PGM Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 17, 2003 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 17, 2003 Σκεφτομαι να αγορασω επιτραπεζιο dvd player οποτε θα ηθελα την γνωμη σας.....1. Να παιζει και τα δυο φορματ ή μονο - 2. Να ειναι οικονομικο <150 ευρω Ευχαριστω εκ των προτερων.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
alex_000 Οκτώβριος 17, 2003 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 17, 2003 Ειδα στην infosystem μια φέτα που εκανε γυρω στα 200ε και επαιζε και DIVX .. Αν επερνα κατι αυτο θα επερνα... Σορρυ που δεν θυμαμαι μαρκα-μοντελο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vadergr Οκτώβριος 17, 2003 #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 17, 2003 Εγω και αλλοι 5 φιλοι μου εχουμε αυτο το bluesky που εχει το καρφουρ με 79ε.Απροβληματιστο μεχρι στιγμης.Αυτο που ειχε με 55ε ειναι αλλο (το εχει ο προισταμενος μου και λεει οτι παιζει μια χαρα), αλλα θα εχει ηηδ εξαφανιστει.Υπαρχουν νομιζω φτηνα sony με 150-160ε το πολυ.Τελος, λεγεται οτι ειναι καλα τα comet,crypto (model 200) Link to comment Share on other sites More sharing options...
maglaras Οκτώβριος 18, 2003 #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 18, 2003 Πάρε το πιο φτηνό που θα βρεις, συνήθως αυτά έχουν πιο πολλές δυνατότητες από τα επώνυμα και συν τις άλλης δεν θα κλαις τα λεφτά σου εάν φτύσει τα πέταλα Εγώ πήρα ένα Tomshon με 85e από εμφάνιση μάπα (φτηνιάρικα πλαστικά)αλλά γ@#%ει και δέρνει Link to comment Share on other sites More sharing options...
PGM Οκτώβριος 18, 2003 Author #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 18, 2003 Vadegr ======= Επισκεφτηκα ηδη τα Καφουρ αλλα ολα τα bluesky εχουν ηδη εξαφανιστει...ειδικα εκεινα που τα ειχαν 55 ευρω μου ειπαν οτι εφεραν 400 κομματια και επεστρεψαν μονο τα 5 (αν θελουμε το πιστευουμε) Maglara ========== και εγω αυτο σκεφτομαι , να παρω δηλαδη το πιο φτηνο... Ηθελα ομως την γνωμη σας για να μην το ρισκαρω, να παω δηλαδη στη σιγουρη λυση.. Μου προτεινε και ο Ροοτχ ενα με 125 ευρω ... λεει οτι παιζει τα παντα... Θα κανω σημερα μια έρευνα αγορας΄και θα σας πω τι βρηκα.... Ευχαριστω για τις απαντησεις σας.. :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
voudas Οκτώβριος 18, 2003 #6 Κοινοποίηση Οκτώβριος 18, 2003 crypto έχω ακούσει. από τα φτηνά (κάπου 120) και λένε αξιόπιστο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Οκτώβριος 18, 2003 #7 Κοινοποίηση Οκτώβριος 18, 2003 Όπως τα είπαμε και κατ'ιδίαν, άλλαξα το ακριβό αλλά και επιλεκτικό JVC μου, με ένα Schaub Lorenz SLD 5001, το οποίο παίζει +/- dvd-r/-rw audio & video, mp3, cd-r/rw audio & video, jpeg, και έχει εξόδους αναλογικές, ψηφιακές για video και ήχο, (οπτική & ομοαξωνική για ήχο,5.1 κανάλια προενίσχυσης, rca/svideo/scart), υποστηρίζει DD & DTS, με κόστος 125 ευρώ. Το είχε το Ράδιο Αθήναι, και Κωτσόβολος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Οκτώβριος 18, 2003 #8 Κοινοποίηση Οκτώβριος 18, 2003 Schaub Lorenz ειδα οτι εχει και το Carefour.....Δεν νομιζω να εχει μονο της Θεσσαλονικης.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kots Οκτώβριος 21, 2003 #9 Κοινοποίηση Οκτώβριος 21, 2003 καλά είναι να πάρεις φέτα που να υποστηρίζει divx & xvid. υπάρχουν αλλά οι τιμές ξεφεύγουν.όντως αυτές οι οικονομικές λύσεις από τα καρφούρ δεν έχουν κάποια προβλήματα αλλά δεν πρόκειται να σου παίξουν ούτε vcd, svcd ούτε καν mpeg αρχεία. μόνο dvd και mp3. γιαυτό καλύτερα να δώσεις κάτι παραπάνω και να πάρεις μία φέτα που να υποστηρίζει συμπιεσμένο βίντεο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
theo73 Νοέμβριος 9, 2003 #10 Κοινοποίηση Νοέμβριος 9, 2003 Αρχική απάντηση από kots [21-10-2003 και 20:27] καλά είναι να πάρεις φέτα που να υποστηρίζει divx & xvid. υπάρχουν αλλά οι τιμές ξεφεύγουν.όντως αυτές οι οικονομικές λύσεις από τα καρφούρ δεν έχουν κάποια προβλήματα αλλά δεν πρόκειται να σου παίξουν ούτε vcd, svcd ούτε καν mpeg αρχεία. μόνο dvd και mp3. γιαυτό καλύτερα να δώσεις κάτι παραπάνω και να πάρεις μία φέτα που να υποστηρίζει συμπιεσμένο βίντεο. Pou to exeis akousei oti ayta tou carrefour den paizoun vcd kai svcd? Exw to Bluesky GN2C (ayto pou edinan 55 ).Paizei *apolytws* ta panta! Kai VCD kai SVCD kai mp3 (den deixnei long filenames apla), kai DVD-R kai DVD-RW kai CDR kai RW pou den diavazei kan o ypologisths mou apo tis gratzounies, kai JPG deixnei xyma se opoiodhpote CD me dynatothta zoom,pan,kai rotate alla kai slideshow,kai mpeg video kai avi video kai wma akoma! Mono div-x den paizei pou einai allwste anamenomeno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Νοέμβριος 10, 2003 #11 Κοινοποίηση Νοέμβριος 10, 2003 Αρχική απάντηση από theo73 Pou to exeis akousei oti ayta tou carrefour den paizoun vcd kai svcd? Exw to Bluesky GN2C (ayto pou edinan 55 ).Paizei *apolytws* ta panta! Kai VCD kai SVCD kai mp3 (den deixnei long filenames apla), kai DVD-R kai DVD-RW kai CDR kai RW pou den diavazei kan o ypologisths mou apo tis gratzounies, kai JPG deixnei xyma se opoiodhpote CD me dynatothta zoom,pan,kai rotate alla kai slideshow,kai mpeg video kai avi video kai wma akoma! Mono div-x den paizei pou einai allwste anamenomeno. H γραφή με ελληνικούς χαρακτήρες είναι ο πλέον βασικός κανόνας. Πίστεψε με ότι θα ναι πολλοί οι χρήστες που ΔΕΝ θα διαβάσουν την καταχώρηση σου επειδή είναι στα greeklish. Θα σε παρακαλέσω να διορθώσεις το post σου και να το γράψεις με ελληνικά. Ευχαριστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
adams Νοέμβριος 10, 2003 #12 Κοινοποίηση Νοέμβριος 10, 2003 Εγω θα προτεινω το comet 3838 παιζει τα παντα οπως λενε ολοι(εχει και vga εξοδο και progressive scan και dts &ac3 decoders) αλλα και dvd με mp3 που δεν παιζουν το 80% επωνυμων και μη playersΑν θες ντε και καλα να παιζει divx κ.λ.π ...για μενα η λυση ειναι το x-box που τα παιζει ολα...(παιζεις και κανα παιχνιδακι) γυρω στα 300 ετοιμο με μεγαλυτερο δισκοΠαρε και ενα συγκριτικο του hitech με 28 players σε excelhttp://www.hitech.gr/files/xls/T86_DVD_Players_Internet.xls Link to comment Share on other sites More sharing options...
kots Νοέμβριος 11, 2003 #13 Κοινοποίηση Νοέμβριος 11, 2003 Αρχική απάντηση από theo73 Pou to exeis akousei oti ayta tou carrefour den paizoun vcd kai svcd? Exw to Bluesky GN2C (ayto pou edinan 55 ).Paizei *apolytws* ta panta! Kai VCD kai SVCD kai mp3 (den deixnei long filenames apla), kai DVD-R kai DVD-RW kai CDR kai RW pou den diavazei kan o ypologisths mou apo tis gratzounies, kai JPG deixnei xyma se opoiodhpote CD me dynatothta zoom,pan,kai rotate alla kai slideshow,kai mpeg video kai avi video kai wma akoma! Mono div-x den paizei pou einai allwste anamenomeno. παλικάρι διαφήμιση τα καρφούρ κάνεις; την ίδια συσκευή τυχαίνει να είχα κι εγώ και αρχεία τύπου mpg, mpeg καθώς και vcd ή svcd δεν τα παίζει. μήπως σου έπαιζε και τα wmv βίντεο;υπάρχει ένα ενδεχόμενο να παίζει σημασία το μοντέλο (εγώ δεν θυμάμαι ποιο μοντέλο είχα.) Link to comment Share on other sites More sharing options...
aristos87 Νοέμβριος 11, 2003 #14 Κοινοποίηση Νοέμβριος 11, 2003 Παιδιά πήρα την παρασκευή ενα τρομερό εργαλείο το THOMSON DTH 231 απο ένα Σειός στή μεσωγείων 64 αν θυμάμε καλά με 135 και είναι τέλειο! Παιζει VCD DVD τα πάντα και όλα φρομάτ εγγραφής!! Αφηστε που ειναι και τρομερή μούρη... επίσης έχει προοδευτική σάρωση DTS, dolby digital , 2 scart , κλασικές εξώδους για ήχο και για εικόνα αλλά και επίσης οπτική έξοδο και άλλα τρια βισματάκια για το κάθε χρώμα ξεχωριστά! Πιστεύω αξιζει τον κόπο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
theo73 Δεκέμβριος 24, 2003 #15 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 24, 2003 Αρχική απάντηση από DJD [10-11-2003 και 10:40] H γραφή με ελληνικούς χαρακτήρες είναι ο πλέον βασικός κανόνας. Πίστεψε με ότι θα ναι πολλοί οι χρήστες που ΔΕΝ θα διαβάσουν την καταχώρηση σου επειδή είναι στα greeklish. Θα σε παρακαλέσω να διορθώσεις το post σου και να το γράψεις με ελληνικά. Ευχαριστώ ]Φιλαρακο αν υπαρχει μια πιθανοτητα να μην μπορει να διαβασουν καποιοι ενα ποστ αυτη ειναι σιγουρα αν ειναι γραμμενο στα *ελληνικα* και οχι με λατινικους χαρακτηρες.Πες μας οτι δε γουσταρεις στο σαιτ σου τα λατινικα και ασε τα αλλα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
theo73 Δεκέμβριος 24, 2003 #16 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 24, 2003 Αρχική απάντηση από kots [11-11-2003 και 10:57] παλικάρι διαφήμιση τα καρφούρ κάνεις; την ίδια συσκευή τυχαίνει να είχα κι εγώ και αρχεία τύπου mpg, mpeg καθώς και vcd ή svcd δεν τα παίζει. μήπως σου έπαιζε και τα wmv βίντεο;υπάρχει ένα ενδεχόμενο να παίζει σημασία το μοντέλο (εγώ δεν θυμάμαι ποιο μοντέλο είχα.) Οχι ρε φιλαρακο δεν κανω καμια διαφημιση στα καρφουρ.Υποπτευομαι δε οτι μαλλον εσυ εχεις μαγαζακι που πουλαει "επωνυμα" dvd players και μαλλον σου χαλανε την πιατσα τα καρφουρ και τα πρακτικερ.Εγω μιλησα συγκεκριμενα για το GN2C και κατηγορηματικα παιζει DVD, SVCD και WMA (WMV δεν εχω δοκιμασει), οπως και τα περισσοτερα αλλωστε "μη επωνυμα" σε αντιθεση ας πουμε με τα σκουπιδια της Sony που πολλα ακομα και σημερα δεν παιζουν ουτε καν CDR.Αλλα αμα εισαι ο κλασσικος κουτοπονηρος, ο μ****** ο ελληναρας ψαχνεις να βρεις συνωμοσιες παντου και νομιζεις οτι μιλας με τον ιδιο τον Μαρινοπουλο που θελει να αβανταρει τα μαγαζια του...Καλυτερα να μασας παρα να μιλας αν δεν ξερεις τι σου γινεται. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Suedehead Δεκέμβριος 24, 2003 #17 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 24, 2003 Μπορουμε να μιλαμε καλυτερα και να μην ξεφευγουμε απο το θεμα,χωρις προσωπικες επιθεσεις; οσο για τα ελληνικα, ειναι κανονας, simple like that Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spartiatis Δεκέμβριος 25, 2003 #18 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 25, 2003 Αρχική απάντηση από theo73 [24-12-2003 και 23:49] Οχι ρε φιλαρακο δεν κανω καμια διαφημιση στα καρφουρ.Υποπτευομαι δε οτι μαλλον εσυ εχεις μαγαζακι που πουλαει "επωνυμα" dvd players και μαλλον σου χαλανε την πιατσα τα καρφουρ και τα πρακτικερ.Εγω μιλησα συγκεκριμενα για το GN2C και κατηγορηματικα παιζει DVD, SVCD και WMA (WMV δεν εχω δοκιμασει), οπως και τα περισσοτερα αλλωστε "μη επωνυμα" σε αντιθεση ας πουμε με τα σκουπιδια της Sony που πολλα ακομα και σημερα δεν παιζουν ουτε καν CDR.Αλλα αμα εισαι ο κλασσικος κουτοπονηρος, ο μ****** ο ελληναρας ψαχνεις να βρεις συνωμοσιες παντου και νομιζεις οτι μιλας με τον ιδιο τον Μαρινοπουλο που θελει να αβανταρει τα μαγαζια του...Καλυτερα να μασας παρα να μιλας αν δεν ξερεις τι σου γινεται. Με αυτο το υφος απορω πως δε σε εκαναν BAN ακομα. Ρε μεγαλε μηπος εχεις και λιγο κομπλεξ ?? Ντροπι σου τετοιες μερες να εκφραζεσε ετσι.... Και για καποιον που ανεφερε το player που παιζει divx ειναι της KISS αλλα η τιμη που ειδα πριν λιγο στο CHIP μαλον μακρυα απο τα 200 ειναι αφου το δινει στα 300 +φπα. Αποκομα ¨... With an Ethernet Connection in the back, the KiSS DP-558 can play WebRadio and Feature KiSS PC-Link. This model also provides the user with an 80GB Hard Disk and a Tv Tuner. This enables the player to record TV programmes on the internal Hard Disk. The KiSS DP-558 also comes with DVD, DivX, MPEG-4, XviD, MP3, Ogg Vorbis, Jpeg playback. Η σελιδα ΕΔΩ Και ΕΔΩ ενας RESELLER (κοιτατε τιμη) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vagouridis Δεκέμβριος 25, 2003 #19 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 25, 2003 Ενα καλο player που παιζει και divx φερενι και το plaisio και το εχει 280+ φπα.Anyway και εγω ενα απο το μκαρινοπουλο με 55 τσιμπησα και ειμαι χαρουμενος.....Peace brothers... Link to comment Share on other sites More sharing options...
alex_000 Δεκέμβριος 25, 2003 #20 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 25, 2003 Και εμένα χαλασε το yamaha προχτες και πήρα ένα απο lidle μαρκα bench καμια 80ρια ε νομίζω.. Μια χαρά όλα αν και έχω δοκιμάσει μόνο mp3 και DVD .. στα specs λέει ότι παιζει και vcd ktl... Εχει και 3 χρόνια εγγυηση. Αρχική απάντηση από Vagouridis.....Peace brothers... WAR , WHAT IS IT GOOD FOR? ABSOLUTELY NOTHING..Ασχετο απλά ετυχα να ακούω το συγκεκριμένο κομμάτι τωρα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.