cherryman Δεκέμβριος 30, 2003 #21 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 30, 2003 Επιτραπέζιο DVD παιχνίδι. Με πιόνια και ζάρια. :p :p Όχι εντάξει, πλάκα κάνω. Το επιτραπέζιο DVD player είναι το αντίστοιχο του VCR ή βίντεο που λέγαμε εδώ στο Ελλάντα. Συνδέεται στην τηλεόραση και παίζει ταινίες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gto234 Σεπτέμβριος 26, 2004 #22 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 26, 2004 Παιδιά πάρτε απο makro ή carefour το UNITED DVX 4069.κάνει μόνο 80 ευρώ και είναι divX certified player.Εγώ το πήρα και μόνο καλά έχω να πώ.Παιζεί όλα τα divx που έχω βάλει και xVid.Εχει γρήγορο fast forward και rewind στα divx αλλά δεν υποστηρίζει υπότιτλους απο εξωτερικό αρχείο με το ήδη υπάρχον firmware.Εχει βγάλει η εταιρία ένα firmware αλλά επειδή το πήρα πρόσφατα δεν θέλω να πειραματίζομαι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
crmaris Σεπτέμβριος 26, 2004 #23 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 26, 2004 αυτό το united φένεται καλή φάση όντος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Σεπτέμβριος 26, 2004 #24 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 26, 2004 που τα ξεθάβετε αυτά τα θέματα ρε παιδιά!μιλάμε για πάνω από 6 μήνες!το bluesky που έχω αρκετά καλό αλλά στα audio cd κάνει θόρυβο ο μηχανισμός του. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kallileo Σεπτέμβριος 26, 2004 #25 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 26, 2004 Στο Carrefur Θεσσαολονικη εχει το BlueSky 49 Euros.Εγω πηρα απο το Praktiker εναν Crown με 55 το οποιο τα παιζει ολα εκτος απο divx.Εχει και το United με 85.90 αλλα δεν τολμησα να το παρω..........Το εξετασα αρκετα καλα αλλα δεν καταφερα να βρω ουτε σειριακη ουτε αλλα θυρα για συνδεση με PC...... ????????????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkSaga Σεπτέμβριος 26, 2004 #26 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 26, 2004 πως γίνεται να πάιζουν τα divx???έχουν το codec built in?και με τις επόμενες version τι παίζει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kallileo Σεπτέμβριος 26, 2004 #27 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 26, 2004 Αρχική απάντηση από DarkSaga πως γίνεται να πάιζουν τα divx???έχουν το codec built in?και με τις επόμενες version τι παίζει? To αναβαθμιζεις μεσω συνδεσης με PC. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkSaga Σεπτέμβριος 26, 2004 #28 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 26, 2004 αφού είπες πως δεν βρήκες θύρα για σύνδεση με PC:confused: Link to comment Share on other sites More sharing options...
xrist Σεπτέμβριος 26, 2004 #29 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 26, 2004 Πολυ καλη επιλογη τα φθηνα.. αλλα υστερουν απο ποιοτητα εικονας συγκριτικα με αυτα των 150-200 ευρω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkSaga Σεπτέμβριος 26, 2004 #30 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 26, 2004 την ποιότητα πρέπει να αρχίσεις να την αναζητάς μαζί με την ποιοτική μεγάλη τηλεόραση η τον βιντεοπροβολέα....για τους περισσότερους η διαφορά ποιότητα είναι υποφερτή αν οχι αμελητέακαι εκείνο που θα ήθελα να προσθέσω είναι οτι με χαλάει αφάνταστα η ίδιας διάρκειας εγγύηση!1χρόνο τα μαπεξ 1 χρόνο και τα βαρβατα γιατί? Link to comment Share on other sites More sharing options...
xrist Σεπτέμβριος 26, 2004 #31 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 26, 2004 Αρχική απάντηση από DarkSaga την ποιότητα πρέπει να αρχίσεις να την αναζητάς μαζί με την ποιοτική μεγάλη τηλεόραση η τον βιντεοπροβολέα.... Συμφωνω.Εξαρταται τι ζητας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Σεπτέμβριος 26, 2004 #32 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 26, 2004 δεν αναβαθμίζονται μέσω σύνδεσης με pc.συνήθως αναβαθμίζονται μέσω firmware καμμένο σε cd.για ποιότητα εικόνας υπάρχουν πολλοί παράμετροι.βασικά μετράνε οι έξοδοι εικόνας και ο scaler - deinterlacer. π.χ. το yamakawa 365divx με dvi output θεωρείται κορυφή σε εικόνα, για τα λεφτά του φυσικά.πάντως για τέτοια:www.avsforum.comwww.avforum.grwww.avsite.gr Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shaman Σεπτέμβριος 26, 2004 #33 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 26, 2004 yamakawa 365divx .ΚΟΡΥΦΑΙΟ......Δεν υπάρχει λόγος να πηγαίνεται στα "τυφλά" (βλ. Bluesky, United κοκ) όταν υπάρχει το συγκεκριμένο player στη χαμηλή κατηγορία τιμής. Link to comment Share on other sites More sharing options...
chroma Σεπτέμβριος 26, 2004 #34 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 26, 2004 bench από το lidl με 58. Δε παίζει divx, παίζει όλα τα υπόλοιπα. DD αποκωδικοποιητής 5.1, έξοδο με προοδευτική σάρωση (αλλά πολύ μέτρια, τι περίμενα με 58, σε jvc 32" dist). Συμβατότητα υποδειγματική με ό,τι και αν το τάισα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marousiotis Σεπτέμβριος 27, 2004 #35 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 27, 2004 Εχω παραγγειλει το Yamakawa 375, θα το εχω μαλλον αυριο....θα σας πω εντυπωσεις...υποτιθεται οτι ειναι το κορυφαιο απο τα "ανωνυμα"... :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkSaga Σεπτέμβριος 27, 2004 #36 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 27, 2004 απο που και πόσο?το yamakawa? Link to comment Share on other sites More sharing options...
crmaris Σεπτέμβριος 27, 2004 #37 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 27, 2004 μπορείς να μας πεις και μια τιμή και από που το παράγγειλες; Link to comment Share on other sites More sharing options...
crmaris Σεπτέμβριος 27, 2004 #38 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 27, 2004 φένεται ποστάραμε την ίδια στιγμή με τον darksaga Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marousiotis Σεπτέμβριος 27, 2004 #39 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 27, 2004 Το παρηγγειλα στο χακ, με 185τελικη. Δεν το εχουν στο σαιτ, αλλα το ζητησα και μου το φερνουν... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tyxeros Σεπτέμβριος 27, 2004 #40 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 27, 2004 Εγω πηρα απο Συκαρη με 45 ευρο το περιφημο NOJINTECH. Πaiζει και dual layer...... θελω τιποτε αλλο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.