geogeoland Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 31, 2009 #1 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 31, 2009 Χαιρετώ παίδες και θέλω για άλλη μια φορά τα φώτα σας. Αρχίζουμε: 1) Ποιές είναι οι ΚΑΛΕΣ μάρκες SSD, αυτή τη στιγμή? (Όχι μόνο εταιρία, αλλά και σειρά αν κρίνεται απαραίτητο, π.χ. OCZ...) 2) Ποιόν δίσκο SSD, άνω των 100GB να προτιμήσω γι αυτό το laptop με οθόνη αφής, γύρω στα €300, κάτω απο €400? (και κάτω απο €300 δε χαλιέμαι, αλλά οκ). Θα μπει επίσης και ένα ακόμα GB Ram. Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
winters Νοέμβριος 1, 2009 #2 Νοέμβριος 1, 2009 1) α) Ιntel, Adata/Intel, Kingston/Intel β) Corsair X series, P series γ) OCZ Vertex series2) Intel 160GB ή Corsair 128GB
geogeoland Νοέμβριος 1, 2009 Author #3 Νοέμβριος 1, 2009 Είναι σε σειρά "καλυτερότητας" (), απο πάνω προς τα κάτω?
SirDiman Νοέμβριος 1, 2009 #5 Νοέμβριος 1, 2009 Είναι σε σειρά "καλυτερότητας" (), απο πάνω προς τα κάτω? +1 @1) α) Δες και το θεμα στο φορουμ με τους intel γιατι βγηκε ενα f/w απο την intel και οσοι το εβαζαν
geogeoland Νοέμβριος 9, 2009 Author #6 Νοέμβριος 9, 2009 Δίλλημα: Αυτό? 'Η αυτό?Ο Corsair είναι λίγο πιο μικρός αλλά με διπλάσιο σχεδόν write, ο intel είναι ακριβώς στο μέγεθος που θέλω, αλλά με το μισό write. Ποιόν να πάρω? :...:
DarkSaga Νοέμβριος 9, 2009 #7 Νοέμβριος 9, 2009 σε φορητό αμφιβάλω αν το power scheme θα σε αφήσει να δεις τα πραγματικά νούμερα του δίσκου σου σε σταθερό πάλι το συζητάμε το καλύτερο είναι να δοκιμάσεις οποιονδήποτε ssd φίλου στο δικό σου φορητό στη μπρίζα και σε μπαταρία και να δεις τι πραγματικά μπορεί να δώσει. θα 'ηταν μια καλή αρχή για να δεις αν αξίζει να ταλαιπωρηθείς ψάχνοντας το απολύτως καλύτερο σε δίσκο. πέρασα από αυτό το στάδιο και αυτό που σήμερα μου λείπει από το φορητό έχοντας αγοράσει έναν intel G1 είναι... ο χώρος.... τα 80gb είναι λίγα για γενική και χαλαρή χρήση τα 64 ακόμα πιο λίγα θα είσαι ελαφρώς στην τσίτα "να διατηρήσω τα απαραίτητα μόνο"
geogeoland Νοέμβριος 9, 2009 Author #8 Νοέμβριος 9, 2009 Σε μπέρδεψα, η αλήθεια είναι οτι έπρεπε να διευκρινίσω. Αυτοί οι δίσκοι είναι για το σταθερό μου, που θα έχει και 1TB για ντουλάπα, ρωτάω εδώ για να μην ανοίγω νέο θέμα. Στο φορητό μάλλον στον p128 της Corsair θα παω.
geogeoland Νοέμβριος 9, 2009 Author #9 Νοέμβριος 9, 2009 Μιας και ο "λόχος" δεν απάντησε, έκανα ότι κατέβαινε στη γκλάβα μου, και τσίμπησα το Κορσέρι. Όποιος "νεος" έχει αντιρρήσεις, speak now, or remain in silence forever.
psyber Νοέμβριος 13, 2009 #10 Νοέμβριος 13, 2009 ρε παιδια ενδιαφερουσες οι προτασεις σας αλλα με το trim τι γινεται; το υποστηριζει κάποιος απο αυτούς επίσημα;και κατι αλλο: ποια σειρα της corsair είναι καλυτερη; η extreme ή η performance;
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.