DarkSaga Σεπτέμβριος 27, 2004 #41 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 27, 2004 νόμιζα πως τα μισά γνήσια ήταν dual layer δηλαδή όλα τα player διαβάζουν dual layer όχι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marousiotis Σεπτέμβριος 27, 2004 #42 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 27, 2004 Ολα τα players παιζουν dual layer, δεν ειναι καποιο προτερημα αυτο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
cherryman Σεπτέμβριος 27, 2004 #43 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 27, 2004 Και το Crypto 300 έχει τις δυνατότητες του Yamakawa 365 και είναι λίγο πιο φθηνό νομίζω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hemispasm Σεπτέμβριος 27, 2004 #44 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 27, 2004 Ολα τα standalone players διαβαζουν pressed DL media αλλα αρκετα αν οχι τα περισσοτερα εχουν προβλημα με τα γραμμενα DL+R media τα οποια δεν ειναι bitsetted to -Rom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shaman Σεπτέμβριος 27, 2004 #45 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 27, 2004 Αρχική απάντηση από cherryman Και το Crypto 300 έχει τις δυνατότητες του Yamakawa 365 και είναι λίγο πιο φθηνό νομίζω. Απλά το Crypto χάνει ΠΟΛΥ σε ποιότητα εικόνας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snips Σεπτέμβριος 27, 2004 #46 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 27, 2004 Λοιπόν από τα φτηνά .DvD-+RVCD,SVCD,CD,Jpeg,Mp3αλλά με καλή ποιότητα ήχου και εικόνας πιο προτείνετε?Νασημειώσω ότι μεταπηδώ από το PIONEER 717 το οποίο είναι/ήταν εξαιρετικό Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snips Σεπτέμβριος 27, 2004 #47 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 27, 2004 1. YAKUMO MASTER DX4 DviX MPEG 42. YAKUMO MASTER XL2 http://www.htscomputers.gr/αυτά τι λένε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marousiotis Σεπτέμβριος 28, 2004 #48 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 28, 2004 Κι αυτο μπορεις να παρεις σα φθηνη λυσηhttp://www.yamakawa.de/produkte/dvd295_D.htm Link to comment Share on other sites More sharing options...
GdamprXP Σεπτέμβριος 28, 2004 #49 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 28, 2004 εγω 2 lg έχω και είμαι πολύ ευχαριστιμένος αλλά δεν τα έχω συγκρίνει με κάπιο άλλο άλλης μάρκας Link to comment Share on other sites More sharing options...
gleon Σεπτέμβριος 28, 2004 #50 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 28, 2004 Αρχική απάντηση από Shaman [Χθες, στις 17:51] Απλά το Crypto χάνει ΠΟΛΥ σε ποιότητα εικόνας. έχω το crypto 300πολύ καλή ποιότητα εικόνας πολλές εξόδουςδιαβαζει τα πάντα εκτός από ντιβΧπριν 1 χρόνο 165 τελικήσε τηλεόραση 32'' wide screen SAMSUNGμοναδικό μειονέκτημα που έχω εντοπίσει ως τώρα είναι ότι βγάζει μικρή μέγιστη ένταση ήχου στην τηλέοραση (αλλά για αυτό μπορέι να μη φταιει και το DVD) Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkSaga Σεπτέμβριος 28, 2004 #51 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 28, 2004 καλά εεε.....ψηνομαι για YAKUMO και Dreamax ηχειάκια 5.1της φτήνιας και τα 2!!!!!αλλά έχει έξοδο ο Γιακουμής να ΄δωσει στα ηχεία η θα ακούω στερεοφωνικα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkSaga Οκτώβριος 2, 2004 #52 Κοινοποίηση Οκτώβριος 2, 2004 γνωρίζει κανείς αν μπορώ να παίξω σε επιτραπέζιο plaer δισκάκι dvd με divx?η ζητάω πολλά? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snips Οκτώβριος 2, 2004 #53 Κοινοποίηση Οκτώβριος 2, 2004 μπορείς..ΣΕ ΠΟΛΛΑ από αυτα Link to comment Share on other sites More sharing options...
crmaris Οκτώβριος 2, 2004 #54 Κοινοποίηση Οκτώβριος 2, 2004 το united 4069 που πηρα παντος παιζει .Απο carefour 86.9 τελική!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkSaga Οκτώβριος 18, 2004 #55 Κοινοποίηση Οκτώβριος 18, 2004 ρε μάγκες αν βάλω σε ένα Player Μp3 να παίξει η audio CD τι παίζει με τα ηχεία?2 μόνο θα ακούω?η θα παίζουν όλα αλλα τα ίδια? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkSaga Οκτώβριος 21, 2004 #56 Κοινοποίηση Οκτώβριος 21, 2004 τελικά πήρα ότι μισώ περισσότερο Combo stuff...μαμώ το κέρατο μου!!!!!Crypto HTD 110 Home CinemaDVDplayerRadioενισχυτής5ηχεία+sub και πληθώρα εσόδων εξόδωνστα χαρτιά τέλειο!!!!έλα που το γαμίδι δεν έχει αυτή που με έκαιγε να έχει!!!!!την ******* τη VGA outκαι ερωτώ....μήπως με συνδιασμό κάποιων άλλων απο τις υπάρχουσες μπορεί να δώσει σε vga?οι του e-shop λένε φέρτο πίσω και πάρε το παραδάκι...στα χαρτιά της crypto το λέει καθαρά! VGA outτι να κάνω?απο video εξόδους έχει:1x composite (RCA)1x S-Video (mini DIN)1x Component (Y U/Pb V/Pr)scartμήπως μου διαφεύγει κάτι ΄τοσο προφανές?καμμια ηλεκτρονικάρα να μας φωτίσει?το db15 τι χρειάζεται απο όλα αυτα?να ξέχασαν κανα βύσμα?να ζητάω τόσα πολλά?ο ταλαίπωρος ήθελα μόνο όσα μου έλεγαν πως θα έχει.....http://www.e-shop.gr/sql/show_per.phtml?id=PER.770254 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Οκτώβριος 21, 2004 #57 Κοινοποίηση Οκτώβριος 21, 2004 ξέρω για αντάπτορες από component σε vga ΑΛΛΑείναι για σχετικά φτηνούς προβολείς που δεν έχουν πολλές εισόδουςκαι είναι σχεδιασμένοι να παίρνουν συνιστωσών από vga. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Οκτώβριος 21, 2004 #58 Κοινοποίηση Οκτώβριος 21, 2004 τώρα που μπήκα στο site που έδωσες δεν λέει για vga πάντως, μπορέι να το διορθώσανε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkSaga Οκτώβριος 22, 2004 #59 Κοινοποίηση Οκτώβριος 22, 2004 έχω screenshot του site αν και μάλλον δε θα τα αλλάξω....επίσης και το φυλλάδιο της crypto το ίδο ψέμα λέει.το μόνο θετικό ότι to e-shop αμέσως προθυμοποιήθηκε να επιστρέψει το ποσό στο ακέραιο με την επιστροφή του προιόντος....για πες ρε σωτήρη που να κοιτάξω για το ανταπτοράκι?αν καλα κατάλαβα σπάει τη vga σε component?άρα έχω η όχι όλη την πληροφορία για να πάιξει το ΜΟΝΙΤΟΡ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.