greekfragma Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 3, 2009 #1 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 3, 2009 για την τιμή του απλά άψογο nMediaPC HTPC 8000 Wooden http://www.legitreviews.com/article/1114/1/
sofos1990 Νοέμβριος 3, 2009 #2 Νοέμβριος 3, 2009 lol Όντως είναι πολύ ωραίο Kαι η τιμή super....βέβαια είναι και τα μεταφορικά
Kostas007 Νοέμβριος 3, 2009 #4 Νοέμβριος 3, 2009 σαν ενα ραδιοφωνο μιας θειτσας απο τον ww2 Ειναι που εχει ξεμεινει στο υπογειο μας.
MadBrainiac Νοέμβριος 3, 2009 #5 Νοέμβριος 3, 2009 για σαλονάκι πάντως δένει μια χαρά όταν έχεις ξύλινα κλασσικά έπιπλα.
parist Νοέμβριος 3, 2009 #7 Νοέμβριος 3, 2009 Δεν μπορώ να φανταστώ οποινδήποτε να θέλει να φτιάξει htpc και να επιλέξει το συγκεκριμένο κουτί.
Dolly Νοέμβριος 3, 2009 #8 Νοέμβριος 3, 2009 για σαλονάκι πάντως δένει μια χαρά όταν έχεις ξύλινα κλασσικά έπιπλα.Ναι για σαλόνι με έπιπλα από τις Βερσαλλίες είναι μια χαρά, και 2-3 κάδρα του Λουδοβίκου του 14ου στους τοίχους!Συμφωνώ με Neph πάντως, με πολύ προσοχή, και πολύ αλκοόλ σε κάνα μπαράκι.
MadBrainiac Νοέμβριος 3, 2009 #9 Νοέμβριος 3, 2009 Ναι για σαλόνι με έπιπλα από τις Βερσαλλίες είναι μια χαρά, και 2-3 κάδρα του Λουδοβίκου του 14ου στους τοίχους!Συμφωνώ με Neph πάντως, με πολύ προσοχή, και πολύ αλκοόλ σε κάνα μπαράκι.:happy2: λολ οκ οκ σύμφωνοι δεν είναι για κάθε γούστο αλλά είναι αρκετός κόσμος που έχει σαλόνι ακριβό (όχι απαραίτητα επίπεδο Λουδοβίκου) που δεν δένει το αλουμίνιο στυλάκι.
Κοπρίτης Νοέμβριος 3, 2009 #10 Νοέμβριος 3, 2009 ε καλαμπορει καλλιστα να γινει και αλλη υλοποιηση ξυλινου HTPC σε πολυ πιο συγχρονο στυλκαι λιγοτερο κλασσικες αποχρωσεις και ειδη ξυλουσε συνδυασμο με χρωμιο ή βουρτσισμενο αλουμινιογια τους κατοχους μοντερνων επιπλωνη γιαγια μου σιγουρα παντως θα το λατρευε το συγκεριμενοκαι με ενα σεμεδακι απο πανω...και Βεμπο mp3 στο shuffleαστα να πανε...
MadBrainiac Νοέμβριος 3, 2009 #11 Νοέμβριος 3, 2009 ε καλαμπορει καλλιστα να γινει και αλλη υλοποιηση ξυλινου HTPC σε πολυ πιο συγχρονο στυλκαι λιγοτερο κλασσικες αποχρωσεις και ειδη ξυλουσε συνδυασμο με χρωμιο ή βουρτσισμενο αλουμινιογια τους κατοχους μοντερνων επιπλωνη γιαγια μου σιγουρα παντως θα το λατρευε το συγκεριμενοκαι με ενα σεμεδακι απο πανω...και Βεμπο mp3 στο shuffleαστα να πανε...Το κουτί δεν είναι για όλα τα γούστα σίγουρα αλλά ενα custom σε μοντέρνα μορφή πόσο χρόνο θα έπαιρνε για κατασκευή? Θα είναι σίγουρα ένα έργο τέχνης...
nikchris Νοέμβριος 10, 2009 #12 Νοέμβριος 10, 2009 Mαλλον δεν εχει λαμπακια, ή δεν ειναι τελειως μαυρο, γιαυτο δεν αρεσει σε πολλους. Σε οποιοδηποτε 'ξυλινο' σαλονι ταιριαζει μια χαρα, εχω δει πολυ ακριβοτερα cases με ανεμιστηρακια του κ@λου των 80mm, αυτο εχει εναν 140mm :clap:
Κοπρίτης Νοέμβριος 10, 2009 #13 Νοέμβριος 10, 2009 Το κουτί δεν είναι για όλα τα γούστα σίγουρα αλλά ενα custom σε μοντέρνα μορφή πόσο χρόνο θα έπαιρνε για κατασκευή? Θα είναι σίγουρα ένα έργο τέχνης...ενα custom βασισμενο σε ενα υπαρχον htpc caseμε προσθηκη ξυλινου εφε στην προσοψη (κυριως)αντε να σε επιβαρυνει κανενα 100€ βαρια βαρια(και πιθανοτατα μαζι με ηλεκτροστατικη βαφη του σκελετου)και εχεις και τη δυνατοτητα να το ταιριαξεις ακριβως με το ειδος ξυλου των επιπλων σουτωρα πληρης ιδιοκατασκευη δεν εχει ταβανι τιμηςεξαρταται απο τα υλικα, την πολυπλοκοτητα και τα μεροκαματα που απαιτει.θα πουμε περισσοτερα πανω στο θεμα "ξυλο και αλλα φυσικα υλικα στα κουτια μας"πολυ συντομα με συγκεκριμενο project που βρισκεται ηδη στα σκαρια
MadBrainiac Νοέμβριος 10, 2009 #14 Νοέμβριος 10, 2009 ενα custom βασισμενο σε ενα υπαρχον htpc caseμε προσθηκη ξυλινου εφε στην προσοψη (κυριως)αντε να σε επιβαρυνει κανενα 100€ βαρια βαρια(και πιθανοτατα μαζι με ηλεκτροστατικη βαφη του σκελετου)και εχεις και τη δυνατοτητα να το ταιριαξεις ακριβως με το ειδος ξυλου των επιπλων σουτωρα πληρης ιδιοκατασκευη δεν εχει ταβανι τιμηςεξαρταται απο τα υλικα, την πολυπλοκοτητα και τα μεροκαματα που απαιτει.θα πουμε περισσοτερα πανω στο θεμα "ξυλο και αλλα φυσικα υλικα στα κουτια μας"πολυ συντομα με συγκεκριμενο project που βρισκεται ηδη στα σκαριαLooking forward to it! Μια αστεία ίσως ερώτηση, το κουτί όταν είναι 100% απο ξύλο δεν είναι μειον για την θερμική συμπεριφορά ενος μηχανήματος?
Κοπρίτης Νοέμβριος 10, 2009 #15 Νοέμβριος 10, 2009 Looking forward to it! Μια αστεία ίσως ερώτηση, το κουτί όταν είναι 100% απο ξύλο δεν είναι μειον για την θερμική συμπεριφορά ενος μηχανήματος?θεωρητικα ναιμιας και δεν βοηθα οπως το μεταλλο στην απαγωγη της θερμοτηταςαλλα αντιθετα λειτουργει μονωτικα και μαλλον την εγκλωβιζεισε προδιαγραφες HTPC case βεβαια δεν νομιζω να δημιουργει τοσο εντονο προβλημαοσο θα δημιουργουσε ενδεχομενως σε ενα high end ενεργοβορο gamer pcoπως και να χει παντως σιγουρα το ξυλο δεν ειναι το βελτιστο υλικο για κατασκευη pc caseτουλαχιστον κατα την δικη μου αποψη(και οχι μονο λογω θερμικης συμπεριφορας)
MadBrainiac Νοέμβριος 10, 2009 #16 Νοέμβριος 10, 2009 θεωρητικα ναιμιας και δεν βοηθα οπως το μεταλλο στην απαγωγη της θερμοτηταςαλλα αντιθετα λειτουργει μονωτικα και μαλλον την εγκλωβιζεισε προδιαγραφες HTPC case βεβαια δεν νομιζω να δημιουργει τοσο εντονο προβλημαοσο θα δημιουργουσε ενδεχομενως σε ενα high end ενεργοβορο gamer pcoπως και να χει παντως σιγουρα το ξυλο δεν ειναι το βελτιστο υλικο για κατασκευη pc caseτουλαχιστον κατα την δικη μου αποψη(και οχι μονο λογω θερμικης συμπεριφορας)Κοπρίτη μια τελευταία ερώτηση πάνω στο θέμα. Επειδή είμαι DnD παίχτης τα τελευταία 18 χρόνια και έχουμε μια τρέλα και αγάπη για RPG έχω μια λίγο παλαβιάρα ερώτηση και επειδή είπες ότι το νούμερο μπορεί να φτάσει αστρονομικ, θα ρωτήσω εάν είναι εφυκτό εάν έφερνα τις διαστάσεις σε CAD για ενα ξύλινο δράκο case (scale 1:50) με τα LED να είναι στα μάτια του και απο το στόμα να είναι το intake για αέρα, φτιάχνουμε κάτι τέτοιο?
Κοπρίτης Νοέμβριος 10, 2009 #17 Νοέμβριος 10, 2009 Κοπρίτη μια τελευταία ερώτηση πάνω στο θέμα. Επειδή είμαι DnD παίχτης τα τελευταία 18 χρόνια και έχουμε μια τρέλα και αγάπη για RPG έχω μια λίγο παλαβιάρα ερώτηση και επειδή είπες ότι το νούμερο μπορεί να φτάσει αστρονομικ, θα ρωτήσω εάν είναι εφυκτό εάν έφερνα τις διαστάσεις σε CAD για ενα ξύλινο δράκο case (scale 1:50) με τα LED να είναι στα μάτια του και απο το στόμα να είναι το intake για αέρα, φτιάχνουμε κάτι τέτοιο? ας μην επεκταθουμε σ'αυτο το Thread στειλε πμ και ειμαι στη διαθεση σου
JeRiChO Νοέμβριος 10, 2009 #18 Νοέμβριος 10, 2009 Κοπρίτη μια τελευταία ερώτηση πάνω στο θέμα. Επειδή είμαι DnD παίχτης τα τελευταία 18 χρόνια και έχουμε μια τρέλα και αγάπη για RPG έχω μια λίγο παλαβιάρα ερώτηση και επειδή είπες ότι το νούμερο μπορεί να φτάσει αστρονομικ, θα ρωτήσω εάν είναι εφυκτό εάν έφερνα τις διαστάσεις σε CAD για ενα ξύλινο δράκο case (scale 1:50) με τα LED να είναι στα μάτια του και απο το στόμα να είναι το intake για αέρα, φτιάχνουμε κάτι τέτοιο?Και το πλαστικο πορτοκαλι πανακι σε φως απο κατω να μοιαζει με φλογα καθως τρεμοπαιζει οταν το κουναει ο αερας?Κιτς αλλα γουσταρω :banging::banging:(σορρυ για το οφ τοπικ)
MadBrainiac Νοέμβριος 10, 2009 #19 Νοέμβριος 10, 2009 Και το πλαστικο πορτοκαλι πανακι σε φως απο κατω να μοιαζει με φλογα καθως τρεμοπαιζει οταν το κουναει ο αερας?Κιτς αλλα γουσταρω :banging::banging:(σορρυ για το οφ τοπικ) Καλή ιδέα αλλά σκεφτόμουν κάτι στο ακόλουθο :dance3: - Colossal Red Dragon και να βάλουμε στο εσωτερικό του πλαστικού ενα LED strip. Λαστ ποστ και ΠΜ για την συνέχεια .
sofos1990 Δεκέμβριος 15, 2009 #20 Δεκέμβριος 15, 2009 Ορίστε και ένα παρόμοιοhttp://www.bit-tech.net/modding/case-mod/2009/12/14/cygnus-x1-by-attila-lukacs-oldnewby/14
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.