paralytos Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 2, 2009 #1 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 2, 2009 Γεια σας, μετα την δημιουργια ενος server cod4 και χωρις να προυπηρχε το συγκεκριμενο προβλημα κατα τη συνδεση μου με οποιονδιποτε server cod4 απλα για να παιξω οnline το punkbuster με ''πεταει'' με το εξης μηνυμα:"corrupted file/memory [81354]". Ο server που εχω δημιουργησει δεν τρεχει ταυτοχρονα, το pb ειναι up to date, το firewall δεν δημιουργει προβλημα. Παρακαλω για την βοηθεια σας!! Ευχαριστω.
paralytos Νοέμβριος 2, 2009 Author #3 Νοέμβριος 2, 2009 να υποθεσω το χεις πειρατικο?:lock:Φιλε μου το παιχνιδι το παιζω πειρατικο οπως λες με αυθεντικο cd key εδω και 2 χρονια το οποιο προβλημα δεν ειχε προκυψει...
Kostas007 Νοέμβριος 2, 2009 #6 Νοέμβριος 2, 2009 τοτε βγαλε το crack και βαλε το Original .exe και θα δουλεψει
Gregorypeg1000 Νοέμβριος 2, 2009 #7 Νοέμβριος 2, 2009 προφανως δν εχει το αυθεντικο dvd.απλα παιζει με αυθεντικο cd key
paralytos Νοέμβριος 3, 2009 Author #8 Νοέμβριος 3, 2009 λοιπον ευχαριστω για το ενδιαφερον, βρεθηκε λυση...
Kostas007 Νοέμβριος 3, 2009 #11 Νοέμβριος 3, 2009 για να παιξεις με pb Πρεπει να εχεις το original .exe του παιχνιδιου.
d|smal Νοέμβριος 3, 2009 #12 Νοέμβριος 3, 2009 αφου για να παιξεις mp εχει διαφορετικο exe κ δεν χρειαζεται crack. απο μονο του τρεχει χωρις cd, μονο αυθεντικο κλειδι θελει. Πολυ καθετους σας βλεπου με :lock: κ αλλα τετοια χωρις να λεει οτι κανει κατι παρανομο!!
Tsakonas Νοέμβριος 3, 2009 #13 Νοέμβριος 3, 2009 Γεια σας, μετα την δημιουργια ενος server cod4 και χωρις να προυπηρχε το συγκεκριμενο προβλημα κατα τη συνδεση μου με οποιονδιποτε server cod4 απλα για να παιξω οnline το punkbuster με ''πεταει'' με το εξης μηνυμα:"corrupted file/memory [81354]". Ο server που εχω δημιουργησει δεν τρεχει ταυτοχρονα, το pb ειναι up to date, το firewall δεν δημιουργει προβλημα. Παρακαλω για την βοηθεια σας!! Ευχαριστω.Κωστα007 απο εδω και μπρος θα σε φωναζω κουασιμοδο.Παραλυτε τωρα θυμηθηκα οτι το pb εχει ασυμβατοτητα με το παλιο fraps και κανει αυτο που λες.Αναβαθμισε την εκδοση του φραπς
paralytos Νοέμβριος 3, 2009 Author #14 Νοέμβριος 3, 2009 ρε παιδια το προβλημα το ειχα λογω καποιων πειραματισμων για τη δημιουργια server. Ενα conflict ηταν λογω δικου μου λαθους, δεν εχει να κανει με αμμεσα με το punkbuster το οποιο προβλημα βρηκε τη λυση του με το παλιο mp.exe. Δεν εχει να κανει με αυθεντικα cd,dvd, η οτι αλλο σασ κατεβει, το αναφερω καθαρα στην αρχη του topic οτι προεκυψε μετα απο δημιουργια ενος server και ζητουσα βοηθεια απο καποιον ο οποιος θα ειχε ασχοληθει εκτενος με το "ανεβασμα" server στο net που πιθανως να ειχε παρομοιο conflict. Ευχαριστω παντως για το ενδιαφερον.
paralytos Νοέμβριος 4, 2009 Author #15 Νοέμβριος 4, 2009 προφανως δν εχει το αυθεντικο dvd.απλα παιζει με αυθεντικο cd keyφιλε μου δεν εχω αρκετα posts για να σου στειλω ps και σου το γραφω εδω:απλα πηρα απο φιλο ο οποιος παιζει την ιδια version με εμενα (1,7) το multiplayer exe αρχειο (iw3mp.exe) και το αντικατεστησα. Σου υπενθυμιζω ομως πως εγω ειχα το προβλημα μετα τη δημιουργια server στο net η οποια ηταν αμμεσα εμπλεκομεν. conflict δλδ του αρχειου μετα απο πειραγμα για να ανεβασω τον server. Αν δεν βγαζεις ακρη πηγαινε εδω: www.codwars.gr και ποσταρε το προβλημα σου, θα σε βοηθησουν γιατι το κατεχουν το θεμα και εχουν ηδη λυσει πολλα παρομοια προβληματα πληρως αποτελεσματικα και χωρις πολλες διαδικασιες, κανε ομως λιγο υπομονη διοτι το site βρισκεται υπο αναβαθμιση.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.