Jump to content

Καθισμα Μπακετ για G25

PolomanGR

Recommended Posts

Δεν βρηκα αλλη κατηγορια που να ταιριαζει με το θεμα,οποτε.....παμε οφ-τοπικ...:spam::upside:

Στο θεμα μας:

Θελω να αγορασω μια θεσουλα για να εχω την βελτιστη θεση και ανεση με την τιμονιερα μου,εψαχνα καιρο,αλλα τωρα εν οψη Gran Turinsmo 5,αν βγει τελικα τον δεκεμβριο,αρχισα να το βλεπω ακομα πιο σοβαρα για το καθισμα...

Το ΜΟΝΟ που εχω βρει ειναι τα καθισματα της playseats,αλλα θελω να δω και τι αλλο παιζει στην αγορα,αλλα δεν εχω καταφερει να βρω...

Αν καποιος ξερει κατι πανω στο θεμα,περιμενω και προτασεις για καποιο καθισμα...:bigsmile:

Ρίξε μια ματιά εδω

Πάντως στις περισσότερες των περιπτώσεων τα έτοιμα gaming racing seats είναι λιγότερο πρακτικά και χρήσιμα απ ότι δείχνουν. Τα περισσότερα εντυπωσιακά copkit που βλεπεις συνήθως σε sites που έχουν να κάνουν με sim racing είναι ιδιοκατασκευές.

• 2 months later...

Η καλύτερη μαγκιά είναι να τσιμπήσεις από καμιά μάντρα με τρακαρισμένα ένα semi-bucket π.χ κάνα recaro από vw corrado, και μετά να πας σε λαμαρινά (νέο σε ηλικία καλύτερα για να μη σε διώξει κλωτσηδόν)και να σου φτιάξει μια κατασκευή που θα βιδώνει η G25 και το κάθισμα πάνω. Και πιο φτηνό θα σου βγει και πιο άνετο (π.χ εγώ σε αυτό της playseat δε παίζει να χωράω λόγω διάπλασης). Μέχρι πρότινος σκεφτόμουν να φτιάξω κάτι τέτοιο με τον father μου, αλλά δεν με βόλευε να το βάλω κάπου στο σπίτι, και δε το ήθελα συνέχεια στα πόδια μου να πιάνει χώρο.

Στο παρακάτω site έχει οδηγίες για το πως μπορείς να κατασκευάσεις μία δική σου βάση για playseat.

http://toolmonger.com/2006/06/15/how-to-build-a-game-chair-with-a-380-wire-welder/

Το έχω ξεκινήσει σαν κατασκευή μόνος μου, αλλά αν δεν έχεις τα κατάλληλα εργαλεία μπορείς να μεταφράσεις / εκτυπώσεις το άρθρο και να το πας σε κατάστημα με αλουμινοκατασκευές. Αν έχεις βρει και ένα κάθισμα που σε βολεύει όπως είπαν παραπάνω έχε το μαζί σου για να ταιριάζει απόλυτα η βάση που θα σου φτιάξουν.

εγω ξερω οτι βρηκα ενα καθισμα απο bmw (τσαμπα εννοειται)backet η μη το ιδιο πραγμα ειναι και θα σχεδιασω μονος μου τον σκελετο (συμφωνα με καποια σχεδια στο ιντερνετ)

Οι κολλησεις θα γινουν σε οικογενειακο φιλο.Οταν θα το φτιαξω θα ανεβασω εικονες.(αργει ομως παρα πολυ)

το bucket συγνώμη αλλα π εξυπηρετεί?θα παίρνεις τα στροφιλίκια στην πραγματικότητα?με τα λευτα π θα δώσεις πανε νοίκιασε μια πιστα καρτ για μια ωρα να βαλεις το αμαξάκι σου να σου φύγει η καυλα..

Η καλύτερη μαγκιά είναι να τσιμπήσεις από καμιά μάντρα με τρακαρισμένα ένα semi-bucket π.χ κάνα recaro από vw corrado, και μετά να πας σε λαμαρινά (νέο σε ηλικία καλύτερα για να μη σε διώξει κλωτσηδόν)και να σου φτιάξει μια κατασκευή που θα βιδώνει η G25 και το κάθισμα πάνω. Και πιο φτηνό θα σου βγει και πιο άνετο (π.χ εγώ σε αυτό της playseat δε παίζει να χωράω λόγω διάπλασης). Μέχρι πρότινος σκεφτόμουν να φτιάξω κάτι τέτοιο με τον father μου, αλλά δεν με βόλευε να το βάλω κάπου στο σπίτι, και δε το ήθελα συνέχεια στα πόδια μου να πιάνει χώρο.

έτσι κάναμε με τον αδερφό μου βλέπεται δεν ήταν ποτε κάγκουρας έτσι όταν αγόρασε το 106 rallye μεταχειρισμένο, αν και του δώσανε ένα backet sparco δεν το έβαλε και ας το ζητάνε τα 165 αλογάκια και ας είναι πωρωμένος φανάρι φανάρι να μου φεύγει η ουγκιά με τα s2000. κάτσαμε λοιπόν μια ωραία πρωία με ένα άλλο φιλαράκι μας που έχει κολλητήρια και λοιπά και το ετοιμάσαμε σε 4 ωρίτσες είχε μπει για δοκιμες και έχω να πω ότι απλά μαμάει να πω επίσης ότι σαν καλή πωρωμένοι μέχρι και την ζώνη βάζουμε. χάχα:neo::neo::neo:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.