petran_x13 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 2, 2009 #1 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 2, 2009 παίδες μου έχω την κάρτα τις υπογραφής και θέλω να την κάνω ο/c στο μέγιστο αλλα χωρίς να πειράξω ρεύματα και τα λοιπά η κάρτα έχει για ψήκτρα την ac extreme και με τα ρολόγια τις υπογραφής μετά από furmark σε extreme burn test mod γύρο στα 15 λεπτά πάει max 58c:D
MOS Νοέμβριος 2, 2009 #2 Νοέμβριος 2, 2009 Χρησιμοποιησε το EVGA Precision πολυ καλο εργαλειο την εχω καταβρει με αυτο !!Βεβαια δεν αρκει μονο αυτο θελει και καποιο διαβασμα !!
petran_x13 Νοέμβριος 2, 2009 Author #3 Νοέμβριος 2, 2009 Χρησιμοποιησε το EVGA Precision πολυ καλο εργαλειο την εχω καταβρει με αυτο !!Βεβαια δεν αρκει μονο αυτο θελει και καποιο διαβασμα !!το ξέρω το προγραμματάκι φιλε αλλα προτιμώ riva tuner άλλο ρωτάω πια είναι τα max ρολόγια που μπορώ να φτάσω χωρίς παραπάνω ρεύμα?:happy2:
petran_x13 Νοέμβριος 2, 2009 Author #5 Νοέμβριος 2, 2009 Μόνος σου θα βρεις την χρυσή τομή.ναι αλλα άμα την παο παραπάνω τι μπορεί να πάθω? γιατι θυμάμαι στην 8600gt που την είχα δοκιμάσει μου έβγαζε κάτι μοβ στην οθόνη και δεν έβλεπα τίποτα οποτε άνοιγα το pc και νομίζω ότι κάπως έβγαλα τους drivers του ξαναέβαλα και έφτιαξε
Dolly Νοέμβριος 2, 2009 #6 Νοέμβριος 2, 2009 Ε κοίτα, δεν ανεβάζεις 50-50 τα Mhz, τα ανεβάζεις σιγά σιγά, τρέχεις τα τεστς, και κάνα παιχνίδι, και το βλέπεις.Αν σε κάποια φάση σου πετάξει artifacts είναι συνήθως οι συχνότητες που αρχίζει να μην είναι σταθερή η κάρτα. Για να βρεις γενικά την χρυσή τομή με το o/c θέλει υπομονή.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.