Dolly Νοέμβριος 5, 2009 #21 Νοέμβριος 5, 2009 Σαν κάτοχος HAF 932, θα σου πω αν μπορείς να πάς σε Cosmos δεν το συζητάω... Γενικά το κουτί το κρατάς καιρό, οπότε αν μπορείς πάρτα ΙΜΟ.
FANISTELROOY Νοέμβριος 5, 2009 #22 Νοέμβριος 5, 2009 και γω το tj-07 window της silverstone ηθελα.....αλλα συμβιβαστηκα και με το stacker 833!!!το cosmos s δεν μου αρεσει εμφανισιακα!
nick-firestorm Νοέμβριος 5, 2009 #24 Νοέμβριος 5, 2009 Stacker 833 all the way εχω το 831 SE και απλα τα σπαει ολα , δεν ζηλευω πια κανενα αλλο κουτι :triniti:
ερμαρος Νοέμβριος 6, 2009 #25 Νοέμβριος 6, 2009 ελπιζοντας οτι δεν χαλω το thread, μου ηρθε και εμενα σημερα το πρωι το 833. Ανυπομονω να το "φορτωσω". Το μονο που με ξενερωσε ειναι το γκριζο drive bay και το οτι δεν εχει manual.:triniti:
FANISTELROOY Νοέμβριος 6, 2009 #26 Νοέμβριος 6, 2009 ελπιζοντας οτι δεν χαλω το thread, μου ηρθε και εμενα σημερα το πρωι το 833. Ανυπομονω να το "φορτωσω". Το μονο που με ξενερωσε ειναι το γκριζο drive bay και το οτι δεν εχει manual.:triniti:ακριβως!!!!το μανουαλ το βρισκεις βεβαια στο ιντερνετ.....
Billys Νοέμβριος 6, 2009 #27 Νοέμβριος 6, 2009 Τρομερο κουτι τι να λεμε τωρα...σκεφτομαι να παρω ενα 833 για το δευτερο pc..
throwdown Νοέμβριος 7, 2009 #28 Νοέμβριος 7, 2009 ρε παιδες παρελαβα το 833 , αλλα το plexi glass εχει γρατζουνιες, γνωριζετε κανενα τροπο να τις κανω να μην φαινονται τοσο?παντως το κουτακι τα σπαει ! :clap:
FANISTELROOY Νοέμβριος 9, 2009 #31 Νοέμβριος 9, 2009 ξερει καποιος αν φευγει το πανω καπακι απο το 833 και πως; μου βγαλε την πιστη να βαλω εναν 120αρη σημερα στη θεση που εχει εκει πανω αλλα τα καλωδια του κουτιου για το front panel δεν μπορω να τα συμαζεψω!!
Alexisferos Νοέμβριος 9, 2009 #32 Νοέμβριος 9, 2009 ρε παιδες παρελαβα το 833 , αλλα το plexi glass εχει γρατζουνιες, γνωριζετε κανενα τροπο να τις κανω να μην φαινονται τοσο? παντως το κουτακι τα σπαει ! :clap: ο ποιο φτηνός τρόπος ειναι η κλασική οδοντόκρεμα η άσπρη. βαζεις πάνω στο πλεξυ κ αρχίζεις κ τρίβεις με κυκλικές κινήσεις στα σημεία που εχεις τις γρατσουνιές κα οχι μόνο. η επόμενη λυση ειναι μια κρέμα για γρατσουνιές σε πλεξυ αλλα δεν θυμάμαι αυτη την στιγμη το όνομα της. η οδοντόκρεμα σε μένα ειναι μαστ χρήσης πριν πουλήσω κάποιο παλιο κινητό.. του γυαλίζω την οθονη κ το στέλνω.. edit: δεν διάβασα το παρακάτω ποστ που έπρεπε να βγάλεις το αυτοκόλλητο :tomato:
Candyman Νοέμβριος 9, 2009 #33 Νοέμβριος 9, 2009 ξερει καποιος αν φευγει το πανω καπακι απο το 833 και πως; μου βγαλε την πιστη να βαλω εναν 120αρη σημερα στη θεση που εχει εκει πανω αλλα τα καλωδια του κουτιου για το front panel δεν μπορω να τα συμαζεψω!!Γι' αυτό σου είχα προτείνει να πάρεις το HAF. Είναι καλύτερο σε θέματα χωροταξίας...
FANISTELROOY Νοέμβριος 9, 2009 #34 Νοέμβριος 9, 2009 καλα ας κουραστω λιγακι παραπανω και να εχω ενα κουτι που να μου αρεσει!!
kezm Νοέμβριος 11, 2009 Author #35 Νοέμβριος 11, 2009 Πήγα και εγώ σήμερα να πάρω το stacker και για κακή μου τύχη ήταν δίπλα το Lian Li v1010B. Με το που είδα παίδες το Lian, έπεσα ξερός... Το μόνο που θυμάμαι ήταν που του είπα "τυλιξέ το, και στείλτο μου σπίτι...".
petran_x13 Νοέμβριος 11, 2009 #36 Νοέμβριος 11, 2009 Πήγα και εγώ σήμερα να πάρω το stacker και για κακή μου τύχη ήταν δίπλα το Lian Li v1010B.Με το που είδα παίδες το Lian, έπεσα ξερός... Το μόνο που θυμάμαι ήταν που του είπα "τυλιξέ το, και στείλτο μου σπίτι...". ωραίο κουτάκι αλλα το stacker είναι πολύ πιο ωραίο και καλύτερο. Το πρώτο πράγμα που θα έκανα εγώ θα ήταν να βγάλω τις θήκες τον σκληρών από το πάτωμα και θα αγόραζα ένα τέτοιο:http://www.plaisio.gr/Computers/Tuning/Case-Accessories/CoolerMaster-Hdd-Module-Stb-3T4-E3-Gp-Universal-CM-STB-3T4-E3-GP.htm
SirDiman Νοέμβριος 11, 2009 #37 Νοέμβριος 11, 2009 Σουπερ το lian li. Ζαχάρωνα το 2010 το αντίστοιχο full tower παλιοτερα
petran_x13 Νοέμβριος 11, 2009 #38 Νοέμβριος 11, 2009 πάντως άμα είσαι μάγκας μπορείς να το τακτοποίησης πολύ ωραία:http://imagehost.vendio.com/preview/ye/yenniedn/v1010b1.jpg αυτό το βρήκα στο net παραδέχομαι ότι το case έχει προοπτικές και ειδικά στην υδρόψυξη
Nephiλiμ Νοέμβριος 11, 2009 #39 Νοέμβριος 11, 2009 πάντως άμα είσαι μάγκας μπορείς να το τακτοποίησης πολύ ωραία:http://imagehost.vendio.com/preview/ye/yenniedn/v1010b1.jpgαυτό το βρήκα στο net παραδέχομαι ότι το case έχει προοπτικές και ειδικά στην υδρόψυξη επειδη αυτο εχω θα πω οτι το παλαιοτερο μοντελο ,που ουσιαστικα ειναι το ιδιο σε I-ATX ,ειναι καλυτερο απο το τωρινο για στησιμο υδοψυξης. α και τοτε κοστιζε +100€ πανω.Οποτε οι συγκρισεις δεν....
kezm Νοέμβριος 11, 2009 Author #40 Νοέμβριος 11, 2009 Ευχαριστώ παίδες για τα καλά σας λόγια.petran Ναι έχει προοπτικές για υδρόψυξη, αν και δεν το πήρα γι' αυτό (προς το παρών). Αυτό που μου κέντρισε το ενδιαφέρον είναι η ποιοτική και προσεγμένη κατασκευή του.Nephilim και SirDiman ποτέ δεν είναι αργά να το αποκτήσετε.:fist: Και απ' ότι μου είπε έχουν περισσέψει μερικά κομμάτια στην προσιτή τιμή των 165 ευρώ.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.