madnes Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 30, 2009 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 30, 2009 Γεια σας !!! παιδιά έχω πρόβλημα με τον λογαριασμό μου στο rapishare .Τον αύγουστο του 2008 έκανα λογαριάσμο στο rapishare για ενα χρόνο , τον αύγουστο του 2009 τον ανανέωσα για άλο έναν χρόνο. Εδώ και μία βδομάδα περίπου ο λογαριασμός μου δεν γίνετε δεκτός εκανα ανάκτηση κωδίκου και έδωσα το e-mail μου και βγαίνει μήνυμα ότι δυστυχώς δεν υπάρχει κανένας λογαριασμός σε αυτό το e-mail <<Unfortunately no matching Account has been found>> .Στο e-mail μου έχω τα μυνήματα απο το rapishare όταν ανανέωσα τον αύγουστο του 2009 και την απόδειξη από την pay-pal. Μπορείτε να μου πείτε τι να κάνω για να μην χάσω τον λογαριασμό μου????? Σας ευχαριστώ πολύ!!!!!Υ.Γ. Δεν ξέρω αν έβαλα το θέμα σε σωστό topic ...... συγνώμη!!!!!:sorry: Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Οκτώβριος 30, 2009 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 30, 2009 Στειλε mail εδω και ρωτα:support@rapidshare.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
madnes Οκτώβριος 30, 2009 Author #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 30, 2009 Στειλε mail εδω και ρωτα:support@rapidshare.comέχω στείλει εδώ και δυο μέρες και δεν έχω πάρει απάντηση Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Οκτώβριος 30, 2009 #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 30, 2009 Παρε τηλεφωνο τοτε εδω+41 41 748 78 80καθημερινες 8 με 5 καιΣαβ/κο 10 με 7. Link to comment Share on other sites More sharing options...
agelosLX Οκτώβριος 30, 2009 #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 30, 2009 Μάλλον hackαρισμα έχεις φάει...εμένα μου άλλαξαν κωδικό αυτοί από το rapidshare αυτοβούλως γιατί είδαν 8-9 διαφορετικές ip να κατεβάζουν από το λογαριασμό μου... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Artist_ Οκτώβριος 31, 2009 #6 Κοινοποίηση Οκτώβριος 31, 2009 Μάλλον hackαρισμα έχεις φάει...εμένα μου άλλαξαν κωδικό αυτοί από το rapidshare αυτοβούλως γιατί είδαν 8-9 διαφορετικές ip να κατεβάζουν από το λογαριασμό μου...Το ίδιο και σε μένα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
madnes Οκτώβριος 31, 2009 Author #7 Κοινοποίηση Οκτώβριος 31, 2009 οκ παδιά πήρα τηλέφωνο και μου το φτιάξαν κάποιος πρέπει να με hackαρε....thanks :clap::clap::clap: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.