Jump to content

core avc me ati

giannis-21

Recommended Posts

εάν κατάλαβα καλά, θές να έχεις επιτάχυνση της αποκωδικοποίησης H264 μέσω της κάρτας γραφικών? Το Core AVC κάνει μέσω Cuda της Nvidia αλλά σε ATI είναι το UVD και νομίζω παίζει ρόλο η κάρτα γραφικών και ο driver που έχεις.

http://en.wikipedia.org/wiki/Unified_Video_Decoder

To Avc εκμεταλευεται μονο cuda για την ωρα, αλλα εκ πειρας σου λεω οτι σε συστημα με 1GB ram, 3800+ (διπυρινο δλδ) κ μια Ατι 2400 series παιζουν τα παντα νερακι χαριν στο CoreAVC (1080p αρχεια των 12+GB).

To Avc εκμεταλευεται μονο cuda για την ωρα, αλλα εκ πειρας σου λεω οτι σε συστημα με 1GB ram, 3800+ (διπυρινο δλδ) κ μια Ατι 2400 series παιζουν τα παντα νερακι χαριν στο CoreAVC (1080p αρχεια των 12+GB).

Χρησιμοποιεί καθόλου DXVA / UVD ή τρέχει καθαρά στη CPU, χωρίς decoding στη GPU, απλά είναι πιο ελαφρύ σε σχέση με άλλα?

Aπο οτι ξερω κ απο οσα εχω παρατηρησει δουλευει καθαρα cpu.

Εγω στη ουσια εμαθα το προγραμμα ψαχνοντας τροπο να εκμεταλευτω κ του 2 πυρινες κατα το decoding, χωρις το avc οτι player-codec κ να εβαζα δουλευε μονο ο ενας για καποιο λογο.

Στην πορεια αποδειχτηκε πολυ καλο προγραμματακι. :victory:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.