zapata Νοέμβριος 13, 2009 #21 Κοινοποίηση Νοέμβριος 13, 2009 Παιδια οσον αφορα τα σουτ μπαινουν αλλα χρειαζεται να γινουν υπο καλες προυποθεσεις...Αμα βαραμε με αμυνα ειναι φυσικο να μην μπαινουν...Αν για παραδειγμα παρει ο ψηλος την μπαλα και κλεισει μεσα η αμυνα και βγαλεις την μπαλα γρηγορα εξω ενας παιχτης με τριποντο 75+ θα το βαλει..Με τον Allen που λεει ο φιλος ειχα σε εναν αγωνα που πηρα boston 8/8 συνεχομενα...ειναι και θεμα momentum γιατι γενικα ειχα 10/18...Παντως με Portland που παιζω με Roy-Fernandez-Miller-Outlaw-Batum ειμαι ικανοποιημενος και μιλαμε ο καλυτερος ειναι ο Rudy με 83 oι Batum-Miller ειναι κατω απο 70 ratio.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jimakos21 Νοέμβριος 13, 2009 #22 Κοινοποίηση Νοέμβριος 13, 2009 οχι φίλε..Αρνούμε να το δεχτώ αυτό στο gameplay...Γιατί κ στην πραγματικότητα οι παίκτες του nba βάζουν και ύπο πίεση σουτ.. (κυρίως,kobe lebron κλπ)Μόνο στο nba live μπαίναν μόνο τα ελεύθερα..στο 2κ9 υπήρχε ποικιλία στις πιθανότητες να μπεί ένα σουτ... Ea sports θα τ κάνουν το παιχνίδι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsunami Νοέμβριος 14, 2009 #23 Κοινοποίηση Νοέμβριος 14, 2009 Επίσης γιατί είναι τόσο δύσκολο αν καρφώσεις? Αν δεν έχω κάποιον από τα Dunk Beasts (πχ κανέναν Josh Smith,κανέναν Iguodala) πάω να καρφώσω και κάνει layup. Έχω κάνει create έναν PF και σε επίθεση δεν τον έχω δει να καρφώνει. Και κάτι τελευταίο. ΕΓΩ ΠΩΣ ΔΙΝΩ BACK DOOR PASS ΤΟ ΚΕΡΑΤΟ ΜΟΥ!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jimakos21 Νοέμβριος 15, 2009 #24 Κοινοποίηση Νοέμβριος 15, 2009 Δώσανε μεγάλη έμφαση στο my nba player.. να και κάτι καλό.. είναι σαν το become a legend στο πολύ καλύτερο Link to comment Share on other sites More sharing options...
kallileo Νοέμβριος 16, 2009 Author #25 Κοινοποίηση Νοέμβριος 16, 2009 Επίσης γιατί είναι τόσο δύσκολο αν καρφώσεις? Αν δεν έχω κάποιον από τα Dunk Beasts (πχ κανέναν Josh Smith,κανέναν Iguodala) πάω να καρφώσω και κάνει layup. Έχω κάνει create έναν PF και σε επίθεση δεν τον έχω δει να καρφώνει. Και κάτι τελευταίο. ΕΓΩ ΠΩΣ ΔΙΝΩ BACK DOOR PASS ΤΟ ΚΕΡΑΤΟ ΜΟΥ!!!!Αριστερό πάνω φτερό + πάσα στο χειριστήριο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsunami Νοέμβριος 19, 2009 #26 Κοινοποίηση Νοέμβριος 19, 2009 Αριστερό πάνω φτερό + πάσα στο χειριστήριο. Δεν πιάνει.Είτε σε στημένο είτε σε αιφνιδιασμό.Ούτε μια δεν έβγαλε.Τέσπα δεν πειράζει θα πειραματιστώ λίγο ακόμα. Thanx anyways Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Δεκέμβριος 1, 2009 #27 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 1, 2009 α. κανένα νέο για τα επίσημα patch έχουμε; κυρίως η αδιαφορία στην άμυνα κάτω από τη ρακέτα μου σπάει τα νεύραβ. server δεν υπάρχουν ακόμη, ή απλώς επειδή είμαστε ελλάδα μας αποκλείουν; κυρίως για τα living rosters το έψαχνα. Αλλά και για κανένα ονλάιν παιχνιδάκι δε με χαλάει Link to comment Share on other sites More sharing options...
kallileo Δεκέμβριος 1, 2009 Author #28 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 1, 2009 Patch από Γενάρη...Roster Updates από δω: http://www.moddingway.com/game/5.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
steve_m Δεκέμβριος 1, 2009 #29 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 1, 2009 Τιποτα για καποιο patch euroleague/A1 ακουσε κανεις? Εχουν περασει χρονια απο το τελευταιο euroleague-patch στο nba live. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaizoku Δεκέμβριος 13, 2009 #30 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 13, 2009 Έχω κάνει create έναν PF και σε επίθεση δεν τον έχω δει να καρφώνει. Αν εννοεις to " MY PLAYER " πρεπει να αναβαθμησεις το dunk και το standing dunk αλλιως δεν προκειται να καρφωσεις με τιποτα Link to comment Share on other sites More sharing options...
jimakos21 Δεκέμβριος 14, 2009 #31 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 14, 2009 Ναι.. όντως.. αλλιώς για να καρφώσετε πρέπει να πάτε με τρέξιμο στο καλάθι Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Δεκέμβριος 20, 2009 #32 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 20, 2009 πλέον υπάρχουν servers για Online gaming. Ενδιαφέρεται κανείς να κάνουμε crew ή κάποιο league? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jimakos21 Δεκέμβριος 20, 2009 #33 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 20, 2009 Παίζω όλη μέρα nba 2k10 .. Και εδώ και 3 χρονάκια οπότε .. ε κάτι ξέρω έστω και λίγο.. Αλλα θα πρέπει να το πάρω αυθεντικό ε? Εσύ το έχεις δοκιμάσει το online barchelonaκια ? Γιατί σε κάτι τέτοια games δεν έχω παίξει ποτέ online Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaizoku Φεβρουάριος 9, 2010 #34 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 9, 2010 Παιδια μηπως γνωριζετε τι γινεται με το patch ??? Εχω αγανακτησει πλεον Link to comment Share on other sites More sharing options...
kallileo Φεβρουάριος 9, 2010 Author #35 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 9, 2010 Όπου να'ναι έρχεται λένε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Φεβρουάριος 9, 2010 #36 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 9, 2010 μια και ανακινήθηκε το θέμα: Έχει καταφέρει κανείς να παίξει online? Όσες φορές κι αν έχω δοκιμάσει, μαζεύεται ο αριθμός παικτών που έχει οριστεί, αλλά δεν ξεκινάει το παιχνίδι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Φεβρουάριος 9, 2010 #37 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 9, 2010 Γιατί στο pc κάνει 29.99 και στο ps3 42? Ήμαρτον! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mariosdeme Φεβρουάριος 9, 2010 #38 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 9, 2010 Γιατί στο pc κάνει 29.99 και στο ps3 42? Ήμαρτον!Για δες καλύτερα πόσα είναι:whistling :http://www.plaisio.gr/Gaming/Games/PC-Computer-Games/Take2-Interactive-NBA2K10-PC-CD00-00786.htm Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaizoku Φεβρουάριος 20, 2010 #39 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 20, 2010 Βρηκα αυτο http://www.gamespot.com/pc/sports/nba2k10/show_msgs.php?topic_id=m-1-53458139&pid=960360&tag=topics;title . Προκειται για το My Player . Το δοκιμασα και λειτουργει Link to comment Share on other sites More sharing options...
dexter20csgr Φεβρουάριος 23, 2010 #40 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 23, 2010 Για alley oop/ backdoor κάνεις το εξής.Επειδή μπορεί να έχεις πειράξει τα κουμπιά, ψάξε όταν κάνεις άμυνα με ποιο κουμπί βγάζει κόκκινο κύκλο κάτω από τον αμυνόμενο και "lockαρει" τον επιτιθέμενο.Ε, στην επίθεση κρατάς πατημένο αυτό το κουμπί και πατάς την πάσα.Αν υπάρχει παίκτης σε θέση για να καρφώσει του βγάζει backdoor. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.