερομηνία και επικόλληση στο

My Documents/My Music/itunes τώρα για να δουλέψει πρέπει να του δώσεις το όνομα iTunes Library.itl

έτσι έχεις 2 αρχεία το iTunes Library.itl. και το iTunes Library.itl.old

λογικά πρέπει ολες οι πληροφορίες σου να είναι εκεί.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.