Jump to content

Πρόβλημα με 4870 1gb

stathid90

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

μετά από rma πήρα την κάρτα της υπογραφής.. και έχω το εξής πρόβλημα .. στο gta 4 μετά από κανένα μισάωρο κολλάει η εφαρμογή ακούω ήχο για 1-2 δευτερόλεπτα και μετά η οθόνη μου παίρνει ένα καφετί[προς το σκ..τί θα έλεγα].. η κάρτα γραφικών έχει custom pcb , ψύκτρα με heatsinks και για τροφοδοσία 1 pci express connector.. θα έλεγα ότι η κάρτα είναι και αυτή off και πρέπει να πάει για rma αλλά μετά από κάψιμο 3 ωρών στο pro το pc είναι μια χαρά.. έχετε καμία ιδέα για το τι μπορεί να φταίει ?

Μηπως φταιει το παιχνιδι? Ειναι πολλες οι αναφορες για κολληματα στο GTA4. (Να υποθεσω το εχεις μη-αυθεντικο?). Περασε του το 1.0.3 patch και πες μας αν εχεις διαφορα. Aλλα παιχνιδια εκτος του pro εχεις να την τεσταρεις? Κατεβασε το furmark και τρεξτο να δεις θερμοκρασιες και σταθεροτητα.

στο gta έχω το 1.0.4.0 patch. σήμερα το βράδυ θα αφήσω ανοιχτό το furmark και θα σου πω. εκτός από το προ έχω το football manager το οποίο νομίζω πως τζάμπα το αναφέρω..

τώρα βρήκα ξεχασμένο στον σκληρό το re5, οπότε θα τρέξω και εκείνο

μετά απο 8 ώρες furmark [και χωρίς να κολλήσει ή να πάθει κάτι άλλο το pc:computer:]

axa.gif

Σε τι αναλυση το ετρεξες? Λογικα αν σου βγαζει τοσες ωρες σταθερα δεν ειναι θεμα της καρτας κατα 99%... Απεγκατεστησε το GTA και περασε το παλι, αφου πρωτα ξαναπερασεις και τους οδηγους της καρτας.

Σε τι αναλυση το ετρεξες? Λογικα αν σου βγαζει τοσες ωρες σταθερα δεν ειναι θεμα της καρτας κατα 99%... Απεγκατεστησε το GTA και περασε το παλι, αφου πρωτα ξαναπερασεις και τους οδηγους της καρτας.

hmm.. τώρα που είπες για οδηγούς .. αφού κάνω πρώτα αυτά που είπες , θα δοκιμάσω πιο παλιούς οδηγούς μήπως τελικά είναι πρόβλημα των drivers

Παίξε το παιχνίδι ταυτόχρονα έχοντας έναν 12αρι να φυσσάει από το πλάι στην κάρτα...

Πρέπει να ζεστένονται τα μνήμες ή/και PWM όπως και στην δική μου. Σε άλλα παιχνίδια κολλάει σε άλλα όχι...

επειδή το ίδιο μου έκανε κ στο borderlands, άνοιξα το gpu-z και logαρα θερμοκρασίες μέχρι να κολλήσει πάλι το pc

νομίζω ότι δεν είναι πρόβλημα θερμοκρασιών.. θα ελέγξω αν είναι πρόβλημα των οδηγών το βράδυ που θα γυρίσω από την σχολή

GPU-Z Sensor Log.txt

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.