Jump to content

Ερωτήσεις σχετικά με SSD & για SSD + Laptop

geogeoland

Recommended Posts

Χαιρετώ παίδες και θέλω για άλλη μια φορά τα φώτα σας. Αρχίζουμε:

1) Ποιές είναι οι ΚΑΛΕΣ μάρκες SSD, αυτή τη στιγμή? (Όχι μόνο εταιρία, αλλά και σειρά αν κρίνεται απαραίτητο, π.χ. OCZ...)

2) Ποιόν δίσκο SSD, άνω των 100GB να προτιμήσω γι αυτό το laptop με οθόνη αφής, γύρω στα €300, κάτω απο €400? (και κάτω απο €300 δε χαλιέμαι, αλλά οκ). Θα μπει επίσης και ένα ακόμα GB Ram.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων! :)

Δίλλημα:

Αυτό?αυτό?

Ο Corsair είναι λίγο πιο μικρός αλλά με διπλάσιο σχεδόν write, ο intel είναι ακριβώς στο μέγεθος που θέλω, αλλά με το μισό write. Ποιόν να πάρω? :...:

σε φορητό αμφιβάλω αν το power scheme θα σε αφήσει να δεις τα πραγματικά νούμερα του δίσκου σου

σε σταθερό πάλι το συζητάμε

το καλύτερο είναι να δοκιμάσεις οποιονδήποτε ssd φίλου στο δικό σου φορητό

στη μπρίζα και σε μπαταρία

και να δεις τι πραγματικά μπορεί να δώσει.

θα 'ηταν μια καλή αρχή για να δεις αν αξίζει να ταλαιπωρηθείς ψάχνοντας το απολύτως καλύτερο σε δίσκο.

πέρασα από αυτό το στάδιο και αυτό που σήμερα μου λείπει από το φορητό

έχοντας αγοράσει έναν intel G1 είναι... ο χώρος....

τα 80gb είναι λίγα για γενική και χαλαρή χρήση

τα 64 ακόμα πιο λίγα

:)

θα είσαι ελαφρώς στην τσίτα "να διατηρήσω τα απαραίτητα μόνο"

Σε μπέρδεψα, η αλήθεια είναι οτι έπρεπε να διευκρινίσω. Αυτοί οι δίσκοι είναι για το σταθερό μου, που θα έχει και 1TB για ντουλάπα, ρωτάω εδώ για να μην ανοίγω νέο θέμα.

Στο φορητό μάλλον στον p128 της Corsair θα παω. :T:

ρε παιδια ενδιαφερουσες οι προτασεις σας αλλα με το trim τι γινεται; το υποστηριζει κάποιος απο αυτούς επίσημα;

και κατι αλλο: ποια σειρα της corsair είναι καλυτερη; η extreme ή η performance;

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.