registrato Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 30, 2009 #1 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 30, 2009 Γεια σε ολους.Το προβλημα μου ειναι πως δε μπορω να εγκαταστησω τους νεους οδηγους της ατι.εχω ενα fujitsu siemens amilo Pi2530 με την ATI mobility radeon HD2300.Οι μονοι οδηγοι που μπαινουν ειναι αυτοι που βαζει αυτοματα το λειτουργικο απο μονο του και αυτοι ειναι οι WDDM 1.1.Αν καποιος μπορει να μου εξηγησει τι να κανω τον ευχαριστω πολυ.
TheoV Οκτώβριος 30, 2009 #2 Οκτώβριος 30, 2009 Λογικα επειδη η σειρα σου ειναι παλια δεν τους αναγνωριζει πρεπει να τροποποιησεις το αρχειακη inf η να βρεις ετοιμες custom λυσεις
steve_m Οκτώβριος 30, 2009 #3 Οκτώβριος 30, 2009 Ειναι γιατι η AMD εγκαταλειπει την υποστηριξη στα win7 καρτων κατω απο σειρα 3.Βαλε τους drivers για vista.
Gi0 Νοέμβριος 5, 2009 #4 Νοέμβριος 5, 2009 Υποτιθεται πως η ati εχει αφησει το development drivers για τις mobility στους κατασκευαστες των laptop.Φεξε μου και γλυστρισα δηλαδη.Κατεβασε τον ati modder.Κατεβασε επισης τους τελευταιους drivers για ati radeon.Στην συνεχεια θα τους κανεις mod συμφωνα με τις οδηγιες του modder(δεν ειναι δυσκολο)και τελος θα κανεις εγκατασταση τους modded drivers.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.