kris12 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 1, 2009 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 1, 2009 Έχω πρόβλημα στο PC, εκεί που ανοίγω τον υπολογιστή μετά από περίπου 5-10 λεπτά σβήνει. Τέσταρα τις μνήμες όλα οκ, άλλαξα μητρική και τροφοδοτικό, το ίδιο. Λέτε να είναι ο επεξεργαστής ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lazy Dog Νοέμβριος 1, 2009 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 1, 2009 Από θερμοκρασίες πως είσαι; Link to comment Share on other sites More sharing options...
kris12 Νοέμβριος 1, 2009 Author #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 1, 2009 Μέτρια.Φοβάμαι μήπως είναι η ψύκτρα , έκαιγε όταν την έβγαζα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lazy Dog Νοέμβριος 1, 2009 #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 1, 2009 Μάλλον εκεί είναι το πρόβλημα σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MOS Νοέμβριος 1, 2009 #5 Κοινοποίηση Νοέμβριος 1, 2009 Σιγουρα αυτο ειναι ανεβαζει θερμοκρασιες και μετα σου σβηνει !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kris12 Νοέμβριος 1, 2009 Author #6 Κοινοποίηση Νοέμβριος 1, 2009 ΟΚ Thanks θα την αλλάξω και θα δω.Ευχαριστώ για την βοήθεια.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickstamat Νοέμβριος 1, 2009 #7 Κοινοποίηση Νοέμβριος 1, 2009 Αν η ψύκτρα έκαιγε, τότε σημαίνει ότι έκανε καλή απαγωγή της θερμότητας.Άρα μπορεί απλώς να θέλει καθαρισμό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kris12 Νοέμβριος 1, 2009 Author #8 Κοινοποίηση Νοέμβριος 1, 2009 Έκανα καθαρισμό αλλά και πάλι το ίδιο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickstamat Νοέμβριος 1, 2009 #9 Κοινοποίηση Νοέμβριος 1, 2009 Έκανα καθαρισμό αλλά και πάλι το ίδιο...Τότε, αφού μέχρι τώρα δούλευε κανονικά και η ψύκτρα απάγει τη θερμότητα, αποκλείεται να φταίει αυτή.Αλλού πρέπει να ψάξεις την αιτία. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kris12 Νοέμβριος 1, 2009 Author #10 Κοινοποίηση Νοέμβριος 1, 2009 Επεξεργαστής ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
MOS Νοέμβριος 1, 2009 #11 Κοινοποίηση Νοέμβριος 1, 2009 Έκανα καθαρισμό αλλά και πάλι το ίδιο...Τότε, αφού μέχρι τώρα δούλευε κανονικά και η ψύκτρα απάγει τη θερμότητα, αποκλείεται να φταίει αυτή.Αλλού πρέπει να ψάξεις την αιτία.Ναι αλλα απο θερμοκρασιες πως ησουν μετα ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kris12 Νοέμβριος 1, 2009 Author #12 Κοινοποίηση Νοέμβριος 1, 2009 Δεν μέτρησα αλλά το δοκίμασα μετά απο καθαρισμό και τα ίδια... Link to comment Share on other sites More sharing options...
NooDle Νοέμβριος 1, 2009 #13 Κοινοποίηση Νοέμβριος 1, 2009 δοκίμασέ λίγο με το core temp να μας πεις τι σου δείχνειτο οτι εκαίγε η ψύκτρα δεν λέει κάτι Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickstamat Νοέμβριος 1, 2009 #14 Κοινοποίηση Νοέμβριος 1, 2009 το οτι εκαίγε η ψύκτρα δεν λέει κάτι Λέει πως η ψύκτρα πατάει και δεν είναι στον αέρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
NooDle Νοέμβριος 2, 2009 #15 Κοινοποίηση Νοέμβριος 2, 2009 Λέει πως η ψύκτρα πατάει και δεν είναι στον αέρα το αυτονόητο θες να μου πεις ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kris12 Νοέμβριος 2, 2009 Author #16 Κοινοποίηση Νοέμβριος 2, 2009 Άλλαξα τελικά ψύκτρα και όλα καλά...Δεν σβήνει μεχρι τώρα.Ευχαριστώ για όλα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kris12 Νοέμβριος 2, 2009 Author #17 Κοινοποίηση Νοέμβριος 2, 2009 Κανονικά μέχρι πόσο πρέπει να είναι η θερμοκρασία σε ένα επεξεργαστή ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickstamat Νοέμβριος 2, 2009 #18 Κοινοποίηση Νοέμβριος 2, 2009 το αυτονόητο θες να μου πεις ? Σόρρυ, νόμιζα ότι μιλούσες σε μένα, αλλά τελικά κατάλαβα τι ήθελες να πεις. kris12, περίεργο, μέχρι τώρα δηλαδή η ψύκτρα επαρκούσε και τώρα όχι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kris12 Νοέμβριος 2, 2009 Author #19 Κοινοποίηση Νοέμβριος 2, 2009 Τι να πω... δεν ξέρω !!Thanks σε όλους. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stathid90 Νοέμβριος 2, 2009 #20 Κοινοποίηση Νοέμβριος 2, 2009 Σόρρυ, νόμιζα ότι μιλούσες σε μένα, αλλά τελικά κατάλαβα τι ήθελες να πεις. kris12, περίεργο, μέχρι τώρα δηλαδή η ψύκτρα επαρκούσε και τώρα όχι? μου είχε τύχει σε μία κάρτα γραφικών αυτό, ενώ γυρνούσε κανονικά το φαν χωρίς να την έχω πειράξει καθόλου, ξαφνικά άρχισε να κλείνει το pc την ώρα που έπαιζα games Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.