Hydra Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 2, 2009 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 2, 2009 Εχω καμια βδομαδα που το pc εκει που παιζω η σερφαρω η οτιδηποτε και αν κανω ,κολαει εντελως και κλεινει μονο με το switch off.Το φαινομενο παρατηρειται οπως ειπα εδω και μια περιπου βδομαδα και προσπαθησα να κανω οτι μπορω,αλλα δε βλεπω ανασταση.Εχω κατεβασει-αντεβασει τα Volt στον cpu αλλα τιποτα.Μηπως εχει να κανει με τα timings των RAM μου?Ειναι 7-7-7-20.Μηπως πρεπει να τα χαμηλωσω? Ποσο να τα βαλω?Εχω αυτες τις μνημες http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.554040και τις εχω στα 1.6V τωρα.Mηπως φταιει κατι αλλο ,ισως οχι h/w... ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gregorypeg1000 Νοέμβριος 2, 2009 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 2, 2009 Δοκιμασε να βαλεις τις μνημες για αρχη στα 9-9-9-24 και 1,7 volt και δες αν συνεχιζει.αν μπορεις κατεβασε το memtest++ απο εδωhttp://www.memtest.org/#downiso (το πρωτο κατεβασε)καψτω σε ενα cd,bootare απο εκει και δες αμα περνανε οι μνημες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hydra Νοέμβριος 8, 2009 Author #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 8, 2009 To κανα,αλλα δεεεε.απλα κανει 2-3 restart με εναν χαρακτηριστικο ηχο και μετα ξαναανοιγει με τις εργοστασιακες ρυθμισεις στον επεξ/στη. Εκανα ενα stress test αλλα απο την αρχη αρχη κιολας μου βγαλε σφαλμα(το οποιο δε καταλαβαινω).Μηπως ξερει κανεις να μου εξηγησει? here it is Link to comment Share on other sites More sharing options...
pank Νοέμβριος 8, 2009 #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 8, 2009 Τα ίδια errors σε memtest και orthos τα έχεις και με το σύστημα default ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hydra Νοέμβριος 8, 2009 Author #5 Κοινοποίηση Νοέμβριος 8, 2009 Οχι,ολα καλα οταν ειναι default!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
pank Νοέμβριος 8, 2009 #6 Κοινοποίηση Νοέμβριος 8, 2009 Τότε δεν υπάρχει πρόβλημα στο hardware.To o/c σου δεν είναι σταθερό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.