Jump to content

Απορία για σύνθεση

stathid90

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

σκέφτομαι τα Χριστούγεννα να αναβαθμίσω το pc της υπογραφής μου.. λέω να πάω για μητρική , επεξεργαστή και ραμ χωρίς όμως να ξεφεύγω οικονομικά.. με λίγο search κατέληξα στα :

DFI Lanparty DK 790FXB-M3H5 (sAM3, 790FX, DDR3)

AMD Phenom II x4 965 (AM3, 3.4GHz, Cache 8MB, Box)

OCZ Black Edition AMD Ready 4GB Kit DDR3-1600 (2 x 2GB, PC3-12800, 8-8-8-24, OCZ3BE100C8LV4GK)

η χρήση του υπολογιστή θα είναι για λίγο gaming , photoshop και λίγο oc

έχετε να προτείνετε τίποτα άλλο ? περισσότερο value for money λύσεις ψάχνω

περιμενε τα c3 steppings στους νεους amd καπου εκει θα ερθουν κ μετα αποφασιζεις . παντως το καλυτερο value for money ειναι ο 955 κατεμε.,αφου θα κλοκαρεις κιολλας.

περιμενε τα c3 steppings στους νεους amd καπου εκει θα ερθουν κ μετα αποφασιζεις . παντως το καλυτερο value for money ειναι ο 955 κατεμε.,αφου θα κλοκαρεις κιολλας.

από ότι είδα κυκλοφορούν 4 Νοεμβρίου, οι τιμές θα είναι ίδιες ? και από ότι βρήκα στον γουγλη πρέπει να γίνει bios update.. οπότε λογικά θα πρέπει να περιμένω 1 μήνα+ απο την κυκλοφορία του επεξεργαστή για να τον δεχτεί και η μητρική, σωστά ?

Καλημέρα!

Σήμερα θα παραλάβω το ίδιο σύστημα που περιγράφεις. Με μικρή διαφορά οτι πήρα τον 955, δλδ:

AMD Phenom II X4 955 (sAM3, Cache 8MB, 3.2GHz, Box)

OCZ Black Edition AMD Ready 4GB Kit DDR3-1600 (2 x 2GB, PC3-12800, 8-8-8-24)

Αν δεν βιάζεσαι, μπορώ να σου δώσω εντυπώσεις αύριο :T:

Και λέω αν δεν βιάζεσαι γιατί εγώ πήγα χτες απόγευμα άρων άρων για cheap/value for money/γρήγορη αναβάθμιση μιας πέθανε άδοξα το pc και χρειαζόμουν άμεσα κάτι αξιοπρεπές οπότε και κατέληξα σε αυτά

Καλημέρα!

Σήμερα θα παραλάβω το ίδιο σύστημα που περιγράφεις. Με μικρή διαφορά οτι πήρα τον 955, δλδ:

AMD Phenom II X4 955 (sAM3, Cache 8MB, 3.2GHz, Box)

OCZ Black Edition AMD Ready 4GB Kit DDR3-1600 (2 x 2GB, PC3-12800, 8-8-8-24)

Αν δεν βιάζεσαι, μπορώ να σου δώσω εντυπώσεις αύριο :T:

Και λέω αν δεν βιάζεσαι γιατί εγώ πήγα χτες απόγευμα άρων άρων για cheap/value for money/γρήγορη αναβάθμιση μιας πέθανε άδοξα το pc και χρειαζόμουν άμεσα κάτι αξιοπρεπές οπότε και κατέληξα σε αυτά

όπως ανέφερα παραπάνω , θα κάνω αναβάθμιση κοντά στα χριστούγεννα και απλά άνοιξα το thread για να δω αν η σύνθεση που σκέφτομαι να ακολουθήσω είναι ικανοποιητική για τα λεφτά που θα δώσω.. πάντως θα με βοηθούσε ιδιαίτερα αν μου έλεγες πως πάει γενικά το σύστημα :thank_you2:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.