morfeas-dsl- Δεκέμβριος 16, 2009 #21 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 16, 2009 να μην το σκεφτεσαι καν. Να παρεις imac και δε θα το μετανιωσεις καθολου. Φυσικα και μπορεις να τα εχεις ολα. Προτιμησε τον 27αρη. Η διαφορα σε τιμη δεν ειναι μεγαλη και ειναι καλυτερος σε ολα.Οτιδηποτε σε pc :no: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Δεκέμβριος 16, 2009 #22 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 16, 2009 να μην το σκεφτεσαι καν. Να παρεις imac και δε θα το μετανιωσεις καθολου. Οτιδηποτε σε pc :no: ... και οι απαιτήσεις μου είναι: θέλω να παίζει παιχνίδια υψηλών απαιτησέων Link to comment Share on other sites More sharing options...
morfeas-dsl- Δεκέμβριος 17, 2009 #23 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 17, 2009 Η απαντηση μου οπως (δεν) ειδες ηταν για το..καλησπέρα πάιδες και από εμένα η κοπέλα μου θα παει στην Αμερική την άλλη εβδομάδα και σκέφτομαι να της πω να φέρει ένα imac 21.5 ιντσών θα ήταν καλή η κίνηση αυτήν και επίσης θα ήθελα να ρωτήσω αν μπορώ να έχω και windows 7 αλλα και macos snow? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.