speedman_26 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 31, 2009 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 31, 2009 για σας παιδια εχω πρόβλημα με αναβάθμιση. αγορα πριν 1 εβδομαδα ενα φορητο τοσιμπα και δικαιούμαι αναβαθμιση στα windows 7 το θεμα ειναι οτι δεν μπορώ να τα παραγγείλω γιατι χρειαζεται πιστωτικη.τι με συμβουλεύεται να κανω? δεν εχω πιστωτική και δεν θελω να μπλέκω με τράπεζες Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexgk Οκτώβριος 31, 2009 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 31, 2009 Έχει κάρτες πιστωτικές προπληρωμένες. Πηγαίνεις στην τράπεζα, δίνεις π.χ. 100 ευρώ και σου δίνουν μία κάρτα με 100 ευρώ. Αν κάποιος βρεις τον κωδικό της, θα χάσεις όσο υπόλοιπο από τα 100 ευρώ έχεις στην κάρτα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
speedman_26 Οκτώβριος 31, 2009 Author #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 31, 2009 παιδια σε περιπτωση που δεν καταφερω να το παραγγειλω απο την τοσιμπα πια ειναι η εκδοση για να αναβαθμισω το λαπτοπ απο βιστα σε 7? Link to comment Share on other sites More sharing options...
speedman_26 Νοέμβριος 3, 2009 Author #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 3, 2009 επειδη δεν θελω να μπλεκο με τραπεζες. δεν ειναι πιο συμφερων να παρω μια windows 7 home edition retail γιατι εχω και σταθερο υπολογιστη.εσεις τι λετε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.