geogeoland Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 31, 2009 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 31, 2009 Χαιρετώ παίδες και θέλω για άλλη μια φορά τα φώτα σας. Αρχίζουμε: 1) Ποιές είναι οι ΚΑΛΕΣ μάρκες SSD, αυτή τη στιγμή? (Όχι μόνο εταιρία, αλλά και σειρά αν κρίνεται απαραίτητο, π.χ. OCZ...) 2) Ποιόν δίσκο SSD, άνω των 100GB να προτιμήσω γι αυτό το laptop με οθόνη αφής, γύρω στα €300, κάτω απο €400? (και κάτω απο €300 δε χαλιέμαι, αλλά οκ). Θα μπει επίσης και ένα ακόμα GB Ram. Ευχαριστώ εκ των προτέρων! Link to comment Share on other sites More sharing options...
winters Νοέμβριος 1, 2009 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 1, 2009 1) α) Ιntel, Adata/Intel, Kingston/Intel β) Corsair X series, P series γ) OCZ Vertex series2) Intel 160GB ή Corsair 128GB Link to comment Share on other sites More sharing options...
geogeoland Νοέμβριος 1, 2009 Author #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 1, 2009 Είναι σε σειρά "καλυτερότητας" (), απο πάνω προς τα κάτω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tasatva Νοέμβριος 1, 2009 #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 1, 2009 Ναί είναι, αλλά προσωπικά δεν θα πήγαινα σε Vertex. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Νοέμβριος 1, 2009 #5 Κοινοποίηση Νοέμβριος 1, 2009 Είναι σε σειρά "καλυτερότητας" (), απο πάνω προς τα κάτω? +1 @1) α) Δες και το θεμα στο φορουμ με τους intel γιατι βγηκε ενα f/w απο την intel και οσοι το εβαζαν Link to comment Share on other sites More sharing options...
geogeoland Νοέμβριος 9, 2009 Author #6 Κοινοποίηση Νοέμβριος 9, 2009 Δίλλημα: Αυτό? 'Η αυτό?Ο Corsair είναι λίγο πιο μικρός αλλά με διπλάσιο σχεδόν write, ο intel είναι ακριβώς στο μέγεθος που θέλω, αλλά με το μισό write. Ποιόν να πάρω? :...: Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkSaga Νοέμβριος 9, 2009 #7 Κοινοποίηση Νοέμβριος 9, 2009 σε φορητό αμφιβάλω αν το power scheme θα σε αφήσει να δεις τα πραγματικά νούμερα του δίσκου σου σε σταθερό πάλι το συζητάμε το καλύτερο είναι να δοκιμάσεις οποιονδήποτε ssd φίλου στο δικό σου φορητό στη μπρίζα και σε μπαταρία και να δεις τι πραγματικά μπορεί να δώσει. θα 'ηταν μια καλή αρχή για να δεις αν αξίζει να ταλαιπωρηθείς ψάχνοντας το απολύτως καλύτερο σε δίσκο. πέρασα από αυτό το στάδιο και αυτό που σήμερα μου λείπει από το φορητό έχοντας αγοράσει έναν intel G1 είναι... ο χώρος.... τα 80gb είναι λίγα για γενική και χαλαρή χρήση τα 64 ακόμα πιο λίγα θα είσαι ελαφρώς στην τσίτα "να διατηρήσω τα απαραίτητα μόνο" Link to comment Share on other sites More sharing options...
geogeoland Νοέμβριος 9, 2009 Author #8 Κοινοποίηση Νοέμβριος 9, 2009 Σε μπέρδεψα, η αλήθεια είναι οτι έπρεπε να διευκρινίσω. Αυτοί οι δίσκοι είναι για το σταθερό μου, που θα έχει και 1TB για ντουλάπα, ρωτάω εδώ για να μην ανοίγω νέο θέμα. Στο φορητό μάλλον στον p128 της Corsair θα παω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
geogeoland Νοέμβριος 9, 2009 Author #9 Κοινοποίηση Νοέμβριος 9, 2009 Μιας και ο "λόχος" δεν απάντησε, έκανα ότι κατέβαινε στη γκλάβα μου, και τσίμπησα το Κορσέρι. Όποιος "νεος" έχει αντιρρήσεις, speak now, or remain in silence forever. Link to comment Share on other sites More sharing options...
psyber Νοέμβριος 13, 2009 #10 Κοινοποίηση Νοέμβριος 13, 2009 ρε παιδια ενδιαφερουσες οι προτασεις σας αλλα με το trim τι γινεται; το υποστηριζει κάποιος απο αυτούς επίσημα;και κατι αλλο: ποια σειρα της corsair είναι καλυτερη; η extreme ή η performance; Link to comment Share on other sites More sharing options...
angelob7 Νοέμβριος 14, 2009 #11 Κοινοποίηση Νοέμβριος 14, 2009 H extreme είναι καλύτερη Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.